antonl Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 [offtopic -τελευταίο-] [...] το silent PC preview δινει (!!!) 2db[...] GiorGhino πού μιλάει για 2db που ανέφερες; Πέρα απ αυτό δε βρήκα κάτι. [/offtopic -τελευταίο-]
GiorGhino Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 ! Δεν ξερω στο link που σου στειλα νομιζα οτι καπου εγραφε 2db... Αμαν! Τι παραπληροφόρηση ηταν αυτη? Sorry Guys... Όσο για το nexus τροφοδοτικό, ρίξε μια ματιά εδώ για να καταλάβεις τι παίζει... ελα ρε... Τι να πω... και οι 2 στο 1 μετρο τις κανουν τις μετρήσεις... ψευτικα στοιχεια δινουν (η εταιρία ασφαλώς)? Υ.Γ. Α΄π'ότι βλέπω παντω τα 19db στα PSU ειναι όριο (τόσα βγαζει το Tagan μου ) ΟΚ ΝΟW BACK ON TOPIC. Περεταίρω συμβουλες... σχετικά με την ψυξη του CPU
chaoz Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Σας ευχαριστώ παιδιά. Μάλλον θα αγοράσω αυτήν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650428
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Αδυνατο να δουλεψεις passive με αυτη... Βεβαια ο ανεμιστηρας της δεν ακουγεται καθολου οποτε και active να ειναι σιγα Εκτος αν κοιμασαι με το pc αγκαλια πια...
GiorGhino Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Για να ακούγεται οσο το δυνατον λιγότερο πρέπει ο ανεμειστήρας να ναι 120mm οπου και χρειζοντα λιγοτερες στροφες. Αυτος τι ειναι?
palawiaris Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Εδώ έχω μια thermaltake sonic tower Rev1 -η πρώτη έκδοση- που την πήρα ελαφρώς μεταχειρισμένη με 12 ευρο.Με Ε8200 στα 2,86 ghz κανένα απολύτως πρόβλημα στις θερμοκρασίες.Βέβαια φυσάει ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού επάνω,και κόλησα το ανεμηστιράκι της maximus επάνω με τις λιγότερες στροφές,που άμα το συνδέσω δεν καταλαβαίνω τον επιπλέον θόρυβο.Ησύχασε το κεφάλι μου.Πριν είχα zalman,και έκανε θόρυβο.
Delirium Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Zipang ...και δεν ακουγεται http://www.skroutz.gr/c/673/cpu_fans.html?keyphrase=zipang
GiorGhino Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 1.Εδώ έχω μια thermaltake sonic tower Rev1 -η πρώτη έκδοση- που την πήρα ελαφρώς μεταχειρισμένη με 12 ευρο.Με Ε8200 στα 2,86 ghz κανένα απολύτως πρόβλημα στις θερμοκρασίες. 2.Βέβαια φυσάει ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού επάνω,και κόλησα το ανεμηστιράκι της maximus επάνω με τις λιγότερες στροφές,που άμα το συνδέσω δεν καταλαβαίνω τον επιπλέον θόρυβο.Ησύχασε το κεφάλι μου.Πριν είχα zalman,και έκανε θόρυβο. 1.Να σε καλα ρε! Τώρα υσήχασε το κεφάλι μου! Αμα τραβάει αυτήν fanless σιγα που δε θα τραβαει η Thermalright HR-01! 2.Που τον κολλησες τον ανεμιστήρα? εγω δεν βλέπω τίποτα? P.S. Nothing Personal με την ψυκτρα σου, ειναι η ναυαρχίδα της thermaltake...
palawiaris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Με την Thermalright HR-01 θα είσαι πιο εντάξει απλά εγώ δεν ήθελα να δώσω το 50ρικο έτσι και πήγα σε πιο φτηνή λύση. Το ανεμηστηράκι τυχαία βέβαια,ψιλοκαθότανε επάνω στην ψύχτρα και με λίγη κόλλα έκατσε καλά και μόνιμα.Είναι όμως το ανεμιστηράκι που δίνεται στην maximus σαν έξτρα ψύξη για το τσιπ μητρικής.
GiorGhino Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Και μενα το τροφοδοτικό μου προς τα κατω τον εχει τον ανεμιστηρα (Tagan). Τι τον θες τον ανεμιστήρα αφου έχεις το τροφοδοτικό? Full-Tower είναι έτσι? Δεν χωραει σε Midi Φανταζομαι... Υ.Γ. Εχω μια αμφιβολία για τον ανεμιστηρα του τροφοδοτικού και απορω που δεν αναφερει κατι στο anadtech: Ο ανεμιστηρας μπορει να λειτουργει σαν ανεμιστηρας για την ψυκτρα διωχοντας την θερμοτητα, απο την αλλη ομως, της φτυνει στη μαπα ολη τη θερμοτητα που χει το τροφοδοτικό. χμμ... ισως ομως δεν παυει παρολο αυτα να δημιουργει airflowing που ακομα και ετσι ειναι καλυτερο απο το να μην υπαρχει ουτε ενας ανεμιστηρας στο κουτι και να μαινει ο θερμός αερας στασιμος
palawiaris Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Midi ειναι,το zirconium της revoltec και χωράει ίσα-ίσα για να κλείσει η πόρτα.Το ανεμηστηρι το έβαλα γιατί τότε ήταν καλοκαιράκι και με τον φόβο μήπως και σηκώσει θερμοκρασία.Αλλά βαριέμαι να το βγάλω,δεν με ενοχλεί καθόλου,ούτε καν ακούγεται.Για την θερμοκρασία που βγάζει το τροφοδοτικό,πίστεψέ με είναι τόσο χλιαρό που άμα βάλεις το χέρι,δεν στο ζεσταίνει,απεναντίας νιώθεις μια θερμοκρασία λίγο πιο χαμηλή από την θερμοκρασία του χεριού σου.Αλλά είναι και χειμώνας έτσι;Γενικά ακόμα και το καλοκαιράκι που πέρασα την ψύχτρα δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.Την zalman την έχω κρατήσει για ένα άλλο υπολογιστή.Άμα δεν έκανε η Thermaltake θα την έβγαζα ξανά με την μία.
GiorGhino Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 H thermalright ειναι 160mm Εχω το κουτι των Multirama που ναι ευτυχως λιγο μεγαλυτερο απο τα συνιθισμενα (210mm) πιστευω να μου τη χωραει Θα αντικαταστησω και αυτην την φασαριοζα Leadtek 8800GTS με μια Gigabyte Ati 4850 που χει παθητικο συστημα ψύξης Θα φροντίζω και για το σκληρό (αν οπως λενε σου τη δινει στα νευρα οταν πλεον δεν ακουγεται τιποτα). Η θα παρω εναν πιο υσηχο η θα τον βαλω σε ηχομονοτικο enclosure
palawiaris Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Με τη κάρτα γραφικών έχω το ίδιο πρόβλημα.Έχω μια 3870 της gigabyte με zalman ανεμιστήρα,όλα μανίσια.Πριν είχα 3850 και ο επιτραπέζιος ήταν πιο αθόρυβος από τον φορητό.Τώρα η καρτούλα γραφικών μου τα χάλασε όλα.Έχω μεν καλές θερμοκρασίες στην κάρτα αλλά ο θόρυβός της δεν παίζεται.Θα τσιμπήσω στα κοντά την Arctic-Cooling Accelero να τελιώσω και με αυτό το θέμα.
GiorGhino Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Τι ακριβώς θα πάρεις? Τι ειναι αυτη η artic? Για αυτην εδω σου λεω. 175ευρουλλακια ολα και ολα (ειχα παρει την 8800GTS 500e χριστουγεννα 2006) http://www.cpu3d.com/review/5924-13/gigabyte-gv-r485mc-1gh-graphic-card/verdict-conclusion.html Πριν είχα 3850 και ο επιτραπέζιος ήταν πιο αθόρυβος από τον φορητόΑΛΗΘΕΙΑ???! ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΒΛΩΩΝΩΩΩΩ!!!!!!!!
palawiaris Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Ψύξη κάρτας γραφικών χωρίς ανεμηστήρια κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.