Προς το περιεχόμενο

Windows Live Messenger - Ads

Daredevil 1994

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, σήμερα το πρωί ανοίγω το PC, και το Windows Live Messenger ως συνήθως, και αντί να έχω την ηρεμία μου κάθε 5 δευτερόλεπτα ακούγεται ένας Άι Βασίλης σε μια διαφήμηση του Windows Live Messenger (στο κάτω μέρος) που και καλά βαράει ένα τζάμι.. Δοκίμασα τα πάντα!! Πάτησα στη διαφήμηση, έκανα Mute All Sounds από τα Options, ΤΙΠΟΤΑ!! Όλη την ώρα βαράει και μου έχει σπάσει τα νεύρα.. Και ποιανού είναι η διαφήμηση λέτε? OTEshop :mad: Μας έχουν τρελάνει.. Διαφημήσεις στο MSN, διαφημήσεις στο YouTube, διαφημήσεις σε φόρουμ διάφορα, ΕΛΕΟΣ!! Και να μη μπορείς να κλείσεις τον ήχο, πρώτη φορά το βλέπω αυτό.. :-(

Δημοσ.

Να σου πω τι είδα σε μένα.

Μου έβγαζε κι εμένα ads στο κεντρικό παράθυρο. Έβαλα κάποια στιγμή το Commodo Firewall. Όπως ήταν φυσικό, με ρωτούσε στην αρχή για τα πάντα κα όρισα τα rules.

Όταν άνοιξα το msn και με ρώτησε για connect to internet του είπα ναι. Σε ένα σημείο με ρώτησε να κάνει receive connection from other computer και με παραξένεψε. Του είπα block (δεν τσέκαρα το remember my answer). To κουτάκι στον κάτω μέρος έμεινε λευκό και δεν εμφάνισε τίποτα από διαφημίσεις.

Τώρα το έχω μόνιμα μπλοκαρισμένο και δεν με πρίζει με αηδίες.

Δημοσ.

Εγώ έχω κάνει το εξής απλό και έχω βρει την υγειά μου: Πας επιλογές internet, είτε μέσω του Πίνακα ελέγχου είτε μέσω του Internet Explorer, Security, Restricted sites, Sites και γράφεις rad.msn.com. Στην επόμενη επανεκκίνηση του windows live messenger, θα έχουν εξαφανιστεί οι διαφημίσεις.

Δημοσ.

Thanks a lot παιδιά! Έκανα Block το rad.msn.com όπως είπε ο Extasy και καθάρισα, αν και έβαλα το A-Patch τώρα και είναι πολύ καλύτερα.. Το μόνο που μου μένει τώρα είναι να ξεφορτοθώ τα αναθεματισμένα Google Ads από το YouTube! :devil:

Δημοσ.
Thanks a lot παιδιά! Έκανα Block το rad.msn.com όπως είπε ο Extasy και καθάρισα, αν και έβαλα το A-Patch τώρα και είναι πολύ καλύτερα.. Το μόνο που μου μένει τώρα είναι να ξεφορτοθώ τα αναθεματισμένα Google Ads από το YouTube! :devil:

Firefox + AdBlock Plus= No Google Ads ever :devil:

Δημοσ.

Ασχετο. Μου φαινεται η η τελευταια εκδοση του MSN ειναι βαριά με το "Τι νεο υπαρχει" και εκει που γραφεις στο cht Μπορει να κολλησει για λιγο το typing Καθως αλλαζει στοιχειο στο "τι νεο υπαρχει"?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...