Cernic Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 λοιπον παιδια εχω ενα ηχοσυστημα 5.1... Το logitech x-530... το προβλημα μου ειναι οτι παιζουν μονο τα 2 ηχεια και το subwoofer... πριν το δωσω στα multirama για service ολα ηταν μια χαρα και μετα οταν το πηρα πισω δεν λειτουργουσαν τα 3 ηχεια...Βασικα οταν τα βαλω στις υποδοχες τον αλλων παιζουν κανονικα αλλα δεν παιζουν τα αλλα... παιδες plx help:shifty:
ferongr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Control Panel->Sounds->Advanced->5.1 Στο mixer της καρτας ηχου σου, τσεκαρε το οτι εχει 5.1 επιλεγμενη εξοδο.
dennisnv Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Control Panel->Sounds->Advanced->5.1 Στο mixer της καρτας ηχου σου, τσεκαρε το οτι εχει 5.1 επιλεγμενη εξοδο. συμφωνώ απολύτως... Ξανακοίταξε τις ρυθμίσεις τις κάρτας ήχου... Συμβαίνει πολλές φόρες αυτό και σε έμενα.
Cernic Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 παιδες ευχαριστο πολυ θα το δοκιμασω... Τις ρυθμησεις της καρτας ηχου απο που της κανω? και μηπως μπορειτε να μου τα γραψετε στα ελληνικα και εχω και vista....ευχαριστω πολυ!!!
dennisnv Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Για ρίξε μια ματιά στον πίνακα ελέγχου στην Έναρξη...Θα δεις κάποιο σχετικό πρόγραμμα με ήχο...
Cernic Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 μηπως μπορεις να μου βρεις φωτογραφια απο vista...ισως να μου πεις ακριβως που πρεπει να παω...plx...ευχαριστο για τον χρονο σου!!!
dennisnv Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 από vista είναι η φότο....μα καλά δεν την κοίταξες καθόλου??Δεν μπορώ να σου πω που να πας ακριβός που να πας γιατί δεν έχουμε την ίδια κάρτα ήχου... -----Προστέθηκε 27/12/2008 στις 08 : 13 : 18----- Άντε επειδή είμαι στις καλές μου σήμερα θα σου δείξω....Αν δεν το έχεις αυτό(Νο '3) στον Πίνακα ελέγχου ψάξε για ένα παρόμοιο Πρόγραμμα με που να έχει σχέση με ΉΧΟ
Cernic Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 φιλε ευχαριστω αλλα το μονο εικονιδιο που εχω σε σχεση με ηχο ειναι το ΗΧΟΣ και απο εκει δεν ξερω να αλλαζω τιποτα...μια φορα προσπαθησα και στο τελος δεν επεζα κανενα ηχειο...
dennisnv Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Επειδή βλέπω δεν το έχεις και πολύ αν θες κάνε μου add στο msn να στο εξηγήσω καλύτερα...
Cernic Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 ευχαριστω ρε Διονυση που με help...Να εισαι καλα...και ολη αυτη που αφιεροσαν χρονο για το δουν και να μου πουν την αποψη τους!!! Να ειναι καλα!!!
dennisnv Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Τίποτα ρε συ..για αυτό άλλωστε είμαστε εδώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.