vastravoud Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 είναι αναγκαίο? Αναλόγως, άλλα ναι, άλλα όχι. Αν δε σου αρέσουν τα Χριστούγεννα και οι εορτασμοί, ΜΗ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ! Αν δε θες καινουριο αυτοκίνητο, μην αγοράσεις! Αν δε θέλεις πανάκριβο παντελόνι, πάρε ένα φθηνό!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Αναλόγως, άλλα ναι, άλλα όχι. Αν δε σου αρέσουν τα Χριστούγεννα και οι εορτασμοί, ΜΗ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ! Αν δε θες καινουριο αυτοκίνητο, μην αγοράσεις! Αν δε θέλεις πανάκριβο παντελόνι, πάρε ένα φθηνό! Δεν πανε ακριβως ετσι τα πραγματα... Γιατι υπαρχει κατι που λεγεται διαφημιση και κατι αλλο που λεγεται πλυση εγγεφαλου. Εχουμε φυγει απο το "θελω, παιρνω" και "δεν θελω, δεν παιρω".Αλλωστε γι'αυτο λενε οτι ζουμε και σε μια υπερκαταναλωτικη κοινωνια. Απο μικροι μαθαμε ετσι. It's not out fault you guys...
vastravoud Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Από το "δεν καταναλώνω" μέχρι το "σηκώνω τα πάντα" υπάρχει και η μέση οδός
chill Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Mπλα μπλα μπλα στο Mall, μπλα μπλα μπλα καταναλωτικά θύματα, μπλα μπλα μπλα λευτεριά στον Γιώργο Μοναστηριώτη. Εγώ ξέρω ότι στο h00tters είχε σήμερα το απόγευμα ένα ξανθό με ένα κορμί λαμπάδα και μια πίσω όψη αγγελικά πλασμένη. Για διαμαρτυρία πάλι no idea.
pappous_soulis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Ναι, αλλα δεν νομιζω οι αναρχικοι να καναν διαμαρτυρια στο Mall πριν μερικα χρονια, και δεν κανω λαθος.. Και αυτό απο που το συμπέρανες παρακαλώ?
mariav Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Καλα η απέραντη υποκρίσια για να μη το πώ αλλιως.. Εδω εχει φλομώσει ο τόπος με 15χρονα και 16χρονα πιτσιρίκια στο MALL.. Εχει γινει πλεον στεκι, για να μή μιλησω για τα καλά της χθεσινης χρονιας με τους emo και τους trendy που γεμιζαν τις γυναικειες τουαλετες με λάκ και μετα τις 19:00 εβλεπες -και βλέπεις- ΜΟΝΟ εφηβους να το παιζουν ιστορία μπουλουκια-μπουλούκια. Οκ, εφηβοι ειναι, καλώς κανουν, αν δε τα κανουν τωρα, πότε θα τα κανουν, αλλά οχι και να διαδηλωνουν εκεί που συχνάζουν. Ειδικα αυτες τις μερες που δεν εχουν σχολειο, ειναι ΣΥΝΕΧΕΙΑ εκεί. (Τελικά θα αφησουν και κάτι για τους ενήλικες? Πλεον στα goodys βρισκεις μεγάλους και στα starbucks πιτσιρίκια.... Jesus που θελουν και καφε των 5,5 ευρω για να παιζουν στον καναπε προσωπο-ζωο-πραγμα, να βαζουν στο κινητο τραγουδια με μεγάφωνο παρακαλω και να κυνηγιουνται σα χαζά. Ω, ναι, το εχω δει στα starbucks στη Μητροπόλεως Αττικής και οχι μονο σε αυτα). Ετσι οπως το εχουν καταντήσει το MALL στο τελος δε θα παταει κανεις ενηλικας , ο οποιος θα αγοραζε και το κατιτις. Προβλεπω το MALL να παιρνει την κατω βολτα -που σιγα το μερος κιολας. Προτείνω να απαγορευτει η εισοδος στους ανήλικους και αν ήταν στο χέρι μου, σίγουρα θα το κανα. (Να επιτρεπονται μονο παιδάκια , έως 11 ετών, με παρουσία ενήλικα).
afentiko7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Γιατί είναι κακό να καταναλώνει κανείς; Εμείς δουλέυουμε στην ίδια δουλειά. Εσύ γουστάρεις να παρεις πόρσε και γω είμαι ευχαριστημένος με το fiataki. Επειδή όμως δε σου φτάνουν αυτά που βγάζεις κάνεις υπερωρίες. Οταν λοιπόν γίνουν περικοπές προσωπικού εσύ ποιον λες να κρατήσουν? @mariav εσύ όταν ήσουν 15 να φανταστώ δεν έβγαινες έξω?
KaizerSoze Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Ετσι οπως το εχουν καταντήσει το MALL στο τελος δε θα παταει κανεις ενηλικας , ο οποιος θα αγοραζε και το κατιτις. Προβλεπω το MALL να παιρνει την κατω βολτα -που σιγα το μερος κιολας. Δεν παιζει, εχει ΦΟΒΕΡΟ οικοπεδο με 4 τροπους προσβασης, εχει και μαρκες και μη μαρκες, παρα πολλα ειδη και οχι μονο ρουχα αλλα ενα καρο ηλετρικα, βιβλια, για το σπιτι κτλ και γενικα το Mall ειναι και γαμω (το λεω σοβαρα, μην μου ξαναλετε για παρκα, στο Ν.Ηρακλειο εχουμε 1 παρκο για παιδια και ειναι 50% αδειο, δηλαδη ελεος με το πρασινο και τα δεντρα, δηλαδη ενα οικοπεδο με δεντρα θα καταπολεμησει το νεφος και επιπλεον εμεις πηγαινουμε καθε ΣΚ στην εξοχη και εχουμε λιωσει ολοι στα παρκα γιαυτο ζηταμε την δημιουργια τους?) Αυτο που ΟΝΤΩΣ μπορει να πεσει και ΗΔΗ εχει πεσει ειναι η κινηση στα μαγαζια φαγητου και ποτου, κυριως τα πιο 'σοβαρα'. Προσωπικα κοντευω τα 30 και πηγαινα αρκετα συχνα χωρις να εχω να ψωνισω κατι και γιατι ειμαι κοντα και γιατι μαρεσει το Ruby's σαν φαγητο και ειναι συμπαθητικο και το All Day Bar. Ομως πλεον το εχω κοψει μαχαιρι, στα σινεμα χαμος και μεταξυ μας, τα ster ειναι καλυτερα, στα φαγαδικα γινεται του πανικου απο πιτσιρικια που κυνηγιουνται(αλλο αυτο, ρε μαγκες, ιδεα μου ή στην ηλικια τους ημασταν πιο 'σοβαρα'. Μιλαμε τωρα βλεπεις συμπεριφορες δημοτικου σε παιδια Λυκειου...τι να πω, ισως ειναι και ιδεα μου αλλα πρεπει να παιζει πολυ ακομα και Α' Λυκειου "Γουσταρω την Αννουλα, αυτην θα πιασω στο κηνυγητο στο διαλλειμα") και γενικα μαυρο χαλι Πλεον οι ηλικιες 25-30 και ανω θα πηγαινουν για ψωνια και αντε για κανα φαϊ και καφε ΑΝ ειναι εκει για αλλο λογο.(Πιο απλα βλεπω των κοσμο ανω των 25-26 να σταματάει σύντομα την χρηση των υπολοιπων μαγαζιων πλην των εμπορικων του Mall σε ωρες που τα εμπορικα ειναι κλειστα) -----Προστέθηκε 30/12/2008 στις 02 : 17 : 23----- Εμείς δουλέυουμε στην ίδια δουλειά. Εσύ γουστάρεις να παρεις πόρσε και γω είμαι ευχαριστημένος με το fiataki. Επειδή όμως δε σου φτάνουν αυτά που βγάζεις κάνεις υπερωρίες. Οταν λοιπόν γίνουν περικοπές προσωπικού εσύ ποιον λες να κρατήσουν? @mariav εσύ όταν ήσουν 15 να φανταστώ δεν έβγαινες έξω? Κανε και εσυ υπερωρίες και τα εξτρα λεφτα μην τα κανεις πορσε, καντα διαρκειας του Ολυμπιακου, φατα στην Πεγκυ Ζηνα, παρε ενα διαμερισμα, κανε τα μασουρι και βαλτα στο στρωμα Δεν μπορει να κατηγορεις κάποιον γιατι δουλευει και βγαζει τιμια τα χρηματα που θελει ακομα και αν μετα τα κανει ευρω και τα τρωει στα μπλιμπλικια
eliask Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Καλά αυτοί οι κουκουλοφόροι - γνωστοί αγνωστοι ή όπως αλλίως τους λένε γιατί δεν πήγαιναν μια βόλτα από εκει να το κάψουν να λέγαμε και κάνα μπράβο ? (Σήμερα ακούσα στον Ευαγγέλατο ότι το mall εισπράτει 75 μύρια euros το χρόνο από ενοίκια μόνο......) Πέρα από την πλάκα συνέχεια διαμαρτύρόνται γιατί φτιάχνουν mall γιατί να γίνει το γήπεδο του Παναθηναικου και το εμπορικό γιατι το ένα γιατί το άλλο .....Δηλαδή δεν πρεπεί να γίνουν αυτά τα έργα ? Αφού το κράτος τους χώρους αυτούς δεν τους εκμέταλεύεται..... Εκεί στο βοτανικό μια χαβούζα είναι εδώ και 40 χρόνια άλλα δεν γίνεται τίποτα και τώρα μιλάνε καποιοι για υποβαθμίση της ζώης της περιοχής. Το κράτος δεν αναλάμβάνει να κάνει τίποτα στην Ελλάδα τέρμα τέλειωσε αυτή η ιστορία . Εδώ ακόμα το Ελλήνικό το έχουν παρατήσει και δεν το αξιοποιουν και εαν πέρασουν άλλα 5-6 χρόνια θα δούμε και εκεί mall κτλ κτλ ....Από το να τα παρατάνε ας τα δίνουν προς εκμέταλεύση και ας εισπράτει και τίποτα το κράτος ή ας τα δίνει στους Παπάδες στην τέλική. Αυτοί ξέρουν καλύτέρα και αποδέδειγμένα πλέον τέκνα μου ...........
teo64x Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Εδω εχει φλομώσει ο τόπος με 15χρονα και 16χρονα πιτσιρίκια στο MALL.. Εχει γινει πλεον στεκι, για να μή μιλησω για τα καλά της χθεσινης χρονιας με τους emo και τους trendy που γεμιζαν τις γυναικειες τουαλετες με λάκ και μετα τις 19:00 εβλεπες -και βλέπεις- ΜΟΝΟ εφηβους να το παιζουν ιστορία μπουλουκια-μπουλούκια. Οκ, εφηβοι ειναι, καλώς κανουν, αν δε τα κανουν τωρα, πότε θα τα κανουν, αλλά οχι και να διαδηλωνουν εκεί που συχνάζουν. Ότι δηλαδή αυτοί στις διαδηλώσεις και τις κινητοποιήσεις είναι ακριβώς οι ίδιοι που τις υπόλοιπες μέρες κατεβάζουν τη φράντζα και τριγυρνάνε στο Mall έτσι; ...Nuke it from orbit...
m0rpheas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 (...)ενώ υμνεί τη δύναμη του κέρδους, πλήττει το μικρό εμπόριο στις γειτονιές... το περιβάλλον και τα δικαιώματα όλων μας στο δημόσιο χώρο. Χμμμ... Ευτυχώς που τις τελευταίες εβδομάδες δεν κάηκε κανένα μικρομάγαζο της Αθήνας από "επαναστάτες". Ευτυχώς που κανενός το δικαίωμα στο δημόσιο χώρο δεν καταπατήθηκε από "επαναστάτες". Δηλ ειδικά την 1η εβδομάδα μετά μετά τον θάνατο του Αλέξη μπορούσες να κυκλοφορείς ελεύθερα στο κέντρο, χωρίς τον φόβο μη τυχόν και φας καμιά αδέσποτη πέτρα στο κεφάλι. Έξω από κάθε Mall η κοινωνία μαστίζεται από την ανεργία, την ακρίβεια, την ανασφάλεια και ο κόσμος κατακλύζεται από αισθήματα οργής για την ωμή κρατική βία και την καταστολή. Και ποιοι είναι μέσα τότε; Ενάντια στη μιζέρια και την υποχρεωτική ευτυχία υπάρχει ο δρόμος της συνέχισης των εξεγερτικών γεγονότων. Άμα δεν σας αρέσουν τα Χριστούγεννα ρε παιδιά μην τα γιορτάσετε, δεν σας υποχρεώνει κανείς. Αφήστε τους άλλους να τα γιορτάσουν όπως νομίζουν όμως Για να μην καταφέρει το shopping αυτό που δεν κατάφεραν τα ΜΑΤ. Ο Δον Κιχότης τα γράφει αυτά; ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΠΑΥΣΗ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ Άρα και άμεση απελευθέρωση του ειδικού φρουρού, παύση κάθε δίωξης εναντίον του, έτσι; Παύση κάθε δίωξης ενάντια των κατηγορούμενων για την "ζαρντινιέρα". Ρε γαμώτο, ας μου εξηγήσει κάποιος, πώς γίνεται οι ίδιοι που φωνάζουν για "απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων" να φωνάζουν και για "ατιμωρησία"; Μα αυτό δεν ζητάνε; Να μην τιμωρηθεί κανείς!
soturin Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 όλο θέλει Χμμμ... Ευτυχώς που τις τελευταίες εβδομάδες δεν κάηκε κανένα μικρομάγαζο της Αθήνας από "επαναστάτες". Ευτυχώς που κανενός το δικαίωμα στο δημόσιο χώρο δεν καταπατήθηκε από "επαναστάτες". Δηλ ειδικά την 1η εβδομάδα μετά μετά τον θάνατο του Αλέξη μπορούσες να κυκλοφορείς ελεύθερα στο κέντρο, χωρίς τον φόβο μη τυχόν και φας καμιά αδέσποτη πέτρα στο κεφάλι. Και ποιοι είναι μέσα τότε; Άμα δεν σας αρέσουν τα Χριστούγεννα ρε παιδιά μην τα γιορτάσετε, δεν σας υποχρεώνει κανείς. Αφήστε τους άλλους να τα γιορτάσουν όπως νομίζουν όμως Ο Δον Κιχότης τα γράφει αυτά; Άρα και άμεση απελευθέρωση του ειδικού φρουρού, παύση κάθε δίωξης εναντίον του, έτσι; Παύση κάθε δίωξης ενάντια των κατηγορούμενων για την "ζαρντινιέρα". Ρε γαμώτο, ας μου εξηγήσει κάποιος, πώς γίνεται οι ίδιοι που φωνάζουν για "απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων" να φωνάζουν και για "ατιμωρησία"; Μα αυτό δεν ζητάνε; Να μην τιμωρηθεί κανείς!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 wow the legendary facepalm...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.