Προς το περιεχόμενο

12.000.000 στοΤζοκερ!

Θου-Βου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλα τα εκατομυρια!..τι αγορεs θα κανατε αν κερδιζατε ενα μεροs του ποσου? πειτε και νουμερα του τζοκερ γιατι μερικεs φορεs η εμπνευση ερχεται αυθορμητα :-D

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ενα μερος του ποσου?

σε πληροφορω φιλε μου οτι δεν παιζει κανενας για ενα μερος του ποσου αλλα για ολο το ποσο.

αν ηταν ικανοποιημενοι (θεωρητικα παντα) με ενα μερος θα επαιζαν συνεχεια και οχι μονο οταν εχει πολλα εκατομμυρια.

προσωπικα αν τα κερδιζα θα εκανα τα γνωστα : ferrari, βιλες, ταξιδια και οτι μαλακια μου ερχοταν

Δημοσ.
ενα μερος του ποσου?

σε πληροφορω φιλε μου οτι δεν παιζει κανενας για ενα μερος του ποσου αλλα για ολο το ποσο.

αν ηταν ικανοποιημενοι (θεωρητικα παντα) με ενα μερος θα επαιζαν συνεχεια και οχι μονο οταν εχει πολλα εκατομμυρια.

προσωπικα αν τα κερδιζα θα εκανα τα γνωστα : ferrari, βιλες, ταξιδια και οτι μαλακια μου ερχοταν

Βασικα φιλε adamako προτιμω να γινουν 12 ανθρωποι ευτυχισμενοι {απο 1 εκατομυριο ο καθεναs} παρα εναs..γι αυτο ειπα μεροs του ποσου :P παντωs αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πωs καθε χρονο τετοιο καιρο {χριστουγεννα-πρωτοχρονια} εχει Τζακποτ σε τζοκερ και λαχειο..μηπωs εχει ωs στοχο τουs τζογαδορουs και τον 13το μισθο :rolleyes:..αα και αν κερδιζα θα επαιρνα ενα σπιτι κοντα σε θαλασσα :-) και μπολικεs συσκευεs..60 full Hd tv,Laptop κ.α.

Δημοσ.
Εδώ το δικό μας που είναι και στη Κρήτη κάνει 800.000 €

Τι συγγενεια ειπαμε εχειs με τον σωκρατη κοκκαλη?? {νορμαλ τιμη 800.000 € για σπιτι :shock:}

Δημοσ.

Θα αγόραζα πολλές σοκολάτες. Συγκεκριμένα κάτι τεράστιες 10κιλες μπάρες τομπλερόν που είχα σποτάρει στην Ελβετία. :)

Δημοσ.

Εγώ θα έπερνα μια 3.16i μια 3.18 μια 3.20 μια 3.30 μια 5.35 μια ΜΖ4 μια Μ3 μια Μ5 και ενα Χ5!!! Για τις βόλτες μου στην γειτονιά!

Όσα μου μήνου θα τα κρατήσω για βενζίνες!

Εντίτ!!!

Ξέχασα και ένα Lada Niva 1.7i για να πηγαίνω για ελιές!!!

Δημοσ.
Έχω ακούσει από πολύ κόσμο ότι είναι στημένο.

Ποια η γνώμη σας?

η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να βγουμε για καφε να σου εξηγησω μερικα πραγματακια...

Δημοσ.
Έχω ακούσει από πολύ κόσμο ότι είναι στημένο.

Ποια η γνώμη σας?

Πως ο πολύς κόσμος είναι ένα πρόβλημα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...