jimarass Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 ...και αφού φάγαμε το άκυρο για Βουλγαρία, λέω να πάω ένα διήμερο προς Μετέωρα. Θα ήθελα προτάσεις. Εγώ λέω να πάω πρώτα Μετέωρα να δω εκεί γύρω τα βουνά και την πόλη. ΑΝ βρω δωμάτιο να μείνω το βράδυ, αλλιώς επιστρέφω αθήνα. Αν βρω δωμάτιο, λέω την επόμενη η μέρα να γυρίσω από Άμφισα ώστε να πάω στον Παρνασσό για σκι και να φάω βραδυνό στη Λειβαδιά και πίσω Αθήνα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας: 1) Ποια η καλύτερη διαδρομή για να πάω Μετέωρα? Αθήνα, Λαμία, Καρδίτσα, Τρίκαλα,Καλαμπάκα? 2) Τι προτείνετε?
jimarass Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Η μονοδιημερη πόσες μέρες είναι ; Εξαρτάται από το αν θα βρω δωμάτιο.....!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Η μονοδιημερη πόσες μέρες είναι ; LOL, έλιωσα στο γέλιο
kostas88 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Ψιλοάσχετο με το ερώτημα αλλά... τι κάνουν όσοι θέλουν να ανέβουν στο χιονοδρομικό του Παρνασσού, μένουν Αθήνα και δεν έχουν δικό τους μεταφορικό μέσο? Υπάρχουν λεοφωρεία που ανεβαίνουν προς τα κει? Αν ναι που μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες?
cassidy Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Ψιλοάσχετο με το ερώτημα αλλά... τι κάνουν όσοι θέλουν να ανέβουν στο χιονοδρομικό του Παρνασσού, μένουν Αθήνα και δεν έχουν δικό τους μεταφορικό μέσο? Υπάρχουν λεοφωρεία που ανεβαίνουν προς τα κει? Αν ναι που μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες? Ξέρω για κλαουδάτο, σε πάνε και σε φέρνουν και νοικιάζεις κι εξοπλισμό από αυτούς αν θες.
jimarass Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Η διαδρομή που σκέφτηκα είναι σωστή παιδιά??
kostas88 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Ξέρω για κλαουδάτο, σε πάνε και σε φέρνουν και νοικιάζεις κι εξοπλισμό από αυτούς αν θες. Σε ευχαριστώ cassidy για τη βοήθεια! Ας επιστρέψουμε στο θέμα τώρα..γιατί ο jimarras αγρίεψε
Toufas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 αχμ αχμ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=100403
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.