koystado Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 το Call of Duty 4 και το Lineage 2 για μενα ειναι δυο πολύ καλές επιλογές ......................
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 μήπως καλύτερα έθετες κατηγορίες στην ερώτηση? Και βάλε... Είναι αβάσημη ερώτηση.. w/e Εγώ θα πώ ποιά Οnline Games παίζονται/έχουν παιχτεί πιο πολύ.. (Xfire style) 1) DotA 2) CoD2 3) L2 4) CS 5) CoD4 Και άλλα πολλά.. /Μαρία!
Fronimitis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Εγώ fifa 2009 παίζω πολύ online. Ρε παίδες μια παράκληση...Έχω δει κατά καιρούς να γράφετε π.χ. COD 4 ,COD 5 ,WOW ,GOW 2 κτλ. Τι είναι αυτά?Τι παιχνίδια είναι αυτά?Πείτε και σε μας τους γηραιότερους....μην τα γράφετε με συντομογραφίες γιατί δεν καταλαβαίνω για ποια παιχνίδια μιλάτε.
Vagolas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 COD=call of duty,wow=world of warcraft.Ελπιζω να βοηθησα
Fronimitis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 COD=call of duty,wow=world of warcraft.Ελπιζω να βοηθησα AXA!!!!!Nαι κάτι έκανες....Το COD 5 είναι φοβερό...το τερμάτισα κιόλας!!Στο τέλος,αφού το τερματίσεις σε βάζει να σκότωνεις Nazi zombies!!
sno0py Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Και βάλε... Είναι αβάσημη ερώτηση.. w/e Εγώ θα πώ ποιά Οnline Games παίζονται/έχουν παιχτεί πιο πολύ.. (Xfire style) 1) DotA 2) CoD2 3) L2 4) CS 5) CoD4 Και άλλα πολλά.. /Μαρία! Περα απο x-fire πρωτο ερχεται το cs με dota τα αλλα επονται σε αποσταση και λεμε χρονικα οχι τον last καιρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.