PetrosDDD Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας φιλοι και χρονια πολλα. Ειμαι αρχαριος στην κατασκευη ιστοσελιδων και αυτο που θελω να κανω ειναι να εισαγω ενα βιντεακι flash που εχω φτιαξει σε μορφή .flv και προσπαθω να το κανω αυτο με το dreamweaver. Φυσικα δεν τα εχω καταφερει εως τωρα γιατι ισως δεν χρησιμοποιω τη σωστη μεθοδο. Αυτο που κανω ειναι insert-media-flash video, ανοιγει ενα παραθυρο εισαγωγης, το εισαγω αλλα ως εκει, απλα βλεπω ενα ασπρο πλαισιο σαν να εχω εισαγει οχι ενα βιντεο αλλα μια λευκη φωτο. Υπαρχει καποιος τροπος ισως διαφορετικος να το κανω αυτο η τι πρεπει να αλλαξω στην διαδικασια εισαγωγης? ευχαριστω
merianos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δεν είμαι σίγουρος αλλά μαλών θα πρέπει να το ανοίξεις με το Flash, μετά να φτιάξεις ένα Flash Player (είναι σχεδόν έτοιμο) και μετά να το εξάγεις σε SWF Ψαξε στο Google - http://www.google.gr/search?q=flash+video+player+tutorial&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a
PetrosDDD Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Φιλε μου σ ευχαριστω πολυ. τελικα το προβλημα ηταν η αποθηκευση που επρεπε να γινει με συγκεκριμενο τροπο. προβλημα τελος! η σελιδα στο google ειχε αρκετες πληροφοριες για να καταλαβω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.