Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Forthnet : Αργό internet τις ώρες αιχμής.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Τους τελευταίους 2 μήνες η κατάρα της forthnet και της εξυπηρέτησης πελατών της μου χτύπησε την πόρτα, και αν σε αυτή την εταιρία οι μέρες που δεν υπάρχουν προβλήματα κυλούνε γαλήνια, όταν αρχίζουν τα προβλήματα καταλαβαίνεις τι σημαίνουν ρητά όπως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα, δουλειά δεν είχε ο διάβολος ****** τα παιδιά του κτλ.

Ας περάσω στο ζήτημα όμως, όπως προείπα τους τελευταίους δύο μήνες μου χτύπησε την πόρτα το αργό internet τις ώρες αιχμής. Σαν φανατικός χρήστης του internet και για εργασία και για λόγους ψυχαγωγίας, μου έκοψε τα φτερά. Εκεί που συνήθιζα να κατεβάζω με 90-100 kbbs και να παίζω με ping 220-300 ms. Κατα την διάρκεια της ημέρας κατεβάζω με 10-20kbbs και παίζω με ping 1-2s εννοείτε οχι ταυτόχρονα (πραγμα που για όσους γνωρίζουν απο MMORPG καθιστά αδύνατο το gameplay.) και το περίεργο είναι ότι νωρίς το πρωί η αργά το βράδυ ( μετά τη 1 ) όλα επιστρέφουν στον φυσιολογικό ρυθμό.

Και εδω ξεκινάει ο Γολγοθάς με την εξυπηρέτηση της forthnet.

Πρώτη Κλήση :

Αφού κατάφερα με τα πολλά να πιάσω γραμμή και να εξηγήσω το πρόβλημα μου με διαβεβαίωσαν ότι θα με καλέσει ένας τεχνικός, και αφού τους έδωσα τον αριθμό του κινητού μου, έκλεισα το τηλέφωνο με μία αίσθηση ικανοποίησης για την ευκολία που θα βρεθεί πρόβλημα στην λύση μου.

Δεύτερη Κλήση :

Μετά από μία βδομάδα και κανένα σημάδι από τεχνικό αποφάσισα να καλέσω ξανά για μία υπενθύμιση του προβλήματος. Μετά από περίπου μισή ώρα αναμονής και αφού ξαναεξήγησα το πρόβλημα μου, η απάντηση ήταν "Δεν γνωρίζουμε γιατί δεν σας έχουν καλέσει ακόμα". Δεν έχασα την ψυχραιμία μου καθώς ήρεμος άνθρωπος χαιρέτησα τον άνθρωπο του τηλεφωνικού, ελπίζοντας ότι θα με καλέσει κάποιος.

Τρίτη Κληση:

Άλλη μια βδομάδα περνάει χωρίς ίχνος του τεχνικού. Ξανακαλώ , ξαναπεριμένω στην αναμονή, και τελικά τους πείθω να καλέσω εγώ ένα τεχνικό. Περιμένω στην αναμονή 40 λεπτά αυτή την φορά και αφού βρίσκω τον "τεχνικό" η απάντηση στο πρόβλημα του είναι. " Πρέπει να είναι πρόβλημα του ΟΤΕ" Θα προωθήσω το πρόβλημα σας σε αυτούς και θα σας καλέσουμε σε 3 εργάσιμες μέρες.

Τέταρτη Κλήση :

Μια βδομάδα περνάει και τους καλώ Σάββατο . Απάντηση τεχνικού " Δεν μπορώ να δω το σύστημα Σάββατο, καλέστε την δευτέρα.

Πέμπτη κλήση:

Εγώ : " Υπήρξε κάποια απάντηση από τον ΟΤΕ? "

Τεχνικός : " Ο ΟΤΕ απάντησε πως δεν υπάρχει η γραμμή σας. Και μεταξύ μας όποτε μας το λένε αυτό σημαίνει ότι δεν το κοίταξαν καθόλου.

Εγώ : " Και τί πρέπει να κάνω εγώ για να λυθεί το πρόβλημα?

Τεχνικός : " Ούτε εγώ μπορώ να κάνω κάτι. Ούτος η άλλος μην περιμένετε πολλά από 1mbbs σύνδεση"

Δεν έχω λόγια! Θα ανεχτώ προβλήματα , αλλά όχι κοροϊδία την στιγμή που πληρώνω.

Όλα αυτά είναι μία προειδοποίηση για την εξυπηρέτηση της forthnet σε κάποιον που σκέφτεται ποιο provider θα επιλέξει.

Και μία απεγνωσμένη έκκληση για βοήθεια σε όποιον αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα και έχει κάποια λύση.

To modem μου είναι το crypto F-200, έχω κάνει format 2 φορές για να αποκλείσω ενδεχόμενο spyware.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που διαθέσατε διαβάζοντας αυτό το post!

• Super Moderators
Δημοσ.

πιταρισμένο dslam λογικά από την στιγμή που λες ότι το βράδυ παίζουν όλα οκ...

κάνε καταγγελία στην ΕΕΤΤ και στείλε email στην Forthnet λέγοντας τους για την καταγγελία...

Δημοσ.
πιταρισμένο dslam λογικά από την στιγμή που λες ότι το βράδυ παίζουν όλα οκ...

κάνε καταγγελία στην ΕΕΤΤ και στείλε email στην Forthnet λέγοντας τους για την καταγγελία...

Ρε παιδιά,

Τους ξαναπήρα για να πώ για την καταγγελία , και αφού μου ζήτησαν συγνώμη για την αντιμετώπιση απο τους συναδέλφους τους, με βάλανε να κατεβάσω 5 αρχεία απο ένα ftp.forthnet.gr server τους και έδειχνε φυσιολογική ταχυτητα (20kbite το κάθε αρχείο).

Αυτο ισχύει η συνεχίζουν να με κοροϊδεύουν?

• Super Moderators
Δημοσ.

ξαναπάρτους αύριο την ώρα που θα είναι όλα πίτα και θα σέρνεσαι...λογικά θα το δουν και αυτοί...

Δημοσ.

Το ειχα παθει και εγω.

Μετα απο καταγγελια δεν κερδισα και τπτα αξιολογο.

Οι τυποι απλα γεμιζουν τα κεντρα τους και συνεχεια απαντανε λογω εργασιων και οταν μου ελεγχουν το νουμερο ολα κανονικα.

Πως γινετε τους λεω 5 το πρωι να ειναι κρυσταλλο ?

Δημοσ.

Έχω κι εγώ πρόβλημα με τη Forthnet. Έβαλα doubleplay με σύνδεση μέχρι 24 mbps και είναι αργότερο και από το dial up που είχα. Ούτε σελίδες δεν μπορώ να ανοίξω. Κατεβάζω με την αστρονομικλη ταχύτητα των 1,3 kbps. Μετά από 2 εβδομάδες, 6 τηλεφωνήματα και 3 επισκέψεις στο κατάστημα έμαθα τι φταίει. Υπάρχει βραχυκύκλωμα στη γραμμή. Άγνωστο πότε θα επισκευασθεί. Άλλοι φίλοι μου είναι ευχαριστημένοι από την εν λόγω εταιρία. Εγώ μέχρι στιγμής καθόλου.

• Super Moderators
Δημοσ.

το βραχυκύκλωμα στην γραμμή δεν μπορεί να το φτιάξει άμεσα η Forthnet(δεν επιτρέπεται), πρέπει να περιμένει τεχνικούς του ΟΤΕ...

Δημοσ.
Έχω κι εγώ πρόβλημα με τη Forthnet. Έβαλα doubleplay με σύνδεση μέχρι 24 mbps και είναι αργότερο και από το dial up που είχα. Ούτε σελίδες δεν μπορώ να ανοίξω. Κατεβάζω με την αστρονομικλη ταχύτητα των 1,3 kbps. Μετά από 2 εβδομάδες, 6 τηλεφωνήματα και 3 επισκέψεις στο κατάστημα έμαθα τι φταίει. Υπάρχει βραχυκύκλωμα στη γραμμή. Άγνωστο πότε θα επισκευασθεί. Άλλοι φίλοι μου είναι ευχαριστημένοι από την εν λόγω εταιρία. Εγώ μέχρι στιγμής καθόλου.

κι εμενα ως δια μαγειας την ιδια μερα που μεταφερθηκα απο οτε στη forthnet ανακαλυφθηκε βραχυκυκλωμα!

αυτο βεβαια με το παραλληλο κατεβασμα απο το ftp τους απο 5 σημεια...ειναι κοροιδια..εγω κυριοι θελω να εχω το maximum απο το πρωτο παραθυρο..οπως συνηθιζεται να γινεται κι οχι οπως θελετε εσεις!

εφαγαν 2 καταγγελιουλες (μια τη μαζικη και μια προσωπικη - που εφυγε και προς εετ και ινκα) και τελικα δεν πληρωνω τιποτα..ουτε τελος διακοπης, ουτε παγια, ουτε καν τις κλησεις που εκανα!

οσοι εχετε προβλημα κυνηγηστε το και φυγετε οσο πιο γρηγορα μπορειτε..οσοι δεν εχετε...καντε το σταυρο σας γιατι βραχυκυκλωμα ειναι αυτο....ειναι σαν ιωση στη forthnet και παει σαν την κοκα κολα..παει με ολα και σε ολους! :P

Δημοσ.

φιλε μου λεωνιδα δεν εισαι ο μονος... και γω εχω ακριβως το ιδιο προβλημα. σπουδαζω ευβοια και τον αυγουστο του 2007 εβαλα μια γραμμη φορθνετ του 1μβιτ στην γκαρσονιερα που νοικιαζω και ολα πηγαιναν ρολοι μεχρι τον αυγουστο του 2008. 100κβ download και οσον αφορα το gaming 150-250ms ping με αμερικη και 60-90ms ping με αγγλια.

απο τον αυγουστο λοιπον τετοια πινγκ μπορω να βλεπω μονο πρωινες ωρες μεταξυ 2πμ εως8πμ.αυτο το προβλημα συνεχιζεται στα8ερα και ασταματητα εως και τωρα(ουτε μια μερα ανακουφισης).

με λιγα λογια η θα σταματησω να κοιμαμαι τα βραδυα για να χαρω λιγο ιντερνετ η απλα το ξεχναω και αρκουμαι στο να χαζευω ιστοσελιδες τη μερα.

εχω εκνευριστει απιστευτα και δεν ξερω αν θα εχω την δικη σου υπομονη αν αρχισω να τους παιρνω τηλεφωνα...τι να κανω???

• Super Moderators
Δημοσ.
κι εμενα ως δια μαγειας την ιδια μερα που μεταφερθηκα απο οτε στη forthnet ανακαλυφθηκε βραχυκυκλωμα!

αυτο βεβαια με το παραλληλο κατεβασμα απο το ftp τους απο 5 σημεια...ειναι κοροιδια..εγω κυριοι θελω να εχω το maximum απο το πρωτο παραθυρο..οπως συνηθιζεται να γινεται κι οχι οπως θελετε εσεις!

πριν μεταφερθείς στην Forthnet είχες 1mbit ή έως 24mbit?

βάλε download manager για γρηγορότερο downloading από ένα παράθυρο...

αλλά και πάλι αν αυτός που στέλνει δεν έχει δυνατότητα να στείλει με ένα connection το max της σύνδεσής σου τι να σου κάνει η Forthnet και η κάθε Forthnet? :o

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Το download δεν αποτελεί το κύριο ζήτημα. Ούτος η άλλος κατεβάζω βράδυ μετά τις 12 όταν κοιμάμαι. Το πρόβλημα είναι το gaming ειδικά όταν πληρώνεις 30 ευρώ το δίμηνο για συνδρομή. Μαζί με το 2μηνο τις συνδρομής της forthnet πληρώνω 65 ευρώ σύνολο τσάμπα και βερεσέ.

Όσο για την ώρα , ένας άνθρωπος που δουλεύει 9-to-5 γυρίζει σπίτι έχει ουσιαστικά 3 απογευματινές ώρες γεμάτες αργό net να "χαρεί" και καθόλου διάθεση για ξενύχτι.

Το μόνο που μας μένει είναι ο Άγιος Βασίλης να μας φέρει ένα ρόπαλο να αρχίσουμε να βαράμε.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω για την συμμετοχή γιατί ουσιαστικά είναι το πρώτο μου post στο forum :), και νιώθω πραγματικά χαρούμενος για την ανταπόκριση.

Χρόνια πολλά και ένα καλύτερο χρόνο σε όλους τους τομείς σε όλους μας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...