Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 5 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ενα απο τα πραγματα που δεν καταλαβα ειναι το εξης:

Ο Jacob γιατι ηθελε να πεθανει?Γιατι θα μπορουσε να γλυτωσει αλλα εδειξε οτι δεν το ηθελε.

Δημοσ.
Ενα απο τα πραγματα που δεν καταλαβα ειναι το εξης:

Ο Jacob γιατι ηθελε να πεθανει?Γιατι θα μπορουσε να γλυτωσει αλλα εδειξε οτι δεν το ηθελε.

Απο το νεο τοπικ για την 6η σαιζον:

Επισης, ο Τζεικομπ τοσο καιρο γιατι δεν προσπαθουσε να τα αποτρεψει αυτα?

Μα φυσικα γιατι ειναι ο καλος, υπερασπιστης της ελευθερης βουλησης, της αγνοτητας των ανθρωπων, οτι οι ανθρωποι μπορουν να αλλαξουν αν θελουν.Οτι δεν συμβαινει παντα το μοτιβο "ερχονται, τσακωνονται, διαφθειρονται" που πιστευει ο Κωστας.Θελει να του αποδειξει οτι κανει λαθος, γι'αυτο και δεν επεμβαινει και περιμενει καρτερικα, ωσπου αποδεικνυεται λαθος απο τον Μπεν.

Λαθος?Ισως οχι τοσο λαθος αφου ο Τζεικομπ πιστευει πως ολο αυτο τελειωνει μια φορα μοναχα και πως οσα συμβαινουν ειναι απλα "προοδος".Ολα οσα εγιναν(μαζι με τον θανατο του) ειναι η προοδος των ανθρωπων, η πορεια προς το μοναδικο τελος που οπως πιστευει θα ειναι η αλλαγη τους.

Επισης, μα ειναι δυνατον να θελει ακομα καποιος να μαθει κι'αλλα για τις πολικες αρκουδες?Τι παραπανω να μαθουμε δηλαδη?

Δημοσ.

Ωραία

ο μαυρομούστακος θέλει τον τζεηκομπ νεκρό. τι πιο απλό από το να πείσει τον οποιοδήποτε (από όσους έχουν περάσει από το νησί τόσα χρόνια) να το κάνει. Γιατί διαλέγει τον μπεν και κάνει υπομονή τόσα χρόνια;

η μόνη απορία μου σχετικά με το λοστ, όλα τα υπόλοιπα νομίζω fall into place αν απαντηθεί αυτό

Δημοσ.

Νομίζω ότι απάντησα στα ερωτήματά μου

Δεν πρόκειται για μετενσάρκωση ο Λοκ, αλλά για μία ακόμα μορφή του καπνού..

Γι'αυτό εμφανίστηκε στον Μπεν στο υπόγειο όταν ο Λοκ έλειπε. Και όταν έφυγε ο καπνός, ο Λοκ εμφανίστηκε πάλι.

Τελικά ο Τζέικομπ ή ο άλλος έκανε επίσκεψη στους losties?

Γιατί αν είναι ο ΙΔΙΟΣ ο Τζέικομπ, τότε ευθύνεται για το ατύχημα της κοπέλας του Σαίντ. Άρα ΟΧΙ ΚΑΛΟΣ.

Δημοσ.
Ωραία

ο μαυρομούστακος θέλει τον τζεηκομπ νεκρό. τι πιο απλό από το να πείσει τον οποιοδήποτε (από όσους έχουν περάσει από το νησί τόσα χρόνια) να το κάνει. Γιατί διαλέγει τον μπεν και κάνει υπομονή τόσα χρόνια;

η μόνη απορία μου σχετικά με το λοστ, όλα τα υπόλοιπα νομίζω fall into place αν απαντηθεί αυτό

Πιστεύω οτι δεν μπορεί οποιοσδήποτε να σκοτώσει τον Τζακομπ.

Θα υπάρχει κάποιος θεσμός/κανόνας. Μια σκέψη ας πούμε είναι ....

Αυτός που θα έχει επιζήσει από το σκανάρισμα του smoke να έχει την δύναμη να το κάνει. Μπορεί κάτι άλλο...αλλά θα το μάθουμε στην επόμενη σαιζον.

Οπως και να χει δεν πιστεύω να είναι το πράγμα έτσι απλό...παίρνω ένα μαχαίρι μπαίνω μέσα και σκοτώνω τον Τζάκομπ.

Από την αρχή μαθαίνουμε οτι ο μαυροντυμένος ψάχνει να βρει ένα παραθυράκι για να τον σκοτώσει και όταν ο Τζάκομπ βλέπει τον "Λοκ" με τον Μπεν λέει " Τελικά το βρήκες το παραθυράκι". Οταν μάθουμε τι είναι αυτό το παραθυράκι, θα ξέρουμε και γιατί ο "εκλεκτός" είναι ο Μπεν.

Δημοσ.

Γι'αυτό εμφανίστηκε στον Μπεν στο υπόγειο όταν ο Λοκ έλειπε. Και όταν έφυγε ο καπνός, ο Λοκ εμφανίστηκε πάλι.

Τελικά ο Τζέικομπ ή ο άλλος έκανε επίσκεψη στους losties?

Γιατί αν είναι ο ΙΔΙΟΣ ο Τζέικομπ, τότε ευθύνεται για το ατύχημα της κοπέλας του Σαίντ. Άρα ΟΧΙ ΚΑΛΟΣ.

πολύ σωστός για το ατύχημα

Δημοσ.

δεν διαβασατε καλα μια αναλυση ενος παιδιου νωριτερα

ο τζεικομπ απλα προστατευσε τον σαγιντ... απ το ατυχημα γιατι θα σκοτωνοταν και αυτος , ενω θα του ήταν χρήσιμος αργότερα

Δημοσ.

δεν διαβασατε καλα μια αναλυση ενος παιδιου νωριτερα

ο τζεικομπ απλα προστατευσε τον σαγιντ... απ το ατυχημα γιατι θα σκοτωνοταν και αυτος , ενω θα του ήταν χρήσιμος αργότερα

Εγώ το είπα!!!! ¨:)

(επιτέλους, κάποιος με διαβαζει.................:-()

Όμως, είναι μια απλή υπόθεση μου, δεν είμαι σίγουρη......

Δημοσ.

Παιδες δε σας φανηκε κατωτερο απο τα αλλα φιναλε??

Σαν να μην ειχε τοσο ρυθμο,και το σεναριο παραηταν κουφο imo!

Δημοσ.
αυτο ακριβως σκεφτηκα κ εγω!!! δεν εξηγηται αλλιως

Μπα... Αφου το πτωμα υπαρχει που κολλαει η μετενσαρκωση

Επισκέπτης
Δημοσ.

Βασικά μετενσάρκωση θα πει ότι πηγαίνει η ψυχή κάποιου σε άλλο σώμα. Καμία σχέση δηλαδή.

Επίσης, δεν έχουμε ούτε δαιμονισμό, δηλαδή κατάληψη του σώματος κάποιου, αφού όπως λέει και ο Evgenios, το σώμα υπάρχει.

Έχουμε ένα όραμα, μια εναλλακτική υπόσταση, όπως θέλετε πείτε το, κάτι που έχουμε εδώ και πολύύύ καιρό. Τίποτα το καινούργιο.

Δημοσ.

Βασικά μετενσάρκωση θα πει ότι πηγαίνει η ψυχή κάποιου σε άλλο σώμα. Καμία σχέση δηλαδή.

αυτο ακριβως λεμε!!! ο καπνος που πιστευω οτι ειναι μια ψυχη ανα καιρους μετανσαρκωνεται σε διαφορα σωματα. Πιο συγκεκριμενα στην αρχη του επεισοδιου ο καπνος ειχε μπει στον κυριο "μουστακι" ενω τωρα μπηκε κ στον Λοκ με σκοπο να να βρει ενα παραθυρακι να σκοτωσει τον Τζεϊκομπ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ε, όταν λέμε αυτή τη λέξη δεν την χρησιμοποιούμε με αυτή την έννοια.

Τέλος πάντων, αν σε βολεύει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...