Προς το περιεχόμενο

Διαγραφη απο δυο partition σε ενα disk

savnik20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα εναν σκληρο 300Gb και τον ειχα χωρισει σε δυο partition , το ενα 250Gb και το αλλο 50Gb.

Και στα δυο partition ειχα αρχεια μεχρι χθες.

Μετα απο μια βλακεια μου περασα ενα αρχειο ghost(το οποιο ηταν μονο 130Kb) στο σκληρο με συνεπεια ο σκληρος τωρα να φαινεται σαν ενας 300Gb και ολα τα αρχεια πλεον δεν φαινονται.

Πως μπορω να τα ανακτησω.

Δοκιμασα το easy recovery αλλα αυτα που βρηκε ειναι κατεστραμενα.

Δημοσ.

Νομίζω το GetDataBak είναι από τα καλύτερα recovery προγράμματα. Έχει 2 εκδόσεις, μια για FAT και μια για NTFS. Διάλεξε την κατάλληλη.

Αν δεν τα καταφέρεις ούτε με αυτό, μάλλον τα κατέστρεψες τελείως.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Σίγουρα μπορεί να πάρει πίσω τα αρχεία του. Οποιοδήποτε από τα πολλά προγράμματα ανάκτησης δεδομένων, θα κάνει δουλειά.

Δημοσ.

Εγώ γιατί πάλι έχω την εντύπωση ότι δεν θα βρει τίποτα?

Μην ξεχνάτε, πανώγραψε τα partitions. Δεν έσβησε απλά τα αρχεία...

Any way όποιο πρόγραμμα και να βάλεις, θα κάνει ώρες για να δώσει αποτέλεσμα σε 300άρη δίσκο.

Δημοσ.
Νομίζω το GetDataBak είναι από τα καλύτερα recovery προγράμματα. Έχει 2 εκδόσεις, μια για FAT και μια για NTFS. Διάλεξε την κατάλληλη.

Καλό το GetDataBack, αλλά αυτό (τουλάχιστον μέχρι την έκδοση 2.31) όπως και το Recover My Files (τουλάχιστον μέχρι την έκδοση 2.27) δεν υποστηρίζουν την ελληνική γραμματοσειρά. Που θα πει οτιδήποτε ανακτήσει και ήταν σωμένο στα ελληνικά θα στο βγάλει "ιερογλυφικά".

Όπως προείπε και ο gfilippas υπάρχουν πολλά προγράμματα ανάκτησης δεδομένων.

Και επειδή ήμουν κι εγώ παθών επισήμανα αυτά που αντιμετώπισα.

Δημοσ.

Φαντάζομαι οι περισσότεροι εδώ το έχουμε αντιμετωπίσει αυτό. Το Recover My Files ήταν σωτήρας για μένα. Το πρόβλημα με τα ιερογλυφικά δεν το συνάντησα. Ίσως επειδή το έβαζα να ψάχνει μόνο για συγκεκριμένους τύπους αρχείων (έγγραφα, φωτογραφίες και mp3), που τα αποθηκεύω πάντα με λατινικούς χαρακτήρες. Κατάλοιπο εποχής DOS. :-)

Δημοσ.
Το πρόβλημα με τα ιερογλυφικά δεν το συνάντησα. Ίσως επειδή το έβαζα να ψάχνει μόνο για συγκεκριμένους τύπους αρχείων (έγγραφα, φωτογραφίες και mp3), που τα αποθηκεύω πάντα με λατινικούς χαρακτήρες. Κατάλοιπο εποχής DOS. :-)

Κι εγώ το ίδιο.

Δεν αποθηκεύω αρχεία με Ελληνικούς χαρακτήρες, ιδίως έγγραφα και φωτογραφίες.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...