Προς το περιεχόμενο

Περίεργο πρόγραμμα για MSN

marten91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους....

Σήμερα άκουσα κάτι πολύ παράξενο για τα όσα ξέρω...πήρε το αυτί μου για ένα πρόγραμμα το οποίο σε ενημερώνει για το ποιος σε έχει block στο msn, ποιος είναι "εμφάνιση εκτός σύνδεσης", και ποιος άνοιξε έστω το παράθυρο συνομιλίας σου χωρίς καν να σου μιλήσει...Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες για το αν είναι patch ή κάποιο ξεχωριστό κατασκοπευτικό πρόγραμμα...ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν ζητάω να μου δώσετε Link για download αλλά να συζητήσουμε για το αν είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο, καθώς από τις δικές μου ελάχιστες γνώσεις αυτό δεν γίνεται...

Επίσης, να διευκρινίσω ότι το πρόγραμμα αυτό υποτίθεται ότι σου στέλνει δεδομένα από όλες τις κινήσεις των επαφών σας...

είναι εφικτό? πιστεύετε ότι θα μπορούσε να υπάρξει τέτοιο πρόγραμμα?

ευχαριστώ...μόνο γνώμες ζητάω ΟΧΙ LINK...ούτε τίποτα...

Δημοσ.

Προσοχή ! Το μόνο που έχω δει που ισχυρίζεται ότι το κάνει αυτό είναι κάτι site που ζητανε username-password δεν σου λένε τίποτα και μετά μπαίνουν με τον λογαριασμό σου και στέλνουν διαφημιστικα στις επαφές σου. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

Δημοσ.
Γεια χαρά σε όλους....

Σήμερα άκουσα κάτι πολύ παράξενο για τα όσα ξέρω...πήρε το αυτί μου για ένα πρόγραμμα το οποίο σε ενημερώνει για το ποιος σε έχει block στο msn, ποιος είναι "εμφάνιση εκτός σύνδεσης", και ποιος άνοιξε έστω το παράθυρο συνομιλίας σου χωρίς καν να σου μιλήσει...Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες για το αν είναι patch ή κάποιο ξεχωριστό κατασκοπευτικό πρόγραμμα...ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν ζητάω να μου δώσετε Link για download αλλά να συζητήσουμε για το αν είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο, καθώς από τις δικές μου ελάχιστες γνώσεις αυτό δεν γίνεται...

Επίσης, να διευκρινίσω ότι το πρόγραμμα αυτό υποτίθεται ότι σου στέλνει δεδομένα από όλες τις κινήσεις των επαφών σας...

είναι εφικτό? πιστεύεται ότι θα μπορούσε να υπάρξει τέτοιο πρόγραμμα?

ευχαριστώ...μόνο γνώμες ζητάω ΟΧΙ LINK...ούτε τίποτα...

... τσουκ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...