Προς το περιεχόμενο

Περίεργο πρόγραμμα

ibiza_fr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους....Παλιά είχα βρει ένα πρόγραμμα το οποίο μπορούσες να έχεις 2 συνδέσεις internet σε ένα pc και να διαλέγεις τι θα τρέχει με την μια και τι με την άλλη....για να καταλάβετε ακριβώς θέλω με το lan να τρέχω ένα πρόγραμμα που είναι μεσω server και το ms outlook γιατί και αυτό είναι μέσω server και με το wireless που έχουμε βάλει να κάνω όλες τις δυνατότητες του internet (serfing,chatting,downloading,torrents.......)

Δημοσ.

μα ο wireless router προσφέρει quality of service(κάτι που εγγυαται οτι ολες οι υπηρεσίες θα πάρουν bandwidth)...ποιο ακριβώς ειναι το προβλημα σου;;;

Δημοσ.

εκει ειναι το προβλημα οτι δεν θελω ολες μου οι υπηρεσιες να παρουν badwith....το outlook και το προγραμμα δεν δουλευουν απο γραμμη με ιντερνετ....

Δημοσ.

ωραια, αν δε θες το outlook να έχει πρόσβαση στο ιντερνετ απλά θα το εμποδίσεις απο το firewall...

Δημοσ.

το outllok και το προγραμμα της δουλειας θελω να δουλευουν μεσω τοπικου δυκτιου..... μεσω συγκεκριμενης ip και dns....και ολα τα υπολοιπα πχ antivirus,windows updates,opera,i.explore... μεσω wifi....

Δημοσ.

τι να την κανω την δευτερη καρτα δικτυου οταν θελω να εχω μεσω λαν τα 2 προγραμματα και μεσω ασυρματου τα υπολοιπα....στιν ενσυρματη καρτα εχω κανονικα ip kai dns αλλα μολισ ανοιγω το ασυρματο με πεταει εξω απο το προγραμμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...