lakosta Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Γεια σε ολους σας και Χρονια σας πολλα... Εχω μια γνωστη που εχει το συγκεκριμενο αντιβαιρους(εγω δεν το γνωριζω καθολου και πρωτη φορα το ακουω) και της βγαζει κοκκινο μηνυμα...Οταν το βγαζει διπλα μου λεει εχει ενα κουμπι που λεει επιλυση το παταει και λεει οτι πρεπει να κανει επανεκκινηση τον υπολογιστη της.Το κανει αλλα παλι της βγαζει το ιδιο μηνυμα. Το firewall,update και οι αυτοματες ενημερωσεις μου λεει οτι ειναι πρασινα αναμενα και το μονο κοκκινο που εχει ειναι το antivirus... Καταλαβε κανεις τι μπορει να φτεει?Την εχω online στο Msn οποτε δοκιμες μπορει να κανει αμεσσα. Thanks εκ των προτερων... Υ.Γ Το προγραμμα ληγει τον Σεπτεμβριο του 2009 -----Προστέθηκε 31/12/2008 στις 11 : 43 : 50----- Γεια σε ολους σας και Χρονια σας πολλα...Εχω μια γνωστη που εχει το συγκεκριμενο αντιβαιρους(εγω δεν το γνωριζω καθολου και πρωτη φορα το ακουω) και της βγαζει κοκκινο μηνυμα...Οταν το βγαζει διπλα μου λεει εχει ενα κουμπι που λεει επιλυση το παταει και λεει οτι πρεπει να κανει επανεκκινηση τον υπολογιστη της.Το κανει αλλα παλι της βγαζει το ιδιο μηνυμα. Το firewall,update και οι αυτοματες ενημερωσεις μου λεει οτι ειναι πρασινα αναμενα και το μονο κοκκινο που εχει ειναι το antivirus... Καταλαβε κανεις τι μπορει να φτεει?Την εχω online στο Msn οποτε δοκιμες μπορει να κανει αμεσσα. Thanks εκ των προτερων... Υ.Γ Το προγραμμα ληγει τον Σεπτεμβριο του 2009 Σε ενα scan που εκανε λεει στην αναφορα οτι βρηκε ενα επικυνδινο πακετο λογισμικου,το εσβησε απο την αναφορα(δεν ξερω αν ειναι σωστο σβησιμο αυτο)αλλα παραμενει κοκκινο το antivirus...
nk_surfer Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά. H Panda έχει τμήμα τεχνικής υποστήριξης. Ας στείλει ένα email ή ας τους πάρει ένα τηλέφωνο να την βοηθήσουν αυτοί που είναι και πιο αρμόδιοι, γιατί τώρα ότι και να πούμε εμείς, μάλλον δεν πρόκειται να το λύσουμε το θέμα.
notios7 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 αν δεν μπορει να το σβησει κατα την επανεκινηση,ειναι επειδη χρειαζεται δικαιωματα διαχειριστη,αρα εντοπιζει απο το αρχειο αναφορας τον φακελλο,πηγαινει και το διαγραφει χειροκινητα.χρονια πολλα,καλη χρονια.
lakosta Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Κατ'αρχην ευχαριστω για τις απαντησεις σας και ευτυχισμενος ο καινουργιος χρονος!!! Εστειλε ενα εμαιλ στην Panda και περιμενει απαντηση...Εχει και ενα τηλεφωνο που μαλλον θα παρει μπας και το σηκωσει κανεις,αλλα τετοιες μερες τετοια λογια... Διαδρομη φακελου για το επικινδυνο λογισμικο μου λεει πως δεν εβγαλε.
notios7 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Κατ'αρχην ευχαριστω για τις απαντησεις σας και ευτυχισμενος ο καινουργιος χρονος!!!Εστειλε ενα εμαιλ στην Panda και περιμενει απαντηση...Εχει και ενα τηλεφωνο που μαλλον θα παρει μπας και το σηκωσει κανεις,αλλα τετοιες μερες τετοια λογια... Διαδρομη φακελου για το επικινδυνο λογισμικο μου λεει πως δεν εβγαλε. λιγακι δυσκολο να μην εβγαλε.ασ κανει ενα σκαν ξανα και σου λεει σιγουρα.χρονια πολλα,καλη χρονια.
lakosta Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 λιγακι δυσκολο να μην εβγαλε.ασ κανει ενα σκαν ξανα και σου λεει σιγουρα.χρονια πολλα,καλη χρονια. Ναι της ειπα θα ξανακανει ενα σκαν και θα το ξαναδει.Μακαρι να ειναι τοσο απλο.Εμενα μου μυριζει για κανα ιο(ελπιζω να κανω λαθος)...Τι σοι λογισμικο ειναι αυτο που το προγαμμα δεν μπορει αυτοματα να το σβισει και να θαλει χειροκινητο σβησιμο?Η' εστω να θελει δικαιωματα διαχηρηστη οπως ειπες... Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.