ALXIOA Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 λοιπον παιδια χτεσ βραδυ πρεπει να με χτυπησε ιοσ και μαλιστα ανικητος στον σταθερο υπολογιστη μου.... δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ ενω η συνδεση δουλευει αψογα στο λαπτοπ... δεν μπορω να κανω επαναφορα συστηματος σε προηγουμενη ημερομηνια...με το που επιλεγω μεταβασα σε προηγουμενη ημερομηνια μενει παγωμενη η οθονη και δεν γινεται τιποτα.... δεν μπορω να κανω εξεταση δισκων για να διορθωσω τα σφαλματα....μου λεει οταν επιλεγω να κανω αυτην την διαδικασια οτι τα windows δεν μπορω να συνεχισουν την εξεταση δισκων.... προσπαθησα να κανω chkdsk /f alla kai chkdsk /r και μου ενω με ρωταει αν θελω Y/n η εξεταση θα επανεκινιθει με την επανεκινηση των win παταω ΥΕΣ κανει επανεκινηση ο υπολογιστης αλλα οταν παει να ξεκινησει μου βγαζει σφαλμα και κλεινει την εργασια και ξεκινανε ξανα τα win... δοκιμασα να τα κανω ολα αυτα και σε ασφαλη λειτουργια αλλα ξανα τα ιδια εχω.... εχω το νοντ 32----το spyware doctor....katebasa kai to kaspersky 2009 το οποιο βρηκε παραπανω trojan απο τα υπολοιπα τα εσβησα αλλα και παλι το προβλημα μου παραμενει..... δεν θελω να κανω φορματ ρε παιδια....τι αλλη λυση υπαρχει......???βοηθηστε με λιγακι γιατι θα τρελαθω...!!!
liopyr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Critical Q: Έβαλες Kaspersky ενώ υπήρχε ήδη το Nod?
ALXIOA Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 ναι....γιατι....???οταν εβαλα το Kaspersky το μονο που εκανε ηταν να μου βγαλει το spyware doctor.......ααα....εκανα και clean registry αλλα και παλι τα ιδια....
liopyr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 never-never-never-never-never-never-never-never- 2 antivirus in the same OS. Δεν είναι κανόνας, είναι νόμος. Τα κολλήματα που λες, είναι πολύ πιθανότερο να οφείλονται σε αυτό το λόγο, και όχι σε πιθανό ιό.
ALXIOA Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 μα ολα αυτα τα ειχα και πριν να βαλω το Kaspersky.....απο τις 9 το πρωι που καταλαβα τι συμβαινει δεν μπορω να βγαλω ακρη....και ειπα να δοκιμασω και το Kaspersky...!!!κατι αλλο συμβαινει.....φιλε μου πιστευω
Nikolis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δοκίμασε να κατεβάσεις και να τρέξεις αυτό http://www.download.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html?part=dl-10804572&subj=dl&tag=button Σε παρόμοιο πρόβλημα που είχα πραγματικά με έσωσε.
liopyr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Ξύλωσε το kaspersky, και δοκίμασε system restore από safe mode. Όταν κάνει rebοot για να "φορτώσει" τις παλιές ρυθμίσεις, ξαναμπές σε safe mode.
ALXIOA Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 το κατεβασα φιλε μου...και σε ευχαριστω αλλα δεν βρηκε κατι.....καποια αλλη λυση υπαρχει..?? -----Προστέθηκε 27/12/2008 στις 07 : 15 : 28----- Ξύλωσε το kaspersky, και δοκίμασε system restore από safe mode.Όταν κάνει rebοot για να "φορτώσει" τις παλιές ρυθμίσεις, ξαναμπές σε safe mode. το δοκιμασα και αυτο φιλε μου....αλλα και παλι ουτε σε ασφαλησ λειτουργια μου κανει επαναφορα συστηματος....οταν παταω να μεταβω σε προηγουμενο σημειο-ημερομηνια και παταω επομενω μενει εκει παγωμενο.....δεν κανει τιποτα.....τα χω παιξει....
gargoyle1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 χθες το βραδυ ειχα ενα παρομοιο προβλημα και το ελυσα ως εξης, θα κρατησεις ενα antivirus(σιγουρεψου οτι το αλλο διαγραφηκε απο παντου)θα κανεις restart,θα μπεις σε safe mode,θα το βαλεις να σκαναρει,θα σημειωσεις τους ιους που βρηκε που ειναι,restart και μετα θα πας εkει που ειναι και θα τους διαγραψεις χειροκινητα(shift+delete)και μετα παλι restart, το εκανα χθες και δουλεψε με nod 32.Καλη επιτυχια.
j1m4kos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μπαίνεις με malware bytes από ασφαλής λειτουργία και κάνεις scan.Μετά εάν δεν γίνει τίποτα κάνε scan με το Malware Scanner ψάξε να το βρείς πειρατικό αλλιώς δεν γίνετε τιποτα.
ALXIOA Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μπαίνεις με malware bytes από ασφαλής λειτουργία και κάνεις scan.Μετά εάν δεν γίνει τίποτα κάνε scan με το Malware Scanner ψάξε να το βρείς πειρατικό αλλιώς δεν γίνετε τιποτα. για να δουμε φιλε μου....το κακο ειναι οτι δεν μπορω να κανω update to malware .....δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ .....μπας και το εχει κανεις ενημερωμενω να μου το στειλει κομπλε..??? ευχαριστω
flik Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Όπως και να 'χει, κάπως έτσι πρέπει να δουλέψεις. Σκανάρισμα με antivirus (antivirus όχι μούφα nod) σε ασφαλή λειτουργία, και με malwarebytes, σημειώνεις τι σου βρίσκουν και όσα δεν μπορείς να σβήσεις τα σβήνεις σε ασφαλή λειτουργία. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις το avast Που προσφέρει boot-time scan το οποίο φυσικά είναι πιο αποτελεσματικό απο το safe mode. Αν μπορείς να το εγκαταστήσεις στο pc σε αυτή τη κατάσταση, νομίζω θα μπορείς.
macabre_sunsets Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μπορείς να bootάρεις με κάποιο live usb windows xp και να κάνεις check disk/anivirus check μήπως καταφέρεις τπτ.
ALXIOA Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 παιδια εβαλα το avast και τον βρηκε αμεσωσ...πραγμα που δεν εκαναν αυτα που προανεφερα.....περιμενω τα αποτελεσματα....και θα σας πω ...
chrisimone Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 πολυ λυπαμε που θα στω πω .... αλλα πισι που εχει μολυνθει ... εχουν μπει αρκετα αντιικα και μετα απο πολυ παιδεμα ... καταφερε(;; να ξηλωθει ο ιος θα εχει τοσα προβληματα που τελικα θα το κανεις το φορματ!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.