snik Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Επειδη εχω μερικους γνωστους που κατα καιρους με παιρνουν τηλεφωνο και μου λενε δεν λειτουργει το ταδε,θελω να περασω εκεινο. Με μερικους η αποσταση ειναι πολυ μεγαλη και δεν μπορω να παω να το δω απο κοντα οποτε θελω να μαθω αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει καποια διαχειρηση απο αποσταση. Αλλα οταν λεω διαχειρηση θελω κατι που να μπορω απο μακρια να διαχειρηστω ολοκληρο τον υπολογιστη σαν να ημουν εκει (περασμα drivers,προσβαση στον πινακα ελεγχου).Αν εχετε κατι τετοιο υποψιν σας θα μου λυσετε τα χερια...
antonl Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Στα XP, system properties -> remote έχει κάποιες σχετικές επιλογές. Από 3rd party προγράμματα δες και το teamviewer. Για περισσότερες επιλογές κάνε ένα search στο forum για remote connection.
gorge18 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Μπο\ωρεις ναα δοκιμασεις και το teamview ειναι πολυ καλο http://www.teamviewer.com/index.aspx
j1m4kos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Τα Windows έχουν (Σύνδεση απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας) όπου μπορείς με το CD των Windows να το ενεργοποιήσεις για λειτουργία μέσο web.
bells Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Στο teamviewer μη ξεχάσεις να τσεκάρεις το personal use
snik Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ για τις προτασεις σας θα τις κοιτάξω και θα επανέλθω. Για το remote access των xp πρέπει να έχει xp και ο αλλάς η λειτουργεί και με vista;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.