Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, ξέρει κανεις να μου πει αν μπορώ να τρέξω το Darkfall online στο Advent? Βλέποντας στα min spec του παιχνιδιού φαίνεται ότι μπορεί άλλα όταν το δοκιμάζω μου λέει ότι η κάρτα γραφικών δεν είναι συμβατή. Δοκίμασα με το 3danalyze αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι είτε με το 3danalyze είτε με κάτι άλλο για να το τρέξω?

Τα specs του παιχνιδιού είναι:

Operating System: Windows XP, Vista

Processor: 2.5GHz Pentium 4, or equivalent

RAM: 1GB for Windows XP, 2GB for Windows Vista

Graphics Card: 128MB PixelShader 2.0 support

Hard Drive Space: 12 GB Free Space Minimum

το ρώτησα και σε άλλο thread άλλα τώρα ειδα οτι έπρεπε μάλλον να το ρωτησω εδώ, αν μπορουν οι Admins να σβήσουν το άλλο που έγραψα. Ευχαριστώ

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Football Manager 2009 και τα μυαλλα στα καγκελααα!!!!!!

Οποιος θελει βοηθεια ας μου πει..!!!

Να θέλει βοήθεια για να εγκαταστήσει το fm σε netbook ; :rolleyes:

Δημοσ.
Να θέλει βοήθεια για να εγκαταστήσει το fm σε netbook ; :rolleyes:

Το manager δεν ξεκιναει αν δεν πας στο sortcut και προσθεσεις μια εντολη...

To manager δεν φορτωνει τα preferences για να βαλεις φατσες skins σηματα κτλ αν δεν το τρεξεις σε πιο υψηλη αναλυση παρολου που θα σερνετε μεχρι να κανεις αυτα που θες για λιγο...

Αρα ορισμενοι μπορει να χρειαζονται βοηθεια...

Στο asus μου το παιχνιδι σε 1024*600 πεταει....

Δημοσ.
Καλημέρα, ξέρει κανεις να μου πει αν μπορώ να τρέξω το Darkfall online στο Advent? Βλέποντας στα min spec του παιχνιδιού φαίνεται ότι μπορεί άλλα όταν το δοκιμάζω μου λέει ότι η κάρτα γραφικών δεν είναι συμβατή. Δοκίμασα με το 3danalyze αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι είτε με το 3danalyze είτε με κάτι άλλο για να το τρέξω?

Τα specs του παιχνιδιού είναι:

Operating System: Windows XP, Vista

Processor: 2.5GHz Pentium 4, or equivalent

RAM: 1GB for Windows XP, 2GB for Windows Vista

Graphics Card: 128MB PixelShader 2.0 support

Hard Drive Space: 12 GB Free Space Minimum

το ρώτησα και σε άλλο thread άλλα τώρα ειδα οτι έπρεπε μάλλον να το ρωτησω εδώ, αν μπορουν οι Admins να σβήσουν το άλλο που έγραψα. Ευχαριστώ

Ποιο bios και πόση μνήμη έχεις?

Αν έχεις κάτω από 1.08 bios και μνήμη κάτω από 2 GB, έχω μια εντύπωση οτι το GMA βλέπει 64 MB video ram. Άσε που το Darkfall θέλει για πάρτι του 1 GB, ram.

Επίσης, ποια είναι η minimum ανάλυση του παιχνιδιού; Λογικά θα είναι πάνω από του advent και ενδέχεται να αλλάζει από κάποιο config ή απλά να μην παίζει!

Δημοσ.

bios εχω το 1.08Α και του εχω βαλει και 2gb μνημη. Το Darkfall υποστηριζει μεχρι και ανάλυση 800χ600 οποτε δεν είναι εκει το πρόβλημα. Το θέμα έχει να κάνει με τη κάρτα γραφικών μάλλον γιατί όταν το τρέχω μου λέει ότι το σύστημα μου δεν έχει κατάλληλη κάρτα γραφικών για το Darkfall. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει κάτι με τις δυνατότητες της κάρτας γι αυτό προσπάθησα να κάνω κάτι με το 3danayzer και το Swiftshader αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Αν κάποιος έχει καμιά ιδέα....το ξέρω ότι είναι αρκετά αισιόδοξο να θέλω να το τρέχξω στο netbook αλλά δε χάνω και τίποτα να δοκιμάσω....

Από ότι καταλαβαίνω το όλο θέμα είναι να χρησιμοποιήσω το 3danalyzer για να "κοροιδέψω" το παιχνίδι ότι έχω άλλη κάρτα γραφικών...τώρα το αν θα είναι playable θα δείξει...

Δημοσ.
Το manager δεν ξεκιναει αν δεν πας στο sortcut και προσθεσεις μια εντολη...

To manager δεν φορτωνει τα preferences για να βαλεις φατσες skins σηματα κτλ αν δεν το τρεξεις σε πιο υψηλη αναλυση παρολου που θα σερνετε μεχρι να κανεις αυτα που θες για λιγο...

Αρα ορισμενοι μπορει να χρειαζονται βοηθεια...

Στο asus μου το παιχνιδι σε 1024*600 πεταει....

Τώρα διαβάζω ότι το 09 έχει όντως κάποια θέματα... θέλει αυτό που λες.

Το 08 ξεκινούσε αμέσως...

Δημοσ.

@Sorana

Ok, σύμφωνα με τα specs είσαι εντάξει. Αν είναι αυτές οι πραγματικές απαιτήσεις.

Δεν ξέρω τι γίνεται! Εγώ προσπάθησα να τρέξω το Vampire:Bloodlines και έφαγα πόρτα από την "κάρτα γραφικών"! Βγήκε το 2004, θέλει P3 και 32ΜΒ video memory!

Δεν το έψαξα όμως άλλο. Αν βρεις κάτι, πες το και εδώ. :-)

Δημοσ.

Τώρα του έχω περάσει το bioa 1.10A του Advent, θα δοκιμάσω και με το bios της MSI να δω μήπως γινεται κάτι απο εκει.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
λεω να δοκιμασω το civilization 4 σε asus 1000 .

Εχει δοκιμασει κανεις να το τρεξει?

Δοκίμασε το και πες μας.. ;)

Καλο ειναι να ποσταρετε και εσεις τι παιζει στα netbooks και τι οχι παιδια :-)

Δημοσ.

Εγω δοκιμασα να βαλω το shellshock 2 sto eee 1000he.

Δυστυχως δεν ειχα ευτυχες αποτελεσμα,δεν μπηκε...

Δωστε καμια πληροφορια,τί μπορουν να παιξουν καλα,τα υπολογιστακια μας!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Football Manager 2009 και τα μυαλλα στα καγκελααα!!!!!!

Οποιος θελει βοηθεια ας μου πει..!!!

Θα μου πεις τι χρειαζεται για να τρεξει το FM 09

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:31 ----------

Μπορεις να μας πεις τι γινεται με το FM09?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...