Ozone Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 γεια σας ο σκληρος του φορητου ενος φιλου εχει 3 bad sector. βασικα το hdd regenarator τα εχει βρεει και τα εχει κανει recover. ειναι καλο να αλαξει δισκο η ακομα αντεχει μιας και ειναι 3 μονο?
antonl Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Αν είναι εντός εγγύησης ας τον αλλάξει. Αν όχι, ας τον κρατήσει κι να παρακολουθεί μην τυχόν αυξηθούν (έχουν μια τέτοια τάση πολλές φορές τα bad sectors). Πάντως φρόνιμο θα ήταν να μην τον χρησιμοποιεί για αποθήκευση αναντικατάστατων δεδομένων.
katerina_a_86 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ δεν τους εμπιστεύομαι τους δίσκους και θα τον άλλαζα σίγουρα. Με τίποτα να μην αποθηκεύσει αναντικατάστατα δεδομένα.
kpappous Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 εγω ειχα ενα hdd 120 gb TOSHIBA...μου εμφανισε μια μερα προβληματα - κολληματα και διαφορα αλλα τετοια.....μεχρι που εβαλα το hdd sentinel και ειδα 77 bad sectors....τα οποια με τον καιρο εφτασαν να γινουν 99!!!!! Η υγεια του σκληρου μειωθηκε στο 27%....και ετσι αλλαξα σκληρο δισκο...οποτε καλυτερο ειναι να τον αλλαξεις και να τον εχεις σαν εφεδρικο. Για την ωρα εχε τον για back-up εκτακτων περιπτωσεων ή δοκιμες λειτουργικων συστηματων- προγραμματων!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.