Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Adiras!

Antwni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω πρόβλημα με το Adiras και όσες απεγκαταστάσεις έκανα του Internet δεν έφτιαξε!!Κοιτάξτε το παρακάτω μήνυμα....

Δημοσ.

Ξαναεγκατέστησε τους drivers του Sagem ADSL USB Modem.

Αν επιμένει το πρόβλημα όρισε το C:\Windows\adiras.exe σαν ασφαλή εφαρμογή στο antivirus που έχεις.

Δημοσ.

Απενεργοποίησα το Kaspersky αλλά τίποτα!!!Δεν ξέρω τι να κάνω!!Το έχω εγκαταστήσει και απεγκαταστήσει Sagem ADSL USB Modem ένα σωρό φορές!!

Δημοσ.

Το ότι απενεργοποίησες το kaspersky δεν σημαίνει ότι δεν δουλεύει καθόλου.

Βρες κάπου στις ρυθμίσεις όπου να μπορείς να ορίσεις ασφαλή εφαρμογή το adiras.exe.

Απενεργοποίησε και το UAC (Έλεγχος λογαριασμού χρήστη), αν δεν το έχεις κάνει ήδη μήπως και αυτό το κόβει.

Έλεγξε τους drivers μήπως δεν είναι η σωστή έκδοση ή μήπως είναι για λάθος λειτουργικό. Κατέβασε άλλη έκδοση από το site της sagem, νεότερη/παλιότερη μήπως υπάρχει πρόβλημα με τη συγκεκριμένη.

Άλλαξε θύρα usb. Αν το συνδέεις μπροστά ή σε hub, βάλτο πίσω και καρφωτό στον πύργο.

Δημοσ.

Τίποτα τα ίδια!!Απενεργοποιήσα το UAC και έφτιαξα και το Kaspersky,όσο για τους drivers αφού μπαίνω στο ίντερνετ ταιριάζουν!!Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα η θύρα αλλά έτσι κι αλλιώς το καλώδιο το έχω πίσω!!

Δημοσ.

Δες για drivers στην SAGEM, για το ανάλογο modem. Κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ.

Ή πάρ' το απόφαση και πάρε ένα router της προκοπής (linksys, speedtouch) να βρεις την υγειά σου.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!!Έχω το Sagem F@st 800.Λοιπόν διαλέγω το ADSL μετά πατάω στο ADSL Modems to F@st 800/840!!Όλα καλά μέχρι εδώ!Το κατεβάζω και στην εγκατάσταση με ρωτάει κάτι αλαμπουρνέζικα!!Μου λέει για RFC 1483 και μετά 0/100 ή 2/35 και κάτι τέτοια και δεν ξέρω τι να πατήσω!!Πάτησα ένα στην τύχη αλλά δεν μπήκε!!Έχω Vista!!

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια αλλά δεν έγινε τίποτα!!:lol::lol: Δες τα screenshot..Ούτε και από ασφαλή λειτουργία παίζει (και το εγκατέστησα και από εκεί) !Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω!Εγκατέστησα τον driver που μου έδωσες και πάτησα εκεί ένα στην τύχη (νομίζω το πρώτο,στη foto δες)!!Εγκατέστησα και άλλους drivers αλλά τίποτα!Δεν ξέρω τι να κάνω!!Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον σου!!!!:-D:-D:-D Στην τρίτη foto μου το πέταξε στην πρώτη εγκατάσταση ενός άλλου αρχείου!!

Δημοσ.
ΟΚ Λύθηκε!!!

Αλήθεια;;; Πως;;;

Πες μας να ξέρουμε και οι υπόλοιποι.

Πάντως η τρίτη φώτο σημαίνει μάλλον ότι δεν τρέχεις την εγκατάσταση ως Administrator. Η σωστή διαμόρφωση είναι στην 1η φώτο η 1η επιλογή PPPoA VCMUX 8,35

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...