Προς το περιεχόμενο

DVD-CDROM Προβλημα

EKPTOTWS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Βλεπω ενα προβλημα το DVD μου. Βαζω CD ή DVD και το αναγνωριζει κανονικα, αλλα οταν θελω να κανω burn μου εχει disable το κουμπι.

Γνωριζει κανεις τι παιζει?

Δημοσ.

Μάλλον στο Nero εννοείς.

Αν δεν βάλεις μέσα δισκάκι, πάλι είναι απενεργοποιημένο το κουμπί;

Δοκίμασες άλλο δισκάκι; Αυτό σημαίνει ότι δισκάκι δεν μπορεί να γραφτεί για κάποιον λόγο. Αν άλλαξες μάρκα από δισκάκια, δοκίμασε άλλη μάρκα.

Επίσης, αν δεν έχεις ρίξει μέσα αρχεία για εγγραφή, πάλι δεν ενεργοποιείται το κουμπί.

Τέλος, δες μήπως κατά λάθος έχει επιλεγεί άλλη συσκευή.

Στην εικόνα που έβαλα έχω ρίξει μερικά αρχεία, δεν έχω δισκάκι μέσα και έχω επιλεγμένο το dvd-rw. Το κουμπί είναι ενεργό.

post-63324-129062979772_thumb.jpg

Αν δεν στο έχει εσένα ενεργό, προσπάθησε να ξαναεγκαταστήσεις το πρόγραμμα εγγραφής σου.

Δημοσ.
Μάλλον στο Nero εννοείς.

Αν δεν βάλεις μέσα δισκάκι, πάλι είναι απενεργοποιημένο το κουμπί;

Δοκίμασες άλλο δισκάκι; Αυτό σημαίνει ότι δισκάκι δεν μπορεί να γραφτεί για κάποιον λόγο. Αν άλλαξες μάρκα από δισκάκια, δοκίμασε άλλη μάρκα.

Επίσης, αν δεν έχεις ρίξει μέσα αρχεία για εγγραφή, πάλι δεν ενεργοποιείται το κουμπί.

Τέλος, δες μήπως κατά λάθος έχει επιλεγεί άλλη συσκευή.

Στην εικόνα που έβαλα έχω ρίξει μερικά αρχεία, δεν έχω δισκάκι μέσα και έχω επιλεγμένο το dvd-rw. Το κουμπί είναι ενεργό.

[ATTACH]14958[/ATTACH]

Αν δεν στο έχει εσένα ενεργό, προσπάθησε να ξαναεγκαταστήσεις το πρόγραμμα εγγραφής σου.

Φιλε μου,

Δοκιμασα διαφορα CD διαφορετικης μαρκας, τα αναγνωριζει οταν τα βαζω στο pc οτι ειναι αδεια. Στο NERO ενω κανονικα μεχρι εχθες εγραφα, σημερα οτι και να δοκιμαζω δεν ειναι ενεργοποιημενο το κουμπι που ξεκιναει το BURN (οπως το εχεις σημειωσει στην φωτο.

Καμια ιδεα τι μπορει να παιζει και πως να το λυσω?

Δημοσ.

Να κάνεις εγκατάσταση ξανά στο Nero δοκίμασες;

Κάνε μια προσπάθεια, να δεν μπορείς να το εγκαταστήσεις και σου βγάζεις προβλήματα κάνε έναν καθαρισμό με το Nero Clean Tool και προσπάθησε ξανά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...