ibiza_fr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους....Παλιά είχα βρει ένα πρόγραμμα το οποίο μπορούσες να έχεις 2 συνδέσεις internet σε ένα pc και να διαλέγεις τι θα τρέχει με την μια και τι με την άλλη....για να καταλάβετε ακριβώς θέλω με το lan να τρέχω ένα πρόγραμμα που είναι μεσω server και το ms outlook γιατί και αυτό είναι μέσω server και με το wireless που έχουμε βάλει να κάνω όλες τις δυνατότητες του internet (serfing,chatting,downloading,torrents.......)
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 μα ο wireless router προσφέρει quality of service(κάτι που εγγυαται οτι ολες οι υπηρεσίες θα πάρουν bandwidth)...ποιο ακριβώς ειναι το προβλημα σου;;;
ibiza_fr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 εκει ειναι το προβλημα οτι δεν θελω ολες μου οι υπηρεσιες να παρουν badwith....το outlook και το προγραμμα δεν δουλευουν απο γραμμη με ιντερνετ....
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 ωραια, αν δε θες το outlook να έχει πρόσβαση στο ιντερνετ απλά θα το εμποδίσεις απο το firewall...
ibiza_fr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 το outllok και το προγραμμα της δουλειας θελω να δουλευουν μεσω τοπικου δυκτιου..... μεσω συγκεκριμενης ip και dns....και ολα τα υπολοιπα πχ antivirus,windows updates,opera,i.explore... μεσω wifi....
micos000 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Βάλε 2η κάρτα δικτύου και όρισέ την να έχει μόνο τοπική πρόσβαση και σε συγκεκριμένο IP και με το DNS που θέλεις.
ibiza_fr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 τι να την κανω την δευτερη καρτα δικτυου οταν θελω να εχω μεσω λαν τα 2 προγραμματα και μεσω ασυρματου τα υπολοιπα....στιν ενσυρματη καρτα εχω κανονικα ip kai dns αλλα μολισ ανοιγω το ασυρματο με πεταει εξω απο το προγραμμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.