mythodea Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά, Ξεκίνησα ν ασχολούμαι με το DRUPAL τώρα τελευταία για την κατασκευή ενός ιστότοπου για πειραματικόύς σκοπούς. Έχω βέβαια κάποια εμπειρία στο εργαλείο Dreamweaver αλλά απ ό,τι φαίνεται το Drupal που είναι CMS δεν έχει καμία σχέση, εντελώς διαφορετική νοοτροπία! Το ερώτημα μου είναι: Μπορώ με το Drupal στα πλαίσια κατασκευής ιστοσελίδας (και όχι διαχείρισης) να κάνω ό,τι έκανα και με το dreamweaver? Και κάτι άλλο, οι ιστοσελίδες που φτιάχνω σε ποιον φάκελο αποθηκεύονται; Ευχαριστώ!
Blondeamon Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 δεν γνωρίζω σχετικά αλλα θα ηθελα πολυ να μαθω πως το βρισκεις σαν cms! ειναι καλο σε σχεση με joomla?
mythodea Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 δεν γνωρίζω σχετικά αλλα θα ηθελα πολυ να μαθω πως το βρισκεις σαν cms! ειναι καλο σε σχεση με joomla? Κοίτα, απο κριτικές που έχω διαβάσει και σύμφωνα μ αυτά που έχω δει είναι πολύ καλό από τεχνικής άποψης, δηλαδή όλες οι δομικές του μονάδες είναι άρτια οργανωμένες, είναι και ευέλικτο επίσης και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Απλά είναι λίγο δύσκολο μέχρι να το μάθεις καλά... Στο παρακάτω link θα δεις μια σύγκριση μεταξύ 3 CMS: Joomla, Drupal, Plone αλλα είναι στ Αγγλικά. -----Προστέθηκε 31/12/2008 στις 12 : 29 : 49----- Σόρυ, ξέχασα να βάλω το link!!! http://www.idealware.org/articles/joomla_drupal_plone.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.