fanis222 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Καλημερα και καλα χριστουγεννα σε ολους !!! εχω το nero 7 essentials και θελω να να το γραψω σε dvd μηπωσ ξερει κανεις να μου πει ποια ακριβωσ ειναι η εντολη burn image γιατι δεν μπορω να βρω κατι? η γενικως αν μπορει ας βοηθησει καποιος γιατι εχω γεμισει τον σκληρο μου και θελω σιγα σιγα να βγαλω τα torrents απο το pc μου.Ευχαριστω
flik Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα, καλά Χριστούγεννα. Φαντάζομαι εννοείς οτι το έχες σε μορφή .iso ή σε άλλο τύπο εικόνας το πρόγραμμα-cd, και θέλεις με το nero 7 να το γράψεις σε cd. Δεν το έχω το nero 7 εδώ και αρκετό καιρό και δεν θυμάμαι, αλλά ξεκινώντας απο το nerο smartstart(έτσι νομίζω λέγεται), ψάχνεις και βρίσκεις την επιλογή εγγραφή εικόνας σε δίσκο. Δεν ξέρω αν ανήκει σε κάποια κατηγορία, δεν θυμάμαι καθόλου. Αν βέβαια κατάλαβα κι εγώ τι θέλεις.
micos000 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Μενού Recorder->Burn Image είναι sτο Burning Rom πρόγραμμα, αφού παρακάμψεις την καρτέλα για την επιλογή εγγραφής όταν ανοίγει και μπεις στο πρόγραμμα. ή στο start smart Για εγγραφή iso/image αρχείων όμως, προτείνω το Image Burn. Είναι σαφώς ανώτερο και με μεγαλύτερη υποστήριξη αρχείων.
flik Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Ναι, κι εγώ ξέχασα να προτείνω το imgburn. Απλά υπάρχει διαφορά κλάσης ανάμεσα στα δυο προγράμματα όσον αφορά στην εγγραφή δίσκων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.