centris Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλα τα παιδιά του forum. Εχω ενα lyngsys wag200g και το τελευταίο δίμηνο μου παρουσιάζει στο status τα παρακάτω. DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Fast Downstream Rate: 4092 kbps Upstream Rate: 253 kbps Downstream Margin: 31 db Upstream Margin: 2147483647 db Downstream Line Attenuation: 17 db Upstream Line Attenuation: 4.5 db Downstream Transmit Power: 2 db Upstream Transmit Power: 21 db Η ταχύτητα του είναι max",το πρόβλημα, αν είναι πρόβλημα εχει να κάνει με το περίεργο Upstream Margin και τον αριθμό που βγάζει. Το μόντεμ είναι πολύ σταθερό και δεν αποσυνδέεται και όπως είπα η ταχύτητα του είναι στο maximum, έκανα κάποιες επανεκκινήσεις και στα πρώτα δευτερόλεπτα βγάζει πιο νορμάλ νούμερα αλλά μετά αλλάζει σε αυτά τα περίεργα. Ξέρει κανένας τι είναι αυτά και γιατί το κάνει;
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 ειναι πραγματι λιγο παραξενο.δεν μπορω να απαντησω συγκεκριμενα στην ερωτηση σου αλλα θα σου απαντησω λιγο πιο γενικα.το linksys οταν το margin πεσει κατω απο 0 επιδη δεν μπορει να δειξει αρνητικο και στην πραξη δεν υπαρχει αρνητικο margin για αυτο βγαζει αυτο το νουμερο.αν ειχες αυτο το νουμερο στο down τοτε σιγουρα θα σου εκανε αποσυνδεση.για καποιο λογο το marign σου πεφτει τωρα δεν ξερω σε τι μπορει να οφειλεται.απλα στην αρχη το βλεπεις κανονικα και μετα για καποιο λογο φτανει εκει .το παραξενο ειναι οτι συνηθως οταν μια γραμμη εχει προβλημα μειωνεται το margin στο down οχι στο up.απο την αλλη αμα θες δοκιμασε με αλλο ρουτερ η περνα αλλο firmware update στο λινκσυς μηπως εχεις κανα παλιο.αλλιως απλα μπορει να ειναι σκαλωμα του ρουτερ.οπως εχω δει με παλιο firmware να βγενει το Downstream Transmit Power: kai to Upstream Transmit Power: να βγαινουν 0 λογω σαν ασυμβαοτητας.0 δεν θα μπορουσε να ειναι.με firmware διορθωθηκε.για pstn το πιο νεο firmware ειναι το 1.01.06 και 1.01.08 απο forthnet.για isdn 1.01.06
centris Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ φίλε poulinos. Εχω την 1.01.08 και νομίζω οτι απο τότε που την έβαλα μου το κάνει αυτό, τέλος πάντων αφού δεν είναι πρόβλημα ρώτησα απλός από περιέργεια γιατί γίνεται. Μπορεί και να είναι αυτό που λες.
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 ισα που το τελευταιο firmware ειναι πιο σταθερο κα ικλειδωνει πιο ψηλα.ισως bug ποος ξερει.αν δεν εχεις προβλημα στο ανεβασμα τοτε ολα οκ.
centris Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Για την ώρα δεν έχω πρόβλημα, ανεβάζω με 220 αυτή την στιγμή.
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 220 kbytes δεν γινετε.1 mbit = 110 kilobytes ανεβασμα.παντως αμα παιζεις μια χαρα τοτε μην ανησυχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.