Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

βρε παιδια πως ανοιγη αυτο το DHT στον torrent σηνεχεια κοκκινη ενδείξεις εχω ..... δεν μπορώ άλλο έχω τρελαθεί να ψάχνω μήπως βρω καμιά άκρη θα βάλω τα κλάματα....:(((( (λείανα όμως να καταλάβω)...

Δημοσ.

βρε παιδια πως ανοιγη αυτο το DHT στον torrent σηνεχεια κοκκινη ενδείξεις εχω ..... δεν μπορώ άλλο έχω τρελαθεί να ψάχνω μήπως βρω καμιά άκρη θα βάλω τα κλάματα....:(((( (λείανα όμως να καταλάβω)...

Χαλαροσε!

Αν δεν εχεις αλλαξει κατι ειναι auto.. αν χριαστει θα τραβιξει αν οχι δεν θα τραβιξει.. εγω ετσι το εχω.

Κατεβασε το Utorrent 100% σου δινει ΕΥΚΟΛΑ την επιλογη..

Δημοσ.

Latest Version

uTorrent 3.1 Beta 26462

Old Versions

uTorrent 3.0 Build 25824

uTorrent 3.1 Beta 25835

uTorrent 3.0 Build 25806

uTorrent 3.0 Build 25756

uTorrent 3.0 Build 25683

uTorrent 3.0 Build 25583

uTorrent 3.0 Build 25505

uTorrent 3.0 Build 25460

uTorrent 3.0 Build 25454

uTorrent 3.0 Build 25440

uTorrent 3.0 Build 25422

uTorrent 3.0 Build 25406

uTorrent 3.0 RC7

uTorrent 3.0 RC6

uTorrent 3.0 RC4

uTorrent 3.0 RC3

uTorrent 3.0 RC2

uTorrent 3.0 RC1

uTorrent 3.0 Beta 25303

uTorrent 3.0 Beta 25277

uTorrent 3.0 Beta 25274

uTorrent 3.0 Beta 25252

uTorrent 3.0 Beta 25234

uTorrent 3.0 Beta 25233

uTorrent 3.0 Beta 25229

uTorrent 3.0 Beta 25220

uTorrent 2.2.1 Build 25302

uTorrent 2.2.1 Build 25273

uTorrent 2.2.1 Build 25249

uTorrent 2.2.1 Build 25203

uTorrent 2.2.1 Build 25154

uTorrent 2.2.1 Build 25130

uTorrent 2.2.1 Build 25113

uTorrent 2.2.1 Build 25110

uTorrent 2.2.1 RC3

uTorrent 2.2.1 RC2

uTorrent 2.2.1 RC1

uTorrent 2.2.1 Beta 24796

uTorrent 2.2.1 Beta 24649

View more...

ποιον απ ολους??????? (εγώ έχω τον μ torrent 3.0 αλλα οταν κανω dawnload γινεται πρασινο και στην πορεια κιτρινιζει.......)

Δημοσ.

Αν γίνεται πράσινο και μετα κίτρινο κατι κάνεις λάθος και δεν ανοίγεις σωστα τις ports στο router

Δημοσ.

Σε παρακαλώ πάρα πολύ επειδή είμαι λίγο ασχετουλα μπορείς να μου πεις πως γίνεται έχω thomson modem & windows 7 (αν αυτό σε βοηθάει) . Συγνώμη για την ταλαιπωρία που προκαλώ. :)

Δημοσ.

Καταρχάς θα βρεις ποιό ακριβώς router έχεις (μοντέλο-θα το γράφει ή από κάτω ή στο κουτί ή στο manual).

Κατόπιν ανοίγεις το utorrent και στην καρτέλα ---επιλογές---->συνδέσεις --->θύρα για τις εισερχόμενες συνδέσεις (θα σου γράφει ένα νούμερο δίπλα) ξετσεκάρεις το "τυχαία θύρα σε κάθε έναρξη" και γράψε κάπου το νούμερο να το χεις.

Έπειτα πας εδώ βρίσκεις ακριβώς ποιό thomson έχεις και ακολουθείς τις οδηγίες για portforward (είναι πολύ αναλυτικές και με φωτογραφίες) και όπου σου λέει να βάλεις όνομα tcp και udp θα βάζεις utorrent tcp και στο κουτάκι το νούμερο που είπαμε να σημειώσεις πριν,αντιστοίχως utorrent udp και πάλι το ίδιο νούμερο.

Με λίγα και απλά λόγια το utorrent προσπαθεί να συνδεθεί με τον "εξωτερικό κόσμο" μέσω μιας πόρτας (το νούμερο που λέμε είναι η πόρτα) και μέσω του portforward εμείς "ανοίγουμε" αυτήν την πόρτα στο router για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Στο τέλος θα δεις το βελάκι θα μένει πάντα πράσινο και αν κάνεις το τεστ που χει ενσωματωμένο το τόρρεντ θα σου λέει ότι η πόρτα είναι ανοιχτή!:-D

Δημοσ.

ΛΟΙΠΟΝ....ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/TG782/default.htm ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ (ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΥΠΟΣΤΗ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΛΗ ΤΑΛΕΠΟΡΙΑ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ) ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΣΑ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΕΛΙΔΟΥΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΡΑΙΑ ΑΛΛΑ....... ΖΗΤΑ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ PASWORD ΤΟ ΟΠΙΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ...

:( HEEEEEEEEEEEEELLLLLLPPPPPPP :(

Δημοσ.

Μην απελίπζεσαι είναι πολύ απλά τα πράγματα.

Πρώτον χρειαζόμαστε ΑΚΡΙΒΩΣ το μοντέλο σου.πχ Thomson-Alcatel SpeedTouch530 (σου είπα πού θα το βρεις αυτό)

Δεύτερον χρειαζόμαστε το password kai username το οποίο θα το γράφει στο MANUAL απ το router σου.Αν ξέρουμε το μοντέλο μπορεί να το βρούμε και στο google .

Αν με βοηθήσεις με τα παραπάνω,θα είμαι σε θέση να σε βοηθήσω πιο συγκεκριμένα.

Επίσης καταλαβαίνω ότι μπορεί να χεις υποστεί ταλαιπωρία...αλλά αν γράφεις με μικρά γράμματα τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα :-D

Δημοσ.

το εφτιαξαααααααααααααα!!!!!! σε ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πάρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ αχαχαχαχαχααχαχα μου ρχεται να τα ξαναμπιξω..... !!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :) :) (συγνώμη για την ταλαιπωρία που σου προκάλεσα)..

Υ.Γ

έκανα το τεστ του τορεντ και μου βγάζει πως το δίκτυο λειτουργεί κανονικά . Τώρα θα πρέπει να είναι η ενδείξεις της σωστής λειτουργίας συνέχεια με πράσινο? γιατί ενώ κάνω το τεστ και μου βγαίνει άψογο κατά μικρά διαστήματα κιτρινίζει αλλά μετά από λίγο πρασινίζει πάλι...

Δημοσ.

χαχαχαχ κοίτα χαρά που μπορεί να προκαλέσει ένα άνοιγμα πόρτας!!!

Μπράβο που το κατάφερες!

Θα πας κάτω στο εικονιδιακι με το πράσινο τικ (διπλό κλικ) και θα κάνεις το τεστ που θα σου ανοίξει .Αν σου γράψει port open.είσαι αστέρι!!τέλος δεν ξανασχολείσαι.

post-88990-0-30909300-1321572663_thumb.jpg

Δημοσ.

αδικα η χαρα μουυυυυυυυυυυυυ παναγια μουυυυυυυυυυυ!!!!!! τα ιδια παντελακη τα ιδια παντελη μου..... λεω να πεταξω τον 3.0 κανω εγκατάσταση καπιο αλλο.. τι μου προτείνεις? ενω εκανα το τεστ του torrent και ολα εδειχναν πολυ καλα ξαναγυνοταν κιτρινο και φτου παλη απ την αρχη με αποτελεσμα να τα κανω...... αστο μην πω καλύτερα.... :cry: :cry:

τι torrent κατά τη γνώμη σας να κατεβάσω???????? :mad:

Δημοσ.

λοιπον ακου να τρελαθεις..... πεταξα εξω τον 3.0 και εγκατέστησα τον 2.2.1 και πες μου τωρα εσυ χωρις καμια μα καμια ενεργια απλα πατωντας το τεστ (του συγκεκριμένου τορεντ και 2 φορες μαληστα) μου λεει πως οι θυρα ειναι ανοιχτή χαχαχαχαχαχαχα και δεν ξανασχολουμε.....

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλο το DHT, και σε συνεργασια με τους trackers, γινεται καλη δουλεια. Ξερει ομως καποιος, εαν υπαρχει καποια μηχανη αναζητησης που να βρισκει ολους τους trackers για ενα συγκεκριμενο torrent;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...