Προς το περιεχόμενο

Επιλογή αγοράς Netbook

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε εντάξει μωρέ...Εγγύηση θα έχουμε...Οπότε ;)

Ευχαριστώ πάρα πολύ Delirium.

Για να το πάρω με δόσεις απο κοτσόβολο,πως θα το παραγγείλω;Να πάρω τηλέφωνο και να το παραγγείλω,ή με άλλο τρόπο; :rolleyes:

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ε εντάξει μωρέ...Εγγύηση θα έχουμε...Οπότε ;)

Δε νομίζω να βρεις εγγύηση που θα σε καλύπτει αν χαλάσει ο δίσκος από δική σου ευθύνη (μικροχτυπήματα).

Δημοσ.

Επειδή κόλλησα..Εσείς μου λέτε να πάρω δηλαδή ssd...Σωστά;Θα πάρω τελικά αυτό

Τι λέτε;Θα μπορώ με αυτό να έχω μαζί έναν message client+browser+να ακούω μουσική άνετα και χωρίς κολλήματα;

• Moderators
Δημοσ.

Οχι.

Θα σου σπασει τα νευρα ο δισκος λεμε...

Ασε που μονο XP και msn να βαλεις παει γεμισε :P

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το επαναφέρω γιατί χρειάζομαι κι εγώ ένα netbook. Τα οικονομικά στενά, οι επιλογές 2 και μόνο.

Acer Aspire One A150X Blue N270

Advent 4211 N270

Αισθητικά κλίνω προς το acer, αλλά είναι αυτή η 10" οθόνη του advent που με βάζει σε σκέψεις...

Τη βοήθεια του κοινού λοιπόν. :-D

Δημοσ.

Το επαναφέρω γιατί χρειάζομαι κι εγώ ένα netbook. Τα οικονομικά στενά, οι επιλογές 2 και μόνο.

Advent 4211 N270

Αισθητικά κλίνω προς το acer, αλλά είναι αυτή η 10" οθόνη του advent που με βάζει σε σκέψεις...

Δημοσ.

Advent 4211 N270

Τα 2,7 εκατοστά παραπάνω της οθόνης του advent για μένα είναι σημαντικό προτέρημα για να μη βγάλεις τα μάτια σου. Είπαμε μικρά, αλλά να μπορείς να δουλέψεις άνετα.

Δημοσ.

Advent 4211 N270

Τα 2,7 εκατοστά παραπάνω της οθόνης του advent για μένα είναι σημαντικό προτέρημα για να μη βγάλεις τα μάτια σου. Είπαμε μικρά, αλλά να μπορείς να δουλέψεις άνετα.

• Moderators
Δημοσ.

Κι εγω μεταξυ των 2 συγκεκριμενων ημουν (μαλιστα του Acer με το Linux και τα 280€), αλλα θα περιμενω μεχρι να ερθει το 10ρι Acer (με bluetooth, καλυτερο σχεδιασμο και κατι αλλα ψιλα παραπανω). ;)

399$ θα κοστιζει, αρα 301€ + 19% φαπα... Ελπιζω να μην ερθει πανω απο 360.

• Moderators
Δημοσ.

Κι εγω μεταξυ των 2 συγκεκριμενων ημουν (μαλιστα του Acer με το Linux και τα 280€), αλλα θα περιμενω μεχρι να ερθει το 10ρι Acer (με bluetooth, καλυτερο σχεδιασμο και κατι αλλα ψιλα παραπανω). ;)

Δημοσ.

Και πότε το αναμένουμε περίπου αυτό? Έχουμε κάποιο preview?

Αν είναι να έρθει σύντομα να το περιμένω κι εγώ, γιατί για αυτά τα παραπάνω δίνω μέχρι και 380€. ;)

Δημοσ.

Και πότε το αναμένουμε περίπου αυτό? Έχουμε κάποιο preview?

Αν είναι να έρθει σύντομα να το περιμένω κι εγώ, γιατί για αυτά τα παραπάνω δίνω μέχρι και 380€. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...