Προς το περιεχόμενο

site δημοπρασιων

elisto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς το Internet στην Ελλάδα (τουλάχιστον σε ένα μεγάλο βαθμό) το αναπτύσσουν αυτοί που τα έχουν τα €€€€€€.

Αυτό σημαίνει πως κάποιος μπάρμπας με χρήματα θα τα έχει και θα τα σκάει στο Google και αλλού φαντάζομαι για να προβάλουν το Site, για το οποίο Site δεν κάνει απολύτως τίποτα περιμένοντας την άγια ημέρα που θα γίνει το θαύμα και το Site του θα εκτοξευθεί μέσα σε μια νύχτα και την άλλη μέρα θα είναι ζάμπλουτος.

Αυτό που δεν τους έχουν πει είναι ότι δεν γίνεσαι έτσι πλούσιο από το Internet. Πρέπει να στρώσεις τον ποπό σου κάτω και να δουλέψεις πραγματικά.

Αυτοί για παράδειγμα βλέπουν το eBay και νομίζουν πως είναι κάποιος ανθρωπάκος πίσω από όλο αυτό το σύστημα και τα δουλεύει όλα μόνος του. Στην πράξη είναι απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο και αν αυτοί που έχουν τα €€€€€€ δεν επενδύσουν σε μια ομάδα από διάφορους επιστήμονες όπως, προγραμματιστές, γραφίστες, marketers, κ.α. όσα χρήματα και να έχουν, όσες διαφημίσεις και να προβάλουν αποτέλεσμα δεν θα δουν ποτέ.

Δημοσ.

εμάς τα μικρά site του είδους (δες στην υπογραφή μου) μας έφαγαν αυτά τα μεγάλα site που ήρθαν απο το εξωτερικό...η ιστορία μου θυμίζει τα μικρά μαγαζιά της γειτονιάς και τα πολυκαταστήματα.

Χωρίς πλάκα όμως, αν και απο τότε που ξεκίνησε το ricardo και ανανεώθηκε το emarket έχασα κάποιους χρήστες απο την σελίδα μου νομίζω ότι μερικές φορές ο κόσμος θέλει και χρησιμοποιεί το παλιό και δοκιμασμένο...λόγοι συνήθειας, λόγοι συναισθηματικοί όπως το βλέπει ο καθένας. Στο δικό μου site πάντως υπάρχουν αρκετοί πιστοί και αμετανόητοι...!

Δημοσ.

tempo το πιστεύω αυτό...το ιντερνετ θέλει νέα μυαλά και οχι πεταμενα λεφτά αλλα,όπως όλες οι επιχειρήσεις πρέπει να υπάρχει χρονος απο οτι ξερω το ebay έκανε πάνω από 12 χρονια για να γίνει αυτό που έγινε

Δημοσ.

εγω αυτο που πιστευω ειναι πως για να κανεισ λεφτα στο ιντερνετ πλεον πρεπει να βρεις ενα κενο αγορας. το ebay είχε βρει ενα κενο αγορας γιαυτο και αναπτυχθηκε τοσο. παιξανε ρολο και αλλοι παραγοντες βεβαια αλλα αυτο που θέλω να πω ειναι πως αντιγραφοντας μια ιδεα δεν κανεισ λεφτα απλα χαλας τιν πιατσα

Δημοσ.

και εγώ αυτό πιστεύω φίλε γιώργο. Απλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Πρίν απο μερικά χρόνια είχα την ιδέα να φτιάξω ένα site με δωρεάν μικρές αγγελίες, επειδή ήταν απο τα ελάχιστα του είδους η ιδέα αποδείχθηκε καλή και το site πήγαινε (και πηγαίνει) αρκετά καλά. Το θέμα είναι ότι το περασμένο έτος δημιουργήθηκαν και άλλα παρόμοια site που είχαν και την οικονομική υποστήριξη (ξόδεψαν αρκετά χρήματα για διαφημίσεις) άλλα και το ανάλογο όνομα (πχ το in.gr έβαλε και αυτό ενότητα αγγελιών που δεν είχε).

Δημοσ.
κριμα που εγινε αυτο. αλλα τι να κανεις. δυστυχως το χρημα και οι γνωριμιες παιζουν ρολο

όχι, δεν παραπονιέμαι. Έτσι κ αλλιώς εγώ είμαι χαρούμενος που δημιούργησα κάτι απο το μηδέν και έπιασε. Όπως είπα και παραπάνω υπάρχουν ακόμη αρκετοί που επισκέπτονται το site είτε λόγω ποικιλίας, είτε λόγω συνήθειας είτε για συναισθηματικούς λόγους.

Εμένα μου φτάνει που πριν κανένα μήνα μιλούσα με κάποιον συνάδελφο για κάτι που ήθελε να αγοράσει και μου λέει:"για να ρίξω μια ματιά και στο 24net.gr μήπως βρω καμια ευκαιρία" χωρίς να γνωρίζει ότι το site είναι δικό μου!

Δημοσ.
εμάς τα μικρά site του είδους (δες στην υπογραφή μου) μας έφαγαν αυτά τα μεγάλα site που ήρθαν απο το εξωτερικό...η ιστορία μου θυμίζει τα μικρά μαγαζιά της γειτονιάς και τα πολυκαταστήματα.

Χωρίς πλάκα όμως, αν και απο τότε που ξεκίνησε το ricardo και ανανεώθηκε το emarket έχασα κάποιους χρήστες απο την σελίδα μου νομίζω ότι μερικές φορές ο κόσμος θέλει και χρησιμοποιεί το παλιό και δοκιμασμένο...λόγοι συνήθειας, λόγοι συναισθηματικοί όπως το βλέπει ο καθένας. Στο δικό μου site πάντως υπάρχουν αρκετοί πιστοί και αμετανόητοι...!

Ωραία δουλειά έχεις κάνει. ! ! !

Φαίνεται πως είσαι η εξαίρεση στον κανόνα

Δημοσ.

να προσέχεις τα λαμογια το emarket είναι γεμάτο,με τελικό αποτέλεσμα να είναι πολύ βαρετό και ανούσιο να ψάχνεις κάτι,το έχουν γεμίσει με δημοπρασίες μουφα,είναι 20 πονηροί και ψάχνουν για θύματα,κατέστρεψαν το site

Δημοσ.
Παιδια σημερα μελετουσα το ricardo και το emarket...το ricardo με τη προγραμμα είναι φτιαγμένο...αν ξέρει κανεις σας...

και με ποιους τροπους βγαζεις λεφτα από ένα site δημοπρασιών...τα βασικα εσοδα τα γνωριζω ...το αναφέρω για καποιες ιδεες που εχει ο καθενας σας

Εχεις πουλησει ποτέ στο ebay? Αν όχι, φρόντισε να ανοίξεις ενα λογαριασμό και δοκίμασε να πουλήσεις να δεις πως σου τα πέρνουν!

Από όλες τις μεριές έχει Fees, βάλε μέσα και τα ποσοστό του Paypal επί της αξίας της πώλησης και βάλε και το κέρδος από το συνάλαγμα μιας και η τιμή που δίνει το Paypal στο συνάλαγμα δεν είναι η καλύτερη!

Δημοσ.
να προσέχεις τα λαμογια το emarket είναι γεμάτο,με τελικό αποτέλεσμα να είναι πολύ βαρετό και ανούσιο να ψάχνεις κάτι,το έχουν γεμίσει με δημοπρασίες μουφα,είναι 20 πονηροί και ψάχνουν για θύματα,κατέστρεψαν το site

ότι μπορώ κάνω φίλε μου για να μην έχω αγγελίες που δεν είναι χρήσιμες πχ αγγελίες του τύπου "βγάλτε λεφτά σήμερα...!"

υπάρχουν και στο 24net.gr μερικοί χρήστες που έχουν δημοσιεύσει αρκετές αγγελίες άλλα οι αγγελίες αυτές είναι καλές και χρήσιμες και σε καμια περίπτωση δεν υπάρχει καμια "χρηματική σχέση" μεταξύ των χρηστών αυτών και του 24net.gr, απλά οι χρήστες αυτοί χρησιμοποιούν την δωρεάν καταχώρηση των αγγελιών, χρησιμοποιούν το ίδιο το site - κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου όταν ξεκίνησα να κατασκευάσω το 24net.gr

Δημοσ.

έχεις κάτι συγκεκριμένο στο νου σου να μας πεις δηλαδή;

περίεργο μου ακούγεται αυτό που λες.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.
είναι φτιαγμένο σε asp.net πλατφορμα της microsoft

-----Προστέθηκε 26/12/2008 στις 06 : 52 : 59-----

Και να σου πω και κάτι αλλο δεν θέλω να σε αποθαρρύνω αλλα η ανάπτυξη ενος τέτιου site είναι το ευκολότερο κομμάτι. το να το προοθήσεις και να βγάλεις λεφτά ειναι το δυσκολότερο.

Καλησπερα το emarket.gr και το skroytz ξερει κανεις με τι προγραμμα ειναι φτιαγμένο ?

Ειναι ευκολο να στησω κατι σαν το emarket η skoutz ?

και εχουν και ελληνικο μενου (αυτα τα προγραμματα)

Δεν το θελω για "ανταγωνιστικό" site !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...