Προς το περιεχόμενο

Μετατροπή διαδρομής KMZ (googleearth) σε GPS

g1annis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Όταν κάποιος σημειώνει σημεία πάνω στο googleearth μπορεί να σώσει αυτά τα σημεία, ένα-ένα ή όλο το My Places πχ σε ξεχωριστό αρχείο μορφής kmz ή kml και από εκεί να το δώσει σε άλλον χρήστη που θα το φορτώσει στο δικό του googleearth.

Σκοπεύω όμως να αγοράσω το Toponavigator ή κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα που να τρέχει με GPS. Μέχρι τώρα δεν έχω χρησιμοποιήσει κάτι αντίστοιχο οπότε δε γνωρίζω σε τι μορφή μπορεί να εξαγχθεί ένα αρχείο με τις σημειωμένες τοποθεσίες στο GPS.

Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι, επειδή έχω πολλά μονοπάτια χαρτγραφημένα στο googlearth, αν μπορώ να μετατρέψω τα αρχεία kmz που εξάγει το googlearth σε μορφή που να μπορώ να τα εισάγω σε GPS.

Δε με ενδιαφέρει να περάσω ΜΟΝΟ μερικά σημεία πχ κορυφή τάδε, αλλά διαδρομές ολόκληρες πχ Συρράκο-Καλαρρύτες όπως τις έχω στο googleearth, ώστε να μπορώ να τις παίρνω μαζί μου όταν κι αν αγοράσω το GPS (μάλλον Garmin για λόγους συμβατότητας με το Toponavigator)

Θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε προγράμματα που κάνουν αυτή τη δουλειά και κατά προτίμηση να είναι δωρεάν.

Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...