freestyoler93 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 καλησπερα..εχω ακουσει πολλεσ θετικεσ γνωμεσ για την εξυπηρετηση τησ logitech...ειμαι κατοχος των z-5500 και εχουν το γνωστο popping sound..ετσι σκεφτηκα να τα παω για RMA και θελω καποιος να μου πει την διαδικασια..δηλαδη τα βηματα που πρεπει να κανω ωστε να μου αντικαταστησουν το ηχοσυστημα..να προσθεσω πως εχω χασει την αποδειξη αγορας(απτο eshop) Ευχαριστω και χρονια πολλα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 επικοινώνησε με την Logitech, θα εξυπηρετηθείς στον μισό χρόνο...χαλαρά...
HellasVagabond Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Αν ειναι ονομαστικη η αγορα η απο Online θα εχουν τα στοιχεια σου οποτε το οτι δεν εχεις την αποδειξη δεν πειραζει. Περα απο αυτο θα σου πουν εκεινοι τι να κανεις για την αντικατασταση αν και εφοσον το popping sound θεωρειται λογος αντικαταστασης. Thresh χρειαζεται πρωτα να εχει την αποδειξη στα χερια του.
freestyoler93 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 ρε παιδια μπηκα στο ελληνικο σαιτ της logitech..αλλα ενα τηλεφωνο δεν βρηκα :X:fear: μπορειτε να μου πειτε καποιο ΕΛΛΗΝΙΚΟ τηλεφωνο ή ΕΛΛΗΝΙΚΟ email της logitech για να συνεννοηθω? ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας..
HellasVagabond Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δες αυτο μπας και σε βοηθησει ο εν λογο χρηστης http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=293445
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 δεν παίζει ελληνικό τηλέφωνο... θα πάρεις εξωτερικό αλλά θα μιλάς ελληνικά δεν υπάρχει πρόβλημα... checkαρε και αυτό που λέει ο Vagabond για την απόδειξη
freestyoler93 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 οκ ναι σαι καλα...κατι ψιλοασχετο..το p/n των z5500 που το βρισκω?
HellasVagabond Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δοκιμασε να κοιταξεις η πισω απο τον ενισχυτακο η πισω απο το Subwoofer.
antonl Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Κοίταξες κάτω απ το sub; Αν δε θες να πάρεις τηλέφωνο υπάρχει και μια σχετική φόρμα στο site της Logitech. Απόδειξη μου χαν ζητήσει αλλά στην περίπτωσή μου ήταν προφανές μιας και μου καναν refund. Λογικά όμως θα τη χρειάζεσαι κι εσύ.
freestyoler93 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 παιδια δωστε λιγο τα φωτα σας..στο support της logitech δεν βρισκω τηλεφωνα..μονο αποστολη email...αντονλ μαυτην την φορμα αμα στειλω και τα στοιχεια μου μπορουν να μου αλλαξουν τα ηχεια χωρις να παρω τηλεφωνα?αν δεν σας κανει κοπο βρειτε μου καποιο τηελφωνο να εποικηνωνησω.. εψαξα κατω και πισω απτο sub..κατω απτο sub ειναι το pid και πισω απτο woofer ειναι το m/n.. ευχαριστω..
antonl Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Τηλέφωνο δεν πήρα/με πήραν ποτέ. Συμπλήρωσα τη φόρμα και μετά επικοινωνούσαμε μέσω email. Ήρθαν και πήραν τα ηχεία και μου βαλαν σε τραπεζικό μου λογαριασμό το ποσό που έγραφε η απόδειξη.
freestyoler93 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 θα μου εκανες μεγαλη χαρη αν μου εδινες λινκ απτην φορμα...
antonl Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δεν είδες το link του HellasVagabond ε; :/ Εγω αυτο πώς το βρηκα δηλαδη?http://logitech-en-amr.custhelp.com/cgi-bin/logitech_en_amr.cfg/php/enduser/ask.php? Και το τηλ: http://www.logitech.com/index.cfm/595/&cl=us,en
freestyoler93 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 ωχ δεν το ειδα...χιλια ευχαριστω για τον χρονο σου...καληνυχτα και ευχαριστω και παλι... -----Προστέθηκε 3/1/2009 στις 02 : 17 : 55----- καλημερα...θα ηθελα να ρωτησω τι θα κανατε εσεις στην θεση μου...θα εποικηνωνουσατε με το καταστημα που αγορασατε τα ηχεια (στην περιπτωση μου eshop)για να αλλλαξουν τα ηχεια ή θα εποικηνωνουσατε με την logitech για να σας τα αλλαξει? αυτο που φοβαμαι με το eshop ειναι πως μπορει να μου πουνε πως δεν ειναι λογος το popping sound για να μου αλλαξουν τα ηχεια..
N.I.C Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Η δική μου άποψη είναι να απευθυνθείς πρώτα στο eshop, εφόσον τα αγόρασες απο ΄κει... Εάν δεν έχει λήξη η εγγυησή τους, τότε απλά είναι υποχρεωμένοι να στα αλλάξουν εφόσον παρουσιάζουν πρόβλημα.. Καλή και άγια η Logitech, δεν λέω, αλλά η εγγυησή τους είναι στο eshop... Εάν δεν βγάζεις άκρη μαυτούς τότε απευθύνσου στην Logitech...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.