Cernic Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 παιδια εχω windows xp και κανω scan και μου λεει οτι εχουν προβλημα τα windows...βασικα εχει προβλημα το C:\WINDOWS\system32\vdriver.exe λογικα μου λιπει το yamaha DS-XG Driver... παιδια help plx... μια λυση χωρις να το κανω format?
Gyrteroth Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Ισως αν ξανα περασεις τα windows απο πανω να φτιαξει.Δοκιμασετο!
parsifal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 παιδια εχω windows xp και κανω scan και μου λεει οτι εχουν προβλημα τα windows...βασικα εχει προβλημα το C:\WINDOWS\system32\vdriver.exeλογικα μου λιπει το yamaha DS-XG Driver... παιδια help plx... μια λυση χωρις να το κανω format? Όταν λες «και κανω scan» εννοείς με κάποιο πρόγραμμα antivirus; Μιλάμε δηλαδή για αρχείο «μολυσμένο» από ιό... ;
Cernic Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 το προγραμμα που κανω scan ειναι το advanced system care!!!και μου λεει οτι υπαρχει προβλημμα στο system32 λογικα στα drivers...πατισα στο cmd :chkdsk και οντως υπαρχει προβλημα πως μπορω να το λυσω χωρις format?
oneofthem Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 στο internet που έριξα μια ματιά λένε για virus και όχι τυχαίο corruption του αρχείου και ως μόνη λύση το format
Cernic Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 στο internet που έριξα μια ματιά λένε για virus και όχι τυχαίο corruption του αρχείου και ως μόνη λύση το format φιλε ειχα το ιδιο προβλημα με το δικο μου pc γιατι αυτο το προβλημα το εχει της κοπελας μου και το ειχα κανει με ενα προγραμμα...αλλα τωρα στο pc της δεν μπορει να γινει αυτο...καμια αλλη λυση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.