Προς το περιεχόμενο

Μπουζουκοκαψουρα και TV.

xolloth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδια μη το ψαχνετε γενικα αξιζει να βγαλεις τη tv απο τη ζωη σου.Σε πολλα επιπεδα.

Ειδικα απο τη στιγμη που υπαρχει το ιντερνετ.

Εγω πλεον δε βλεπω καθολου τηλεοραση και δε μου εχει λειψει καθολου.

Exactly.

Κάποτε δεν το θεωρούσα επιλογή και γενικά μου τη δίνουν οι απόψεις "άμα δε σου αρέσει α) μην το αγοράσεις, β) μην το βλέπεις, γ) άλλαξε χώρα" για τον απλούστατο λόγο ότι δεν λαμβάνουν υπόψη τους την βαθιά ανάγκη του ανθρώπου για κοινωνικότητα και το σαφές δικαίωμά σου να διαμαρτύρεσαι όταν κάποιος προσπαθεί να την εκμεταλλευτεί.

Σήμερα ευτυχώς υπάρχουν τρόποι (δυστυχώς για τους νέους κυρίως) να καλύψουμε αυτήν την ανάγκη μας, οπότε μπορούμε να σταματήσουμε να διαμαρτυρόμαστε σιγά σιγά, όπως πχ δε διαμαρτυρόμαστε για τις τιμές των αλόγων ("πώς θα πάω στη δουλειά μου χωρίς άλογο; Ε;")

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
@topic starter: Και για να έχουμε καλό ρώτημα, εσύ ποια είδη μουσικής θεωρείς ποιοτικά ανεκτά για τα γούστα σου?

τα παντα εκτος απο τα λαικα και τα δημοτικα.

Δημοσ.

Και ο συνδιασμός αυτών των δύο το πρωί είναι θανατηφόρος για τ' αυτιά.:mad:

Δημοσ.

Και ο συνδιασμός αυτών των δύο το πρωί είναι θανατηφόρος για τ' αυτιά.:mad:

Το φαντάστηκα ότι θα το πηγαίνατε εκεί. Ας πούμε ότι και εγώ συμφωνώ μαζί σας. ( που δεν συμφωνώ αλλά τα γούστα του καθενός είναι σεβαστά)

Οι εκπομπές και δή οι πρωινές θέλουν να έχουν ζωντανή μουσική. Ας πούμε ότι θέλανε να παίξουνε κάτι διαφορετικό από λαϊκά ή δημοτικά. Πόσα αξιοπρεπή συγκροτήματα εναλλακτικής των παραπάνω μουσικής που δεν σνομπάρουνε και την τηλεόραση μπορούν να βρεθούν νομίζετε για να καλύψουνε τηλεοπτικό χρόνο?

Είναι σαν να ζητούσα εγώ σαν φοιτητής στα live που κάναμε στο πανεπιστήμιο να παίζαμε μπουζούκια.

Απλό είναι.

Δημοσ.
Το φαντάστηκα ότι θα το πηγαίνατε εκεί. Ας πούμε ότι και εγώ συμφωνώ μαζί σας. ( που δεν συμφωνώ αλλά τα γούστα του καθενός είναι σεβαστά)

Οι εκπομπές και δή οι πρωινές θέλουν να έχουν ζωντανή μουσική. Ας πούμε ότι θέλανε να παίξουνε κάτι διαφορετικό από λαϊκά ή δημοτικά. Πόσα αξιοπρεπή συγκροτήματα εναλλακτικής των παραπάνω μουσικής που δεν σνομπάρουνε και την τηλεόραση μπορούν να βρεθούν νομίζετε για να καλύψουνε τηλεοπτικό χρόνο?

Είναι σαν να ζητούσα εγώ σαν φοιτητής στα live που κάναμε στο πανεπιστήμιο να παίζαμε μπουζούκια.

Απλό είναι.

και ποιος τους ειπε οτι εγω και ο καθενας κανουμε κεφι να ακουμε και να βλεπουμε τον-την καθε αφωνο-η πουτην στελνει η εταιρεια της για να διαφημισει το cd της.

μια καλη λυση θα ηταν να μην βαζουνε καθολου μουσικη,οι πρωιναδες,να σεβαστουν οτι ο καθενας εχει τα γουστα του.

εγω ας πουμε μεγαλωσα και επαιξα μουσικη τους,με beatles,pink floyd,genesis,emerson lake&palmer κ.λ.π.και δεν μπορω να ασχοληθω και να ακουω τον καθε εγχωριο 'ΑΗΔΟ' που με υφος χιλιων καρδιναλιων μας κανει την χαρη να τον ακουσουμε.

βλεπεις τα ΜΜΕ προσπαθουν να μας πεισουν οτι ο καθε αφωνος ειναι και φωναρα γιατι ειναι ωραιο παιδι,και δωστου να κοπανανε "η απολυτη ελληνιδα star"λες και δεν υπαρχουν ανθρωποι σε αυτον τον τοπο που γνωριζουν τι σημαινει μουσικη,αλλα τρωνε οτι τους πασαρουν.

ε αυτο μου την δινει!

Δημοσ.
Ας αρχίσουν τότε να παίζουν παντού κλαρίνα κ δημοτικά όπως γινόταν επί χούντας.

Ε? Τα μπουζούκια τότε άνθισαν, Καζαντζίδηδες κ σια. Νεο κύμα κλπ. Και συγγνώμη ρε φίλε, αν εγώ έχω δικό μου ραδιοσταθμό θα βαζα μερα νύχτα τη θρυλική τριάδα. Εσύ ας έβαζες τους ζέπελιν. Ρε τι σταλινικά κατάλοιπα έχετε μαζεμένα, χαλαρώστε? Και στην τελική μην βλέπεις τηλεόραση, πάρε κονσόλα και htpc, βάζε το στην hdmi έξοδο και απαλλάχτηκες μια και καλή.

Και εσύ θεωρείς ότι η britney, η beyonce, η rihanna είναι φωνάρες για να καταλάβω?

Δημοσ.

μπουζούκια,κοσμάκης,περιουσίες,κουκουλοφόροι,κουτσομπολιό,επαναλήψεις,σικέ γλέντια....Όποιος κάθεται κ παρακολουθεί τηλεόραση γενικώς (εκτός συνδρομητικών) πηδάει τον εγκέφαλό του.

-----Προστέθηκε 27/12/2008 στις 05 : 36 : 17-----

μπουζούκια,κοσμάκης,περιουσίες,κουκουλοφόροι,κουτσομπολιό,επαναλήψεις,σικέ γλέντια....Όποιος κάθεται κ παρακολουθεί τηλεόραση γενικώς (εκτός συνδρομητικών) πηδάει τον εγκέφαλό του.

Ε? Τα μπουζούκια τότε άνθισαν, Καζαντζίδηδες κ σια. Νεο κύμα κλπ. Και συγγνώμη ρε φίλε, αν εγώ έχω δικό μου ραδιοσταθμό θα βαζα μερα νύχτα τη θρυλική τριάδα. Εσύ ας έβαζες τους ζέπελιν. Ρε τι σταλινικά κατάλοιπα έχετε μαζεμένα, χαλαρώστε? Και στην τελική μην βλέπεις τηλεόραση, πάρε κονσόλα και htpc, βάζε το στην hdmi έξοδο και απαλλάχτηκες μια και καλή.

Και εσύ θεωρείς ότι η britney, η beyonce, η rihanna είναι φωνάρες για να καταλάβω?

Έχουν καμια σχέση αυτοί στο κόκκινο με αυτούς που μας τα πρήζουν καθημερινώς;Όποια στιγμή και αν ανοίξει κάποιος την τηλεόραση;

Δημοσ.

Τη σύνδεση του παραδοσιακου τραγουδιού με τη Χούντα τη θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και εντελώς ανιστόρητη. Ναι, ο Παττακός όπου πήγαινε είχε συνοδεία και 3-4 (ελεϊνά συνήθως) κλαρίνα, αλλά αν αυτό έχετε στο μυαλό σας ως αυθεντικό παραδοσιακό τραγούδι κάνετε τεράστιο λάθος.

Στο 99% των περιπτώσεων τα πρωινάδικα αλλά και τα Σαββατοβραδιατικα(με την εξαίρεση του Παπαδόπουλου) όποτε παρουσιαζουν "δημοτικό/παραδοσιακό" τραγούδι τα κάνουν ΣΚΑΤΑ. Ας μη νομίζουμε όμως ότι αυτό είναι στην πράξη το τραγουδι

Δημοσ.

Αυτο που κυριαρχει σημερα δεν εχει καμια σχεση με τους Καζαντζίδηδες και τους αλλους μεγαλες καλλιτεχνες. Στην τηλεοραση κυριαρχει μια παρακμη που οποιος ασχολειται μαζι της υποβιβαζει την νοημοσυνη του για μενα...:P

Μα αυτό ζητάει ο κόσμος.

Μα είναι λογικό ρε συ.

Και το σκυλί αν το ταϊζεις σκατά από κουτάβι, σκατά θα ζητάει μέχρι τα γηρατειά του

:lol::lol::lol::lol:

Πολυ σωστος...

Δημοσ.

Έχουν καμια σχέση αυτοί στο κόκκινο με αυτούς που μας τα πρήζουν καθημερινώς;Όποια στιγμή και αν ανοίξει κάποιος την τηλεόραση;

Εμένα πάντως η εκπομπή του παυλόπουλου μου αρέσει. Βλέπω νέα σχήματα και την προτιμώ από την κουλτουριάρικη του θεράπια που φέρνει όλο τα κολλητάρια του. Και τον πληρώνουμε από πάνω.

Δημοσ.

Αφού το βλέπετε έτσι το θέμα είναι απλό. Τηλεκοντρόλ.

Εγώ πχ. τα μπουζούκια τα γουστάρω μόνο στο φυσικό τους περιβαλλον, την πίστα. Οταν τα πετύχω στην TV αλλάζω κανάλι.

Πάντως φαίνεται πως η χολή που βγάζετε βασίζεται σε ζηλοφθόνα αισθήματα.

Δημοσ.

σιγα μην βγαλουμε και χολη για την μπουζουκερι.

τι να ζηλεψουμε;

τις φωναρες,η τις τραγουδαρες;

το 95% των αοιδων σημερα,επρεπε να κανει αλλη δουλεια.

κατι καταλαβαινω και γω που γνωριζω απο μουσικη.

Δημοσ.
σιγα μην βγαλουμε και χολη για την μπουζουκερι.

τι να ζηλεψουμε;

τις φωναρες,η τις τραγουδαρες;

το 95% των αοιδων σημερα,επρεπε να κανει αλλη δουλεια.

κατι καταλαβαινω και γω που γνωριζω απο μουσικη.

Και εμείς γνωρίζουμε από μουσική και φυσικά κάνεις λάθος.

Άσε που μουσική δεν παίζει μόνο ο τραγουδιστής ... ;)

Δημοσ.

Οκ ,ναι κάνουμε λάθος, που δεν μας αρέσει να βλέπουμε/ακούμε κάθε αλυχτόπουλο και κάθε σκυλού να γαβγίζει με το που κάποιος πατήσει το on τις πρωινές ώρες.Λάθος κανείς δεν κάνει, απλά όλα τα πράγματα έχουν την ώρα τους και τον τόπο τους.Και τα σκυλάδικα στις 11:00 το πρωί δεν συμφωνούν με κανένα από τα 2.Αν και πιστεύω πως το να ακούεί κάποιος χορδές από μπουζούκι πρωινιάτικα και καψουροτράγουδα μόνο καλό δεν του κάνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...