wizardcia Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρες,είμαι νέο μέλος εδώ και θα ήθελα ετσι για πρωτο ποστ να κανω 5~3 ερρωτήσεις σε εσας που τα εχετε μαθει. Λοιπον ιδου το μιστεικ, Ο φιλος μου, (οχι, σοβαρα το λεω) εχει ενα ΠΥ δε θυμαμαι μοντελα και νουμερα γιαυτο ας μπω στην αναλυση. Προσφατα του κόλησαν οι ιοι λες και ειχε ταμπελα "I need virus" (ναι καλα καταλαβατε, Windows εχει) και δεν μπορει να κανει φορματ. Καθε φορα που βαζει το σιντι μεσα δεν του βγαζει το μπουτ-σκριν. Ουτε που φορτώνει τα αρχεια για να κανει την δουλεια του. Δοκιμασα να κανω φορματ τα ΧΡ, τιποτα, τα Βιστα, τιποτα, δοκιμασα να του βαλω ακομα και τα Λιοπαρντ(Hackintosh) αλλα παλι τιποτα. Δεν εμφανιζεται ο μπουτσκριν. Του πηρα τον σκληρο, τον εβαλα στον δικο μου ΠΥ, και εκανα φορματ στον σκληρο του στα ΧΡ. Ολα καλα, φορτωνει κανονικα και τα δυο λειτουργικα (το δικο μου και το δικο του, δυο διαφορετικοι σκληροι δισκοι) μονο που οταν το βάλει πισω στο δικο του ΠΥ του βγαζει ερορ. Εχετε καμια ιδεα περι τινος προκειτε το προβλημα; Εχει 1 αντιβαιρους, τον Κασπερσκι αν θυμαμαι, και μου ειχε πει οτι ειχε διαγραψει μερικα αρχεια τον ουιντοους επιδει του ειπε ο Κασπερσκις οτι ειναι ιοι. Οποτε εγω στο μονο που μπορω να καταληξω ειναι οτι φταιει η Μητρικη, γιατι πρωτου του βγαλω τον σκληρο εμπαινε κανονικα στα Windows, αλλα αργουσε παρα πολυ στο φορτομα παρόλο που δεν ειχε τιποτα στο Autorun. Λες και ειχε Vista ενα πραμα. Εχει κανεις παρομοιο προβλημα γιατι εψαξα το φορουμ και δεν βρηκα παρομοιο. Ευυχαριστώ. Φιλικα Βικ. PS Αν ειναι δυσκολη η ερμηνεια του προβληματος να επαναλάβω, φορ νταμις.
gorge18 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Το Boot Sequence το έχεις κοιτάξει να διαβάζει απο cd στην εκκίνηση?
guardianx71 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Kάτσε ... του έβαλες τα xp κάνοντας εγκατάσταση στο δικό σου Pc ?!? Έχεται ίδια μητρική ή τουλάχιστον με ίδιο chipset? Αν όχι πολύ λοιπάμαι αλλά φυσιολογικά σου πετάει error. Βλέπεις τα OS μετά τα millenium στήνονται βάση της Mobo σου
micos000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 PS Αν ειναι δυσκολη η ερμηνεια του προβληματος να επαναλάβω, φορ νταμις. Όχι, σε παρακαλώ. Μη το κάνεις αυτό. Είπαμε όχι greeklish, δεν είπαμε όχι English. Τέλος πάντων. Να θεωρήσουμε ότι ΠΥ είναι PC, μπουτ-σκριν είναι οι επιλογές εκκίνησης, και 5~3... ξέρω γω, ας το αφήσουμε έτσι. Λοιπόν, όταν ξενικάνει το pc πάτα το πλήκτρο Delete να μπεις στο BIOS και βρες κάπου να λέει για boot sequence. Βρες με ποιό τρόπο αλλάζει και βάλε 1ο το cd/dvd και 2ο το hdd (hard disk). Κάνε το φορμάτ από την αρχή και μην κάνεις επιδιορθώσεις (όπου στο ζητάει). Δες στο link της υπογραφής μου για την διαδικασία αν δεν είσαι σίγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.