vagner24 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας κι απο μενα. Ας αρχισω με την εμπειρια μου με το ipod touch για αυτους που ακομα το σκεφτονται. Αγορασα την εκδοση με τα 8GB.Δεν ειναι πολλα αλλα αν δε βαριεσαι να σβηνεις φτανουν. το μηχανημα ειναι εκπληκτικο. και τι δεν κανει. δινει απλα μια αλλη διασταση στα πραγματα. το τοθψη μεροσ του ειναι απλα τελειο. γρηγορο κτλ. το μονο προβλημα που εχω δει μεχρι τωρα ειναι η μπαταρια. αν παιζεις η σερφαρεις τελειωνει γρηγορα. Τελοσποαντων εχω απορια, please help! Εχω βρει πολλα free games online αλλα λεει "not confirmed" και δεν τα βαζει στο ipod. ξερετε γιατι? Και τι ειναι αυτο το jailbreak? καμια ιδεα? γενικα θελω free applications και games.Βοηθήστε!!! Ευχαριστω
S2Katana Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Προς το παρόν δεν υπάρχει σπάσιμο (jailbreak) για το Ipod Touch 2ης γενιάς.
vagner24 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Εγω παλι διαβασα οτι πριν κατι μερες ηρθε κι αυτο αλλα θελω πληροφοριες ως προς το τι κανει κτλ
S2Katana Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Σε γενικές γραμμές, σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς όλες τις εφαρμογές χωρίς να τις πληρώνεις.
vagner24 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Πληροφοριες για το πως το βαζω? υπερ και κατα? που βρισκω παιχνιδια μετα κτλ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.