Προς το περιεχόμενο

Access+Visual Basic

@ggelina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε ολους σας!:-)

Έχω δημιουργήσει φόρμες στην ACCESS για μια εργασία που έχω, αυτή αφορά ενα δάνειο, μπαίνοντας στη φορμα αυτή ο χρήστης θα μπορεί να υπολογίζει της μηνιαίες δόσεις του. Το πρόβλημα είναι οτι η VB της ACCESS είναι διαφορετική απο αυτή τη VB 6 και VB 2005 με τα οποία έχω ασχολίθεί λιγάκι!

Θα μπορούσε παρακαλώ να με βοηθήσει κανείς με τον κώδικα?:o

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!!!

Φιλικά

Αγγελίνα

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Θα σε διορθώσω σε κάτι... Ίδια με τη VB6 είναι η VBA απλά είναι λίγο ιδιότροπη στο πως χειρίζεται τις ονομασίες των πεδίων.

Δεν κατάλαβα πλήρως το τι θέλεις να κάνεις πάντως. Αν μπορείς να το εξηγήσεις αναλυτικά για να σε βοηθήσουμε :-)

Δημοσ.

Καλή χρονιά!

Η εργασία μου αφορά προγραμμα διαχείρισης δανείων.

Η φόρμα που εφτιαξα περιέχει πεδία στα οποία ο χρήστης εισάγει δεδομένα όπως το ποσό δανείου, τη διάρκεια, το επιτόκιο, επίσης περιέχεται ενα κανό πεδίο και ενα κουμπί. Ο σκοπός του προγράμματος είναι: πατώντας το κουμπί αυτό να εμφανίζεται η μηνιαία δόση του δανείου!

Ευχαριστώ :-)

Φιλικά

Aggelina

-----Προστέθηκε 3/1/2009 στις 01 : 13 : 05-----

Φίλε frikoulo!

Σου γράφω το κώδικα στο VB.NET πως υπολογίζεται η μηνιαία δόση το βασικό προβλημά μου είναι οι ρυθμίσεις της ACCESS (αφού δεν ξέρω access, τωρα μαθαίνω απο ανάγκη!).Αν μπορείς να με κατατοπίσεις...Ευχαριστώ

Private Sub bttn ShowPayment_Click(ByVal senderAs System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles bttnShowPayment.Click

Dim Payment As Single

Dim payEarly As DueDate

if chkPayEarly.Checked Then

payEarly= DueDate. BegOfPeriod

Else

payEarly= DueDate.EndOfPeriod

End if

Payment= Pmt(0.01*txtRate/12, txtDuration.Text, -txtAmount.Text, 0, payEarly)

txtPayment.Text= Payment.ToString("#.00")

End Sub

Φιλικά

Aggelina

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...