agpr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Hamurabi, ήλπιζα πως ήμουν σαφής. Έγραψα λίγα μηνύματα πριν: Αυτό που τώρα συμβαίνει είναι η απονομιμοποίηση της αστυνομίας, για την οποία ευθύνεται η πολιτική και φυσική της ηγεσία από την κορυφή μέχρι διοικητή τμήματος. Βεβαίως και την ευθύνη την έχει πρωτίστως η ηγεσία, πολιτική και φυσική. Και λοιπόν; Μήπως πολιτικοί ήταν από πάνω τους και τους προέτρεπαν να ξυλοκοπούν/βασανίζουν τον συλληφθέντα; Μήπως πολιτικοί ήταν αυτοί που εξέδωσαν την μνημειώδους γελοιότητας ανακοίνωση περί ζαρντινιέρας; Μήπως πολιτικοί ήταν αυτοί που απήγγειλαν τις κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος; Μήπως ήταν πολιτικοί οι ένστολοι συνδικαλιστές που υποστήριζαν πως βλέπαμε λάθος; Ή μήπως είναι πολιτικοί όσοι ακόμα και σήμερα υποστηρίζουν πως ο Κύπριος ήταν ένοχος, εξυπονοώντας πως δικαίως έφαγε και κανά-δυο. Hamurabi, όσο αρνούμαστε να δούμε το πρόβλημα, αποκλείεται και να μπορέσουμε να το λύσουμε. Η υπόθεση της ζαρντινιέρας είναι μνημείο αστυνομικής βίας/αυθαιρεσίας και δικαστικής συμπαιγνίας. Όλοι είδαμε τι έγινε, κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν υποστηρίζει πως σωστά έγινε ό,τι έγινε, αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Η πολιτική ηγεσία έχει την μεγαλύτερη ευθύνη, αλλά δεν απαλλάσσεται η φυσική ηγεσία για τις δικές τις πράξεις και παραλήψεις ούτε βέβαια οι φυσικοί αυτουργοί για τις πράξεις και τα ψεύδη τους. Μην αισθανθείς αλληλέγγυος με τέτοιους τύπους. Μπορεί να φοράτε την ίδια στολή, ακόμα και να υπηρετείτε μαζί, αλλά δεν είσαστε το ίδιο. Μην τους δικαιολογείς, μην τους ανέχεσαι και, όταν έρθει η στιγμή, μην τους καλύψεις εν ονόματι της κακώς εννοουμένης συναδελφικότητας. Πριν κάνα μήνα δύο μπάτσοι λήστεψαν ένα (ή δύο; ) αλλοδαπό εργαζόμενο. Οι ληστές αυτοί συνελήφθησαν, γιατί ο αλλοδαπός κατήγγειλε το γεγονός σε διερχόμενο περιπολικό και οι αστυνομικοί έκαναν το καθήκον τους και συνέλαβαν τους ληστές. Την ίδια στολή φορούσαν, αλλά δεν ήταν το ίδιο. Τέτοιοι αστυνομικοί είναι η ελπίδα μας να αποκτήσουμε σοβαρή αστυνομία.
Hamurabi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Bρε χριστιανε μου, οχι οι πολιτικοι δεν ηταν απο πανω για να τους πουνε να τον βαρεσουν.Οταν ομως αυτοι που βαραγανε ξερουν οτι κανουν οτι τους κ@βλωσει επειδη ο Παυλοπουλος ειναι κολλητος τους και δε μπορει να τους κανει κανεις τιποτα τοτε ποιος ειναι ο πραγματικος ενοχος; ΤΟ οτι οι συνδικαλιστες της αστυνομιας ειναι κωλος και βρακι με πολιτικους ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ; Και ναι οσο και να σου φαινεται περιεργο πολιτικοι ειναι αυτοι που "φροντισαν" και κουκουλωθηκε το γεγονος και το ξερω απο πρωτο χερι. Μην μιλας με τοση σιγουρια για πραγματα που δεν ξερεις.
paschalia Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά μη τρελλαίνεστε . Το θέμα δεν είναι ο Κύπριος,η ζαρντινιέρα και οι αστυνομικοί. Βασικά,δεν είναι καν ''Αστυνομία και τρόποι μεταχείρισης των πολιτών'' αλλά άντε πες πάει στο καλό αυτό . Μη κολλάτε σε ένα περιστατικό,μιας και δεν θα βγάλετε άκρη .
agpr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Bρε χριστιανε μου, οχι οι πολιτικοι δεν ηταν απο πανω για να τους πουνε να τον βαρεσουν.Οταν ομως αυτοι που βαραγανε ξερουν οτι κανουν οτι τους κ@βλωσει επειδη ο Παυλοπουλος ειναι κολλητος τους και δε μπορει να τους κανει κανεις τιποτα τοτε ποιος ειναι ο πραγματικος ενοχος;ΤΟ οτι οι συνδικαλιστες της αστυνομιας ειναι κωλος και βρακι με πολιτικους ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ; Και ναι οσο και να σου φαινεται περιεργο πολιτικοι ειναι αυτοι που "φροντισαν" και κουκουλωθηκε το γεγονος και το ξερω απο πρωτο χερι. Μην μιλας με τοση σιγουρια για πραγματα που δεν ξερεις. Hamurabi, δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω. Οκ, κατάλαβα, φταίνε οι πολιτικοί και μόνο. Να υποθέσω πως ένας Παπαδόπουλος θα μας σώσει;
afentiko7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 2 ήταν οι μπάτσοι που τον έφαγαν. Οι ειδήσεις του κάθε σταρ, έδειχναν 7 μπατσόνια να παρατηρούν ένα φοιτητή να χτυπιέται μόνος του σε μία ζαρντινιέρα. 'Αγνωστη σιδηρογροθιά ξεγέλασε κακόμοιρο αστυνομικό και βρέθηκε να κατευθύνει το χέρι του προς διαδηλωτές. Αλλοδαποί, βαφτίζονταν 1 και 2 και παρακαλούσαν τον αστυνομικό να λέει ένα νούμερο για να βαράει ο ένας τον άλλο. Θέλετε να συνεχίσω τη λίστα με τις βιοπραγίες;;; Δεν είναι μεμονωμένα περιστατικά, είναι εγκληματίες με στολή. Οι μπάτσοι είναι η βέργα ενός κακού δασκάλου. Όπως αυτός ο δάσκαλος πρέπει να απολύεται έτσι πρέπει να σπάσει και το απόστημα της πολιτείας που ονομάζεται αστυνομία. Αναρωτιέμαι ποιος μπορεί να διαφωνίσει με τα παραπάνω. Δλδ να μην υπάρχει αστυνομία? Συμφωνώ αλλά πρώτα πρέπει να καταργηθεί η ιδιοκτησία, γιατί αν έρθω εγώ και σε ληστεψω μη μου πεις ότι δε θα πας στην αστυνομία? Εσένα agpr δε σου φαίνεται παράξενο που ενώ οι μεγαλοσχήμονες δημοσιογράφοι είπαν αμέσως πως ο μπάτσος ήθελε να σκοτώσει τον Αλέξη, ενώ για το περιστατικό με την κλούβα είπαν πως ήταν προειδοποίηση ή που ενώ καταδικάζουν τα ΜΑΤ με τον υπουργό είναι μέλι γάλα.? Τώρα οι αριστεροί τι προσπαθούν να μας πείσουν. Οτι και καλά ο Κύπριος ήταν καλό παιδί, περνούσε τυχαία και η κακιά αστυνομία συλλαμβάνει λάθος άτομα. Αμ δε ο κάθε ένας ας μάθει να αναλαμβανει τις ευθύνες του. Γι' αυτό και έπαψα να πηγαίνω σε συγκεντρώσεις έξω από τα δικαστήρια, γιατί το κάθε παιδάκι όντας ευθυνόφοβο λέει πως δν ήτανε εκεί, τον πιάσαν κατα λάθος. Οχι φίλε μου να έχεις τα κότσια να παραδεχτείς την πράξη σου, γιατί διαφορετικά μόνο κακό κάνεις στο κίνημα.
Luxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Στην κλουβα των ΜΑΤ δεν "ειχαν αγιο οι ανθρωποι". ΕΙναι δυνατον να ηθελαν πετυχουν ψαχνο και να μην το καταφεραν με 2 καλασνικοφ απο μερικα μετρα; το οπλο αυτο ειναι 100% ευθυβολο σε 100αδες μετρα. ΓΙα εκφοβισμο ριξανε.Η κλουβα πηγαινε με 50χλμ/ωρα. Ηταν νυχτα. Υπο τετοιες συνθηκες ειναι πολυ δυσκολο να σημαδεψεις. Επισης οι σφαιρες του καλασνικοφ φευγουν πανω και δεξια, δεν ειναι και πολυ ευθυβολο, ειδικα οταν μιλαμε για ριπες.. Αν αυτο λεγεται εκφοβισμος.. Οκ.. Δεν είναι μεμονωμένα περιστατικά, είναι εγκληματίες με στολή. Οι μπάτσοι είναι η βέργα ενός κακού δασκάλου. Όπως αυτός ο δάσκαλος πρέπει να απολύεται έτσι πρέπει να σπάσει και το απόστημα της πολιτείας που ονομάζεται αστυνομία.Δλδ αγορινα μου μας λες να μην υπαρχει Αστυνομια, ετσι; Πολυ ωραια. Μου αρεσει σαν ιδεα.. Και να ερχονται οι πακιστανοι δεκα-δεκα σπιτι σου και να βιαζουν την οικογενεια σου, ε; Ωραια θα ειναι.. Να πηγαινω και εγω σε ξενα σπιτια και να τα μαμαω ολα.. Ευγε! Ρωσια θα γινουμε σε λιγο. Σε μια δημοκρατια η αστυνομια συλλαμβανει ΜΟΝΟ και δεν τιμωρει. Αυτος ειναι ο νομος. Δεν εχει κανενα δικαιωμα οποιοσδηποτε ασυνομικος να τιμωρησει ενα κακοποιο οταν τον συλλαβει. Παει το ενα.Λαθος κανεις. Οταν ο αλλος προβαλει αντισταση, τι θελεις να κανει ο αστυνομικος; Μηπως να τον παρακαλεσει για να φορεσει χειροπεδες; Επισης μια υπηρεσια των Ματ, τα ΥΑΤ σημαινει " Υποδιευθυνση Αποκαταστασης Ταξης". Τωρα αν εσυ νομιζεις οτι η ταξη μπαινει με τα παρακαλια, εχει καλως..
BaLsAmoMenos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Και να ερχονται οι πακιστανοι δεκα-δεκα σπιτι σου και να βιαζουν την οικογενεια σου, ε; Ωραια θα ειναι.. Να πηγαινω και εγω σε ξενα σπιτια και να τα μαμαω ολα.. Ευγε! Ρωσια θα γινουμε σε λιγο. Φιλε αυτο το συμπερασμα σου, ο θεος να το κανει συμπερασμα, ειναι αστειο απ την μια και ρατσιστικο απο την αλλη. Απο ποτε οι πακιστανοι γινανε σεξομανεις και βιαστες μονο εσυ το ξερεις... Μου θυμιζεις κατι ακυρα comments στο στο youtube σε ελληνικα βιντεακια απο 10 χρονους. Πες μου οτι εισαι και εσυ ενας. Λαθος κανεις. Οταν ο αλλος προβαλει αντισταση, τι θελεις να κανει ο αστυνομικος; Μηπως να τον παρακαλεσει για να φορεσει χειροπεδες; Επισης μια υπηρεσια των Ματ, τα ΥΑΤ σημαινει " Υποδιευθυνση Αποκαταστασης Ταξης". Τωρα αν εσυ νομιζεις οτι η ταξη μπαινει με τα παρακαλια, εχει καλως.. Δεν νομιζω ο Κυπριος να προβαλλε καμια αντισταση. Ουτε τα παιδια, ακομα και οταν τα σπανε και πετανε πετρες, δεν προβαλλουν αντισταση οταν τα μαζεψουν οι Ματατζηδες. Τωρα οταν καποιος προσπαθει να καλυφτει αφου τον εχουν ριξει κατω, ανεξαρτητως αν επρεπε να τον ριξουν η οχι, θεωρειται κατα την γνωμη σου οτι προβαλει αντισταση κατα της αρχης, τοτε παω πασο...
Hamurabi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Φιλε BaLsAmoMenos, δε νομιζω οτι το θεμα μας εδω ειναι το αν αυτοι που θα μπουν στα σπιτια μας θα ειναι πακιστανοι,αλβανοι ή ελληνες. ΑΛλου ειναι το point.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Φιλε BaLsAmoMenos, δε νομιζω οτι το θεμα μας εδω ειναι το αν αυτοι που θα μπουν στα σπιτια μας θα ειναι πακιστανοι,αλβανοι ή ελληνες. ΑΛλου ειναι το point. Ουτε οτι οταν μπουν θα μας βιασουν την οικογενεια...
Luxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δεν νομιζω ο Κυπριος να προβαλλε καμια αντισταση.Ουτε τα παιδια, ακομα και οταν τα σπανε και πετανε πετρες, δεν προβαλλουν αντισταση οταν τα μαζεψουν οι Ματατζηδες. Τωρα οταν καποιος προσπαθει να καλυφτει αφου τον εχουν ριξει κατω, ανεξαρτητως αν επρεπε να τον ριξουν η οχι, θεωρειται κατα την γνωμη σου οτι προβαλει αντισταση κατα της αρχης, τοτε παω πασο... Εμ αυτο πιστευεις εσυ, που βλεπεις το κομμενο βιντειο. Ρωτα και αυτους που τα ζουν.. Φιλε αυτο το συμπερασμα σου, ο θεος να το κανει συμπερασμα, ειναι αστειο απ την μια και ρατσιστικο απο την αλλη.Απο ποτε οι πακιστανοι γινανε σεξομανεις και βιαστες μονο εσυ το ξερεις... Τοτε μονο εγω ζω σε αυτη την Ελλαδα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Τοτε μονο εγω ζω σε αυτη την Ελλαδα. γιατι; σε βιασαν πακιστανοι;
BaLsAmoMenos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Εμ αυτο πιστευεις εσυ, που βλεπεις το κομμενο βιντειο. Ρωτα και αυτους που τα ζουν.. Ωραια να δεχτω οτι προβαλλε αντισταση ο Κυπριος. Εχω παει σε παρα πολλες πορειες και αυτους που πιανουν, ανεξαρτητα αν επρεπε η οχι, τους σαπιζουν στο ξυλο. Απο την στιγμη που ειναι κατω ο αλλος, γιατι παντα κανουν ντου οι Ματατζηδες και οποιον βρουν μπροστα μπροστα τον κοπανανε και τον ριχνουν κατω, οφειλουν να τον μαζεψουν και αν πρεπει να του βαλουν χειροπεδες και να τον στειλουν στην ΓΑΔΑ. Αυτο, που μαζευονται δεκα χοιρινα γυρω απο ενα πεσμενο και τον σαπιζουν με τα γκλοπ, ριχνοντας και με την φισουνα, ειναι ηλιθιο και ανανδρο κατα την γνωμη μου. Γιατι αυτο κανουν, και μην πεις οχι. Τοτε μονο εγω ζω σε αυτη την Ελλαδα. Μαλλον ζεις σε αλλη Ελλαδα... Σκεψου λιγο τι ειναι να μην εχεις ενα σπιτι και λιγο φαι να φας. Γιατι απο το σπιτακι με το φαγακι της μαμας καλα τα λεω και εγω. Ετσι αυτο με τους Πακιστανους να το παρεις πισω. Γιατι αυτοι οι ανθρωποι παλευουν καθημερινα για να επιβωσουν.
Luxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Εσυ με το φαγητακι της μαμας να τα λες. Εγω δουλευω και πληρωνομαι. Ειναι αληθεια οτι πεφτουν ολοι μαζι. Αλλα δε γινεται και αλλιως. Μερικοι πρεπει να καλυψουν αυτον που θα βαζει τις χειροπεδες. Επισης το κλιμα ειναι πολυ φορτισμενο και με το παραμικρο τα νευρα σπανε. Δε περνανε και λιγα. Ειναι ανανδρο αυτο που κανουν οι ματατζηδες, αλλα οχι αυτο που κανουν οι κουκουλοφοροι. Πετανε την πετρα απο τα 20 μετρα και φευγουν. Σπανε τα μαγαζια του κοσμακη.. Μονο οτι κανει η Αστυνομια δεν ειναι σωστο.. Πλαστικη σφαιρα ρε!!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Εσυ με το φαγητακι της μαμας να τα λες. Εγω δουλευω και πληρωνομαι. Ειναι αληθεια οτι πεφτουν ολοι μαζι. Αλλα δε γινεται και αλλιως. Μερικοι πρεπει να καλυψουν αυτον που θα βαζει τις χειροπεδες. Επισης το κλιμα ειναι πολυ φορτισμενο και με το παραμικρο τα νευρα σπανε. Δε περνανε και λιγα. Ειναι ανανδρο αυτο που κανουν οι ματατζηδες, αλλα οχι αυτο που κανουν οι κουκουλοφοροι. Πετανε την πετρα απο τα 20 μετρα και φευγουν. Σπανε τα μαγαζια του κοσμακη.. Μονο οτι κανει η Αστυνομια δεν ειναι σωστο.. Πλαστικη σφαιρα ρε!! Και εγω δουλευω και πληρωνομαι αλλα και να μην δουλευα καταλαβαινω τι δυσκολιες παιρναει ο καθενας. Ποσο μαλλον οταν αυτος ο καποιος δεν εχει καν σπιτι και δουλεια. Επισης δεν μπορει να φυγει απο την Ελλαδα γιατι δεν εχει φυσικα και λεφτα. Τωρα να καθομαι να τον βριζω χωρις λογο επειδη ειναι διαφορετικος απο εμενα ειναι ηλιθιο. Παλι καλα που συμφωνεις οτι πανω στα νευρα τους θα χτυπησουν και λιγο παραπανω, ποσο λιγο ομως και ποιον?. Αλλα αυτοι οι ανθρωποι υποτιθεται οτι ειναι εκπαιδευμενοι η κανω λαθος? Και αφου εν βρασμω ψυχης κανουν οτι κανουν γιατι τα ριχνεις στους κουκουλοφορους που και εκεινοι με την σειρα τους σπανε και πετανε πετρες λογω φορτισμενου κλιματος. Και δεν ειναι και εκπαιδευμενοι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.