jimarass Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Από τα νούμερα κ μόνο φαίνεται οτι το παιχνίδι είναι σικέ.Δεν είναι δυνατόν με πιθανότητες να έρθουν τέτοια νούμερα.Βαρύτερες μπάλες,ηλεκτρομαγνήτες ftw.Ειδικά από τη στιγμή που η κλήρωση γίνεται κάποιες ώρες μετά και ξέρουν όλους τους συνδυασμούς που έχουν παιχτεί. Εγώ σου λέω άντε και ήρθαν. Ποιοι 95 έλληνες έπαιξαν αυτά τα νούμερα θα ήθελα να ξέρω. Πολλοί δεν είναι? Επίσης θα ήθελα να ξέρω τη μέση αξία των δελτίων τους!
De@th L0rd Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Εγώ σου λέω άντε και ήρθαν. Ποιοι 95 έλληνες έπαιξαν αυτά τα νούμερα θα ήθελα να ξέρω. Πολλοί δεν είναι? Επίσης θα ήθελα να ξέρω τη μέση αξία των δελτίων τους! Πολλά ζητάς
jimarass Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Έχει κερδίσει ποτέ κάποιος παίζοντας απλό δελτίο, δηλαδή 5+1 αριθμούς ή μόνο με το σύστημα έχεις κέρδη?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Έχει κερδίσει ποτέ κάποιος παίζοντας απλό δελτίο, δηλαδή 5+1 αριθμούς ή μόνο με το σύστημα έχεις κέρδη? ναι η μάνα μου...κάπου στα 1600 euro...χωρίς σύστημα, απλό δελτίο minimun χρέωση
Critter Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Εγώ σου λέω άντε και ήρθαν. Ποιοι 95 έλληνες έπαιξαν αυτά τα νούμερα θα ήθελα να ξέρω. Πολλοί δεν είναι? Επίσης θα ήθελα να ξέρω τη μέση αξία των δελτίων τους! Δεν ηταν 91. Διαβασε αυτο http://www.opap.gr/pressdetails.asp?pressid=1124&ptype=PRESS&txtid=2354&langID=1 και επισης υπολογισε οτι καποιοι πιασανε 5+1 με συστημα και δεν τους το εδωσε οποτε πηρανε πχ 25 5αρια....Δεν ξερω βεβαια αν γνωριζεις πως πανε τα συστηματα. Επομενως τα 91 5αρια μπορει να τα πετυχαν 6-7 ατομα. Ε!δεν ειναι και εξεαιρετικα δυσκολο αν σκεφτεις οτι τα συστηματα τους εχουν καμμια 15αρια νουμερα. Edit: Ο πατερας της κοπελας μου επιασε 4+1 με απλο με δελτιο στην συγκεκριμενη κληρωση εχοντας παιξει 5 νουμερα και ολα τα τζοκερ (6€). Ασε, παραλιγο να παθει εμφραγμα.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δλδ. αν κέρδιζε εγραφες -1 στο πεθερός +2M στο bank account
adamakos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Από τα νούμερα κ μόνο φαίνεται οτι το παιχνίδι είναι σικέ.Δεν είναι δυνατόν με πιθανότητες να έρθουν τέτοια νούμερα.Βαρύτερες μπάλες,ηλεκτρομαγνήτες ftw.Ειδικά από τη στιγμή που η κλήρωση γίνεται κάποιες ώρες μετά και ξέρουν όλους τους συνδυασμούς που έχουν παιχτεί. οι πιθανοτητες ειναι ακριβως οι ιδιες για ολους τους συνδυασμους απλως εμας δεν μας καθεται καλα ο συνδυασμος 1-2-3-4-5 ενω ειμαστε οκ με τον 3-16-23-34-43 οσον αφορα για τα κερδισμενα δελτια μην κρινετε απο το ενα που πηρε τα λεφτα εχει ερθει πελατης στο μαγαζι σε αναλογο τζακ ποτ παλιοτερα και μου ζητησε να του παιξω 2000 απλα δελτια τζοκερ. αν κερδισε το ενα ολοι θα ελεγαν οτι τα πηρε με 60 λεπτα χωρις ομως να ξερει (και πως να το ξερει αλλωστε) οτι ο ιδιος παιχτης πεταξε 1999 δελτια στον κουβα (=1199,4 ευρω) η καταθεση γινεται μεχρι στις 20:30 και η κληρωση στις 21:00 η μιση ωρα ειναι τεραστιος χρονος αλλα με τα συγχρονα υπολογιστικα συστηματα αν εκλεινε 20:59 και γινοταν η κληρωση στις 21:00 πιστευεις οτι δεν θα ειχαν χρονο να τα ελεγξουν αν ηθελαν?? παντα σε αυτες τις περιπτωσεις υπαρχουν θεωριες συνομωσιες οπως ειπα ομως και σε πιο πανω ποστ μπορεις να πας στα γραφεια της οπαπ την ημερα της κληρωσης και να εισαι μπροστα στο ζυγισμα και ζητα αν θες και να τα ελεγξεις πιστευω οτι θα σε αφησουν (χωρις να ειμαι σιγουρος γι αυτο) και κατι ακομα οσοι πιστευετε οτι ειναι στημενο γιατι παιζετε? αφου ξερετε οτι δεν θα κερδισετε, ετσι δεν ειναι? ή μηπως ειναι μια καλη δικαιολογια για την γκαντεμια μας ???
jimarass Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 οι πιθανοτητες ειναι ακριβως οι ιδιες για ολους τους συνδυασμουςαπλως εμας δεν μας καθεται καλα ο συνδυασμος 1-2-3-4-5 ενω ειμαστε οκ με τον 3-16-23-34-43 οσον αφορα για τα κερδισμενα δελτια μην κρινετε απο το ενα που πηρε τα λεφτα εχει ερθει πελατης στο μαγαζι σε αναλογο τζακ ποτ παλιοτερα και μου ζητησε να του παιξω 2000 απλα δελτια τζοκερ. αν κερδισε το ενα ολοι θα ελεγαν οτι τα πηρε με 60 λεπτα χωρις ομως να ξερει (και πως να το ξερει αλλωστε) οτι ο ιδιος παιχτης πεταξε 1999 δελτια στον κουβα (=1199,4 ευρω) η καταθεση γινεται μεχρι στις 20:30 και η κληρωση στις 21:00 η μιση ωρα ειναι τεραστιος χρονος αλλα με τα συγχρονα υπολογιστικα συστηματα αν εκλεινε 20:59 και γινοταν η κληρωση στις 21:00 πιστευεις οτι δεν θα ειχαν χρονο να τα ελεγξουν αν ηθελαν?? παντα σε αυτες τις περιπτωσεις υπαρχουν θεωριες συνομωσιες οπως ειπα ομως και σε πιο πανω ποστ μπορεις να πας στα γραφεια της οπαπ την ημερα της κληρωσης και να εισαι μπροστα στο ζυγισμα και ζητα αν θες και να τα ελεγξεις πιστευω οτι θα σε αφησουν (χωρις να ειμαι σιγουρος γι αυτο) και κατι ακομα οσοι πιστευετε οτι ειναι στημενο γιατι παιζετε? αφου ξερετε οτι δεν θα κερδισετε, ετσι δεν ειναι? ή μηπως ειναι μια καλη δικαιολογια για την γκαντεμια μας ??? Η πιθανότητα να φέρεις 1 2 3 4 5 είναι ίδια με το 3-16-23-34-43. Ωστόσο το ερώτημά μου είναι ΠΟΙΟΣ/ΠΩΣ παίζει κάποιος έτσι!!! Πρέπει λοιπόν να είναι πχ σύστημα. Που μπορώ να βρω αναλυτικά εξήγηση στο πως παίζεται ένα σύστημα???? Διότι από ότι είδα οι νικητές είχαν παίξει σύστημα......
adamakos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 λοιπον για το τζοκερ παντα αν παιξεις 5 νουμερα πανω συν ενα τζοκερ κατω λεγεται απλη στηλη τα συστηματα χωριζονται στις εξης κατηγοριες - πληρες συστημα. αν βαλεις πανω απο 5 νουμερα στο πεδιο των 45 αριθμων θεωρειται πληρες συστημα. πχ να βαλεις 7 ή 8 . - μεταβλητο συστημα με κωδικο. υπαρχουν καποια τυποποιημενα συστηματα απο την οπαπ στα οποια βαζεις για παραδειγμα 10 νουμερα πανω και σημειωνεις τον κωδικο 24 και πληρωνεις 4,20 ευρω αντι για 75,60 που εχει πληρες. αυτο σημαινει ομως οτι μπορει να πιασεις 5αρι και να σου δωσει το συστημα 4αρι. λογικο ειναι αυτο αν σκεφτεις οτι δεν παιζεις ολες τις διαθεσιμες πενταδες που κανουν τα 10 νουμερα αλλα μονο ενα μερος αυτων - μεταβλητο συστημα στο computer. αυτο προυποθετει ο πρακτορας να εχει το αντιστοιχο προγραμμα το οποιο προμηθευεται απο ανεξαρτητη εταιρια κατασκευης λογισμικου. το ιδιο ακριβως με το παραπανω με τη μονη διαφορα οτι εχεις μεγαλυτερη ποικιλια συστηματων και αρα τιμων για να διαλεξεις - μεταβλητο συστημα με ορους στο computer. σε αυτη την περιπτωση επιλεγεις τους αριθμους που θες και τους ορους που επιθυμεις. οταν λεμε ορους εννοουμε μικρα-μεγαλα, μονα-ζυγα κτλ σε ολα τα συστηματα ΔΕΝ συμμετεχει ο αριθμος τζοκερ. τα συστηματα αναφερονται παντα στο πεδιο των 45 αριθμων.
jimarass Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 λοιπονγια το τζοκερ παντα αν παιξεις 5 νουμερα πανω συν ενα τζοκερ κατω λεγεται απλη στηλη τα συστηματα χωριζονται στις εξης κατηγοριες - πληρες συστημα. αν βαλεις πανω απο 5 νουμερα στο πεδιο των 45 αριθμων θεωρειται πληρες συστημα. πχ να βαλεις 7 ή 8 . - μεταβλητο συστημα με κωδικο. υπαρχουν καποια τυποποιημενα συστηματα απο την οπαπ στα οποια βαζεις για παραδειγμα 10 νουμερα πανω και σημειωνεις τον κωδικο 24 και πληρωνεις 4,20 ευρω αντι για 75,60 που εχει πληρες. αυτο σημαινει ομως οτι μπορει να πιασεις 5αρι και να σου δωσει το συστημα 4αρι. λογικο ειναι αυτο αν σκεφτεις οτι δεν παιζεις ολες τις διαθεσιμες πενταδες που κανουν τα 10 νουμερα αλλα μονο ενα μερος αυτων - μεταβλητο συστημα στο computer. αυτο προυποθετει ο πρακτορας να εχει το αντιστοιχο προγραμμα το οποιο προμηθευεται απο ανεξαρτητη εταιρια κατασκευης λογισμικου. το ιδιο ακριβως με το παραπανω με τη μονη διαφορα οτι εχεις μεγαλυτερη ποικιλια συστηματων και αρα τιμων για να διαλεξεις - μεταβλητο συστημα με ορους στο computer. σε αυτη την περιπτωση επιλεγεις τους αριθμους που θες και τους ορους που επιθυμεις. οταν λεμε ορους εννοουμε μικρα-μεγαλα, μονα-ζυγα κτλ σε ολα τα συστηματα ΔΕΝ συμμετεχει ο αριθμος τζοκερ. τα συστηματα αναφερονται παντα στο πεδιο των 45 αριθμων. Αν πχ παίξω το σύστημα μεταβλητό και επιλέξω 10 αριθμούς (βάσει συστήματος), τότε αν πιάσω τους 5, τι κανόνες ορίζουν αν αυτό είναι 5ρι ή 4ρι???
adamakos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 να δουμε πως θα το εξηγησω αυτο εχουμε και λεμε στο λινκ http://adamacos.gr/protaseis/2008-07-31-15-51-26/284-2008-09-10-09-31-50.html φαινεται η αναπτυξη των στηλων για τα συστηματα του τζοκερ εστω οτι τα 10 νουμερα που παιζουμε ειναι τα 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 και εστω οτι κληρωνονται τα 1-2-6-8-12 αρα εμεις πιανουμε τα 4 και χανουμε το 1 για τα νουμερα που πιανουμε βαζουμε ενα Χ και γι αυτα που χανουμε μια παυλα αρα εχουμε Χ Χ - - - Χ - Χ - - το παραπανω το συγκρινουμε με τον πινακα του λινκ αν συμπιπτουν και τα 4 Χ τοτε μας καθεται το 4αρι στην συγκεκριμενη περιπτωση ομοιως αν πιανουμε 5αρι για παραδειγμα εννοειται οτι αν πιανουμε και τον αριθμο τζοκερ το 4αρι γινεται 4+1
jimarass Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Α σε ευχαριστώ. Άρα το μεταβλητό είναι ουσιαστικά ένα πλήρες όπου έχουν αφαιρεθεί κάποιοι συνδυασμοί ώστε να γίνει πιο light!!!! Από ότι βλέπω, the way to go για να έχεις κάποιες ελπίδες για να πιάσεις 5ρι, είναι με μεταβλητό!!! Τα τζόκερ πως χρεώνονται? Δηλαδή αν επιλέξω πχ 8 αριθμούς τζόκερ πόσο πληρώνω???
adamakos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 αν παιξεις 5 αριθμους πανω και ενα κατω κανει 30 λεπτα. καθε επιπλεον τζοκερ ειναι αλλα 30 λεπτα αν παιξεις 6 αριθμους πανω με ενα τζοκερ ειναι 1,80 . καθε επιπλεον τζοκερ αλλο 1,80 αν παιξεις το μεταβλητο με τους 10 αριθμους που λεγαμε πιο πανω με ενα τζοκερ κανει 4,20 . καθε επιπλεον τζοκερ αλλα 4,20 ελπιζω να εγινα κατανοητος
jimarass Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Άρα το πιο οικονομικό είναι να παίζεις το 10 και κάθε χριστούγεννα πάσχα σκας 24 ή 50 ευρώ για πιο πολλά!!!
adamakos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 κοιτα αν παιζεις μονο χριστουγεννα και πασχα ειναι οικονομικο ετσι κι αλλιως αν θες ομως την ταπεινη προσωπικη αποψη να αποφευγεις τα μεταβλητα οι πιθανοτητες ειναι μικρες σκεψου να εχει τζακ ποτ με 20 εκατ ευρω να εχεις πιασει τα νουμερα και να μην καθεται το συστημα και αντι για τα πολλα να παρεις κατι ψιλα χιλιες φορες παιξε πληρες για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. αν δεις οτι επιασες 5αρι να ξερεις οτι ειναι 5αρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.