Προς το περιεχόμενο

ΣΟβαρο προβλημα με ιο....Και δεν θελω να κανω φορματ

ALXIOA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον παιδια χτεσ βραδυ πρεπει να με χτυπησε ιοσ και μαλιστα ανικητος στον σταθερο υπολογιστη μου....

δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ ενω η συνδεση δουλευει αψογα στο λαπτοπ...

δεν μπορω να κανω επαναφορα συστηματος σε προηγουμενη ημερομηνια...με το που επιλεγω μεταβασα σε προηγουμενη ημερομηνια μενει παγωμενη η οθονη και δεν γινεται τιποτα....

δεν μπορω να κανω εξεταση δισκων για να διορθωσω τα σφαλματα....μου λεει οταν επιλεγω να κανω αυτην την διαδικασια οτι τα windows δεν μπορω να συνεχισουν την εξεταση δισκων....

προσπαθησα να κανω chkdsk /f alla kai chkdsk /r και μου ενω με ρωταει αν θελω Y/n η εξεταση θα επανεκινιθει με την επανεκινηση των win παταω ΥΕΣ κανει επανεκινηση ο υπολογιστης αλλα οταν παει να ξεκινησει μου βγαζει σφαλμα και κλεινει την εργασια και ξεκινανε ξανα τα win...

δοκιμασα να τα κανω ολα αυτα και σε ασφαλη λειτουργια αλλα ξανα τα ιδια εχω....

εχω το νοντ 32----το spyware doctor....katebasa kai to kaspersky 2009 το οποιο βρηκε παραπανω trojan απο τα υπολοιπα τα εσβησα αλλα και παλι το προβλημα μου παραμενει.....

δεν θελω να κανω φορματ ρε παιδια....τι αλλη λυση υπαρχει......???βοηθηστε με λιγακι γιατι θα τρελαθω...!!!

Δημοσ.

ναι....γιατι....???οταν εβαλα το Kaspersky το μονο που εκανε ηταν να μου βγαλει το spyware doctor.......ααα....εκανα και clean registry αλλα και παλι τα ιδια....

Δημοσ.

never-never-never-never-never-never-never-never-

2 antivirus in the same OS.

Δεν είναι κανόνας, είναι νόμος.

Τα κολλήματα που λες, είναι πολύ πιθανότερο να οφείλονται σε αυτό το λόγο, και όχι σε πιθανό ιό.

Δημοσ.

μα ολα αυτα τα ειχα και πριν να βαλω το Kaspersky.....απο τις 9 το πρωι που καταλαβα τι συμβαινει δεν μπορω να βγαλω ακρη....και ειπα να δοκιμασω και το Kaspersky...!!!κατι αλλο συμβαινει.....φιλε μου πιστευω

Δημοσ.

Ξύλωσε το kaspersky, και δοκίμασε system restore από safe mode.

Όταν κάνει rebοot για να "φορτώσει" τις παλιές ρυθμίσεις, ξαναμπές σε safe mode.

Δημοσ.

το κατεβασα φιλε μου...και σε ευχαριστω αλλα δεν βρηκε κατι.....καποια αλλη λυση υπαρχει..??

-----Προστέθηκε 27/12/2008 στις 07 : 15 : 28-----

Ξύλωσε το kaspersky, και δοκίμασε system restore από safe mode.

Όταν κάνει rebοot για να "φορτώσει" τις παλιές ρυθμίσεις, ξαναμπές σε safe mode.

το δοκιμασα και αυτο φιλε μου....αλλα και παλι ουτε σε ασφαλησ λειτουργια μου κανει επαναφορα συστηματος....οταν παταω να μεταβω σε προηγουμενο σημειο-ημερομηνια και παταω επομενω μενει εκει παγωμενο.....δεν κανει τιποτα.....τα χω παιξει....

Δημοσ.

χθες το βραδυ ειχα ενα παρομοιο προβλημα και το ελυσα ως εξης, θα κρατησεις ενα antivirus(σιγουρεψου οτι το αλλο διαγραφηκε απο παντου)θα κανεις restart,θα μπεις σε safe mode,θα το βαλεις να σκαναρει,θα σημειωσεις τους ιους που βρηκε που ειναι,restart και μετα θα πας εkει που ειναι και θα τους διαγραψεις χειροκινητα(shift+delete)και μετα παλι restart, το εκανα χθες και δουλεψε με nod 32.Καλη επιτυχια.

Δημοσ.

Μπαίνεις με malware bytes από ασφαλής λειτουργία και κάνεις scan.Μετά εάν δεν γίνει τίποτα κάνε scan με το Malware Scanner ψάξε να το βρείς πειρατικό αλλιώς δεν γίνετε τιποτα.

Δημοσ.
Μπαίνεις με malware bytes από ασφαλής λειτουργία και κάνεις scan.Μετά εάν δεν γίνει τίποτα κάνε scan με το Malware Scanner ψάξε να το βρείς πειρατικό αλλιώς δεν γίνετε τιποτα.

για να δουμε φιλε μου....το κακο ειναι οτι δεν μπορω να κανω update to malware .....δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ .....μπας και το εχει κανεις ενημερωμενω να μου το στειλει κομπλε..???

ευχαριστω

Δημοσ.

Όπως και να 'χει, κάπως έτσι πρέπει να δουλέψεις. Σκανάρισμα με antivirus (antivirus όχι μούφα nod) σε ασφαλή λειτουργία, και με malwarebytes, σημειώνεις τι σου βρίσκουν και όσα δεν μπορείς να σβήσεις τα σβήνεις σε ασφαλή λειτουργία.

Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις το avast Που προσφέρει boot-time scan το οποίο φυσικά είναι πιο αποτελεσματικό απο το safe mode. Αν μπορείς να το εγκαταστήσεις στο pc σε αυτή τη κατάσταση, νομίζω θα μπορείς.

Δημοσ.

παιδια εβαλα το avast και τον βρηκε αμεσωσ...πραγμα που δεν εκαναν αυτα που προανεφερα.....περιμενω τα αποτελεσματα....και θα σας πω ...

Δημοσ.

πολυ λυπαμε που θα στω πω ....

αλλα πισι που εχει μολυνθει ... εχουν μπει αρκετα αντιικα και μετα απο πολυ παιδεμα ... καταφερε(;;;) να ξηλωθει ο ιος

θα εχει τοσα προβληματα που τελικα θα το κανεις το φορματ!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...