Προς το περιεχόμενο

Η σφαγή στη Γάζα

BaLsAmoMenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΜΙΑ ακόμα ανόητη ιστορία που θυσιάζει ψυχές και όνειρα εκτυλίσσεται στη Λωρίδα της Γάζας πριν μας εγκαταλείψει το 2008 και έγινε πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων. Μάλιστα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ έχουν καταθέσει προσφυγή οι μόνιμα διαπιστευμένοι ξένοι ανταποκριτές στο Ισραήλ ζητώντας να αρθεί η απαγόρευση που τους έχει επιβάλει και αφορά την είσοδό τους στη Λωρίδα της Γάζας. Από την περασμένη Τετάρτη το υπουργείο άμυνας του Ισραήλ είχε απαγορεύσει στους ξένους ανταποκριτές να επισκέπτονται τη Γάζα. Η τακτική που ακολουθεί είναι να δίνει πληροφορίες για το καθεστώς που θα ισχύει για τις επόμενες 24 ώρες αναφορικά με την είσοδο ή όχι στη Γάζα των ξένων ανταποκριτών. Η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως το Ισραήλ θα αποφύγει να ανοίξει τα σύνορα μέχρι και το τέλος των επιχειρήσεων για τους δημοσιογράφους όπως αναφέρει ο Παναγιώτης Χαρίτος...

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θα το ξαναπω σαν "εξυπνακιας" που ειμαι οτι και οι Αιγυπτιοι ειναι μουσουλμανοι αν σου λεει κατι. Επισης μαλλον εχεις μια λαθος εικονα για τους Τουρκους, αλλα αν λεω αν μπουν οι Τουρκοι εδω ο λογος δεν θα ειναι το Κορανι και ο "θρησκευτικος τους φανατισμος".

εγω εχω κανει αρκετα χρονια στην γερμανια και τους ξερω καλα.για πηγαινε απο περιεργεια σε εναν και βρισε το κορανι να δουμε τι θα γινει μετα.

Δημοσ.
για πηγαινε απο περιεργεια σε εναν και βρισε το κορανι να δουμε τι θα γινει μετα.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κοιτα, αμα και εμεις πιστευαμε στην Βιβλο οσο πιστευουν οι Αραβες, αντε και οι Τουρκοι για σενα, στο Κορανι.....αστα να πανε:fear::fear:

Εναντιον καθε θρησκειας ειμαι φυσικα... αλλα δεν νομιζω(βασικα ειμαι σιγουρος) οτι αυτο το μισος των Αραβων για τους Εβραιους και τους Αμερικανους το βγαζει η θρησκεια, βαζει και αυτη λιγο λαδακι στην φωτια βεβαια.

Ποσο γελοια ειναι η απαντηση του Ισραηλινου εκπροσωπου για τους βομβαρδισμους?

Λεει οτι αμυνονται στην Χαμας και οτι δεν φταινε, στην ερωτηση οτι εχουν σκοτωθει παρα πολλοι αμαχοι, που κρυβονται οι "τρομοκρατες" αναμεσα σε αμαχους.

Ωραιο επιχειρημα ρε μαλακα...:mad:

Επισης ανεφερε οτι η Χαμας ριχνει ρουκετες σημαδευοντας νηπιαγωγεια και σχολεια γιατι αυτες ειναι οι ιδεες της.. (πραγματικα θελω να μαθω αν το πιστευει αυτο που λεει)

Αλλος ομως βομβαρδιζει στα τυφλα σκοτωνοντας αθωους...

Ειπε και την παπαρα ο ΟΗΕ: 300+ νεκροι μεταξυ των οποιων οι 50 ηταν αμαχοι.

Δηλαδη οι αλλοι τι ηταν οταν τους ριχναν βομβες οι Ισραηλινοι?

Ποιον μαχοντουσαν εκεινη την στιγμη?

Αυτα λενε τα ζωα του "οργανισμου των ηνωμενων εθνων"....

Δημοσ.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κοιτα, αμα και εμεις πιστευαμε στην Βιβλο οσο πιστευουν οι Αραβες, αντε και οι Τουρκοι για σενα, στο Κορανι.....αστα να πανε:fear::fear:

Εναντιον καθε θρησκειας ειμαι φυσικα... αλλα δεν νομιζω(βασικα ειμαι σιγουρος) οτι αυτο το μισος των Αραβων για τους Εβραιους και τους Αμερικανους το βγαζει η θρησκεια, βαζει και αυτη λιγο λαδακι στην φωτια βεβαια.

Ποσο γελοια ειναι η απαντηση του Ισραηλινου εκπροσωπου για τους βομβαρδισμους?

Λεει οτι αμυνονται στην Χαμας και οτι δεν φταινε, στην ερωτηση οτι εχουν σκοτωθει παρα πολλοι αμαχοι, που κρυβονται οι "τρομοκρατες" αναμεσα σε αμαχους.

Ωραιο επιχειρημα ρε μαλακα...:mad:

Επισης ανεφερε οτι η Χαμας ριχνει ρουκετες σημαδευοντας νηπιαγωγεια και σχολεια γιατι αυτες ειναι οι ιδεες της.. (πραγματικα θελω να μαθω αν το πιστευει αυτο που λεει)

Αλλος ομως βομβαρδιζει στα τυφλα σκοτωνοντας αθωους...

Ειπε και την παπαρα ο ΟΗΕ: 300+ νεκροι μεταξυ των οποιων οι 50 ηταν αμαχοι.

Δηλαδη οι αλλοι τι ηταν οταν τους ριχναν βομβες οι Ισραηλινοι?

Ποιον μαχοντουσαν εκεινη την στιγμη?

Αυτα λενε τα ζωα του "οργανισμου των ηνωμενων εθνων"....

και εσυ περιμενεις να ακουσεις την αληθεια απο τους αμερικανους και τον ΟΗΕ.Σε ολους

τους πολεμους μεχρι σημερα παντα την πληρωναν και οι αμαχοι.και το ισραηλ με τις

επιθεσεις αυτοκτονιας εχει,και οι παλαιστηνιοι με τη "λανθασμενη ριψη πυραυλου" του

ισραηλινου πιλοτου.το ανησυχητικο ειναι οτι πλεον τα θυματα των αμαχων και απο τις

δυο πλευρες ειναι τοσο μεγαλο,που θεωρω απιθανο να καταλαγιασει το μισος στο εγγυς

διαστημα.

Δημοσ.

Κάτι πήγε να γίνει επί Αραφάτ εποχή , της μεταστροφής του -

...βλέπεις όμως θερμοκέφαλοι υπάρχουν παντού και ανάμεσα στους Εβραίους , βλέπε πχ δολοφονία του Γιτζχάκ Ράμπιν απο εβραίο φοιτητή - και βλέπε πχ ανάμεσα στα μέλη της φαταχ - χαμας με αρκετούς νεκρούς παλαιστίνιους.

Λεπόν , πατήστε στο παρακάτω νήμα μια τυχαία δεκαετία από το 1948 και έπειτα , για να δείτε πόσο γλαφυρά εξελείσεται το μπάχαλο με ανεξέλεκτες διαστάσεις :

http://www.in.gr/news/mideast/D_chronology.htm

αμα βγάλετε άκρη ενημερώστε με .... :-(

Δημοσ.

σκόρπιο δεν έχουμε να κάνουμε μουσουλμάνους vs "πολιτισμένους", οι Παλαιστίνιοι διεξάγουν εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα. Και αυτός δεν είναι πόλεμος Γαλλίας-Γερμανίας (ισχυρά κράτη και τα δυο), αλλά μεταξύ δαυίδ και γολιάθ (μόνο που ο δαυίδ είναι παλαιστίνιος).

ποιος τον έφαγε τον ραμπίν? Εβραίος φοιτητής? Οπως και τον Φερδινάνδο στα 14 Σέρβος εθνικιστής...

μ αρέσει πάντως που φωνάζαν όλοι πως τώρα με τον ομπάμα θα μεταστράφει το κλίμα, οι αμερικάνοι θα βάλουν στις κάνες των όπλων τους λουλούδια, θα τραβήξουν το αυτί των ισραηλινών...Πάντως πρέπει να πούμε ότι το επεξεργάζεται το θέμα. Πιο αργόστροφο πολιτικό δεν έχω ματαδεί. Αν διήθυνε επιχείρηση θα χε πάρει πόδι. Αλλά είπαμε είναι ο εκλεκτός και όλοι στεκόμαστε προσοχή.

και ρε φιντέλιο τι άκρη να βγάλουμε, και οι ελληνες σφάξανε τούρκους στην τριπολιτσα και οι μπολσεβίκοι τους ρομανόφ, επανάσταση καναν αυτοί. Και επανάσταση χωρίς όπλα δεν έχω ματαδεί

Δημοσ.
σκόρπιο δεν έχουμε να κάνουμε μουσουλμάνους vs "πολιτισμένους", οι Παλαιστίνιοι διεξάγουν εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα. Και αυτός δεν είναι πόλεμος Γαλλίας-Γερμανίας (ισχυρά κράτη και τα δυο), αλλά μεταξύ δαυίδ και γολιάθ (μόνο που ο δαυίδ είναι παλαιστίνιος).

ποιος τον έφαγε τον ραμπίν? Εβραίος φοιτητής? Οπως και τον Φερδινάνδο στα 14 Σέρβος εθνικιστής...

μ αρέσει πάντως που φωνάζαν όλοι πως τώρα με τον ομπάμα θα μεταστράφει το κλίμα, οι αμερικάνοι θα βάλουν στις κάνες των όπλων τους λουλούδια, θα τραβήξουν το αυτί των ισραηλινών...Πάντως πρέπει να πούμε ότι το επεξεργάζεται το θέμα. Πιο αργόστροφο πολιτικό δεν έχω ματαδεί. Αν διήθυνε επιχείρηση θα χε πάρει πόδι. Αλλά είπαμε είναι ο εκλεκτός και όλοι στεκόμαστε προσοχή.

και ρε φιντέλιο τι άκρη να βγάλουμε, και οι ελληνες σφάξανε τούρκους στην τριπολιτσα και οι μπολσεβίκοι τους ρομανόφ, επανάσταση καναν αυτοί. Και επανάσταση χωρίς όπλα δεν έχω ματαδεί

Να σε ενημερωσω οτι η θητεια του αμερικανου προεδρου ξεκιναει παντα με την εναρξη του νεο ετους, για αυτο κι εχει παντα την ιδια διαρκεια για ολους, δεν ξεκινα οταν γινουν εκλογες. Εκλογες μπορει καποιος προεδρος να κανει οποτε θελει μεσα στο τελευταιο ετος της θητειας του ακομη και τον Ιανουαριο, και να τις χασει παλι θα παραμεινει προεδρος μεχρι το τελος του ετους.

Αρα (ακομη κι αν εχεις δικιο κι ο νεος προεδρος ειναι τα ιδια και χειροτερα) ειναι νωρις να το δουμε και να το κρινουμε αφου ουτε καν ξεκινησε.

Δημοσ.

για εμενα δεν υπηρξε ποτε προεδρος της συγχρονης αμερικης που να κυβερνουσε πραγματικα αυτος.τα μεγαλα μυαλα απο πισω κυβερνανε,αυτοι που δεν φαινονται.

οσο για τον ομπαμα,εγω προσωπικα τον βλεπω μακαριτη,με την παραμικρη λαθος

ενεργεια εναντια στο κατεστημενο.και μην ξεχνας οτι καθε προεδρος πρεπει να κανει

και εναν πολεμο.μαλλον για ιραν το βλεπω.

Δημοσ.
για πηγαινε απο περιεργεια σε εναν και βρισε το κορανι να δουμε τι θα γινει μετα.

...πρέπει να 'σαι αυθεντικός, δεν εξηγείται αλλιώς.

Δημοσ.

Για όσους παίρνουν το πλευρά του Ισραήλ..

1. Δεν ξέρει κανένας από που προέρχονται αυτά τα βρωμόπαιδα (Εβραίοι)

2. Δεν είχαν κράτος. Αποφάσισαν να πάνε στη Μ. Ανατολή και κάνοντας πόλεμο με τους ντόπιους να ιδρύσουν το δΙκό τους κράτος..

3. Μη φοβάστε από αυτά τα κ...παιδα. Μια φορά είχα βρύσει 2 εβραίους στα αγγλικά στη Ρόδο και δεν μπόρεσαν να μου πουν τπτ οι π......

4. Και το σημαντικότερο για όσους λένε ότι οι Παλαιστίνιοι άρχισαν τις επιθέσεις και αυτοί είναι οι προβακάτορες. Αυτή η υποθεση δεν είναι σημερινή. Από το 1950 γίνονται όλα αυτά.

Είχαν οι παλαιστίνιοι τότε ρουκέτες; Έκαναν επιθέσεις κατά του Ισράηλ;

Ή μήπως γινόταν το αντίστροφο;

Σκεφτείτε πρώτα αυτό και μετά απαντήστε............

Δείτε επίσης τα βιογραφικά των ηγετών των μεγάλων κομμάτων στο Ισραήλ, κύριως της Livyi.

Όλοι είναι πρώην πράκτορες της Mossad!!

Δημοσ.

3. Μη φοβάστε από αυτά τα κ...παιδα. Μια φορά είχα βρύσει 2 εβραίους στα αγγλικά στη Ρόδο και δεν μπόρεσαν να μου πουν τπτ οι π......

Με ζεστο ή με κρυο νερο;

Δημοσ.

..βασικά εστίασα στο γεγονός οτι υπάρχουν θάνατοι και μεταξύ των ,της κάθε πλευράς από ομοίους. Για αυτό ανέφερα τον ράμπιν σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για το ζήτημα ,και χονδρικά τις σφαγές ανάμεσα σε παλαιστίνιους από παλαιστίνιους, ...πλην των κλισέ μιας "επανάστασης" ή ενός "εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα"- ring any bells ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...