Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 5 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως, σκεφτείτε ότι για τον Γουίντμορ ο Λόκ σε σχέση με την ηλικία του είναι ότι για εμάς ο Ρίτσαρντ. Εννοώ ότι τον είχει δει πριν πόσα χρόνια (όταν ο Γουίντμορ ήταν 17) σε αυτήν την ηλικία και τόσα χρόνια μετά ο Γούιντμορ έγινε παππούς και ο Λοκ παρέμεινε ο ίδιος...

Δημοσ.

Πάντως, σκεφτείτε ότι για τον Γουίντμορ ο Λόκ σε σχέση με την ηλικία του είναι ότι για εμάς ο Ρίτσαρντ. Εννοώ ότι τον είχει δει πριν πόσα χρόνια (όταν ο Γουίντμορ ήταν 17) σε αυτήν την ηλικία και τόσα χρόνια μετά ο Γούιντμορ έγινε παππούς και ο Λοκ παρέμεινε ο ίδιος...

Το σκέφτηκα κι εγώ αλλά ο ρίτσαρντ μοιάζει διαφορετική περίπτωση (κι από τα λεγόμενα juliet ben, σα να ξέρουν κάτι)

δεν έχει ταξιδέψει στο χρόνο απότι ξέρουμε

Δημοσ.

Μου δημιουργηθηκε μια απορια , ας μου τη λυσει καποιος που εχει συγκεντρωμενα τα παλια επισοδεια.

O αμπαντον δεν ηταν αυτος που (εκτος των αλλων) μαζι με τον Ριτσαρντ τοτε "στρατολογησαν" την Τζουλιετ ? για λογαριασμο ομως του Μπεν ωστε να παει στο νησι, πως γινεται τωρα να δουλευει για τον μισητο αντιπαλο ?

Δημοσ.

Δεν πιστεύω ούτε για μια στιγμή ότι ο Λοκ είναι κάτι Σπέσιαλ. Είμαι βέβαιος ότι τον δουλεύουν κανονικά και από τις δύο μπάντες. Θα είναι το τραγικό πρόσωπο στο τέλος της ιστορίας.

Όσον αφορά το ποιος είναι ο κακός και ποιος ο καλός (Widmore/Ben), νομίζω πως θα κάνουμε άλλη μια φορά καλό τον Ben (ίσως στο φινάλε της 5ης σεζόν), θα ξαναγυρίσουμε στον Widmore κάπου στην 6η, άλλη μια πίσω στον Ben και στο τελευταίο επεισόδιο πάλι ο Widmore.

Όποιος έχει δει Wild Things, καταλαβαίνει.

Δε μ' άρεσε πάντως το επεισόδιο. Πολύ ρηχό μου φάνηκε, από πλευράς διαλόγων, γιατί σκηνοθετικά είναι πάντα άψογο το Lost (αφού καμιά φορά σκέφτομαι "κοίτα με τι σαχλούς διαλόγους μπορούν και με συγκινούνε - ανατριχιάζουνε"). Η μόνη στιγμή του επεισοδίου που θα έπρεπε να μου κάνει κάτι είναι στην αρχή όταν

μας δείχνει ότι ο Λοκ είναι ακόμα ζωντανός,

αλλά δεν το απόλαυσα γιατί πολύ αργότερα κατάλαβα ΠΟΤΕ έλαβε χώρα αυτή η σκηνή.

Γενικά πρέπει λίγο να κόψουν με την πολυπλοκότητα. Καταντάει δύσκολο να παρακολουθήσεις τη σειρά αν δεν είσαι super hardcore πορωμένος. Δείχνουν κάτι πρόσωπα, κάτι εικόνες που υποτίθεται ότι πρέπει να μας σοκάρουν, αλλά σιγά μην θυμόμαστε από πού είναι. Και καλά εμείς τα συζητάμε εδώ. Αυτοί που απλά βλέπουν τα επεισόδια σπίτι τους;

Ίσως εδώ μπαίνει το θέμα ότι πλέον οι σειρές τέτοιου τύπου, "χρειάζονται" και ίντερνετ για να τις παρακολουθήσεις.

Δημοσ.

Δεν πιστεύω ούτε για μια στιγμή ότι ο Λοκ είναι κάτι Σπέσιαλ. Είμαι βέβαιος ότι τον δουλεύουν κανονικά και από τις δύο μπάντες. Θα είναι το τραγικό πρόσωπο στο τέλος της ιστορίας.

Όσον αφορά το ποιος είναι ο κακός και ποιος ο καλός (Widmore/Ben), νομίζω πως θα κάνουμε άλλη μια φορά καλό τον Ben (ίσως στο φινάλε της 5ης σεζόν), θα ξαναγυρίσουμε στον Widmore κάπου στην 6η, άλλη μια πίσω στον Ben και στο τελευταίο επεισόδιο πάλι ο Widmore.

Όποιος έχει δει Wild Things, καταλαβαίνει.

Δε μ' άρεσε πάντως το επεισόδιο. Πολύ ρηχό μου φάνηκε, από πλευράς διαλόγων, γιατί σκηνοθετικά είναι πάντα άψογο το Lost (αφού καμιά φορά σκέφτομαι "κοίτα με τι σαχλούς διαλόγους μπορούν και με συγκινούνε - ανατριχιάζουνε"). Η μόνη στιγμή του επεισοδίου που θα έπρεπε να μου κάνει κάτι είναι στην αρχή όταν

αλλά δεν το απόλαυσα γιατί πολύ αργότερα κατάλαβα ΠΟΤΕ έλαβε χώρα αυτή η σκηνή.

Γενικά πρέπει λίγο να κόψουν με την πολυπλοκότητα. Καταντάει δύσκολο να παρακολουθήσεις τη σειρά αν δεν είσαι super hardcore πορωμένος. Δείχνουν κάτι πρόσωπα, κάτι εικόνες που υποτίθεται ότι πρέπει να μας σοκάρουν, αλλά σιγά μην θυμόμαστε από πού είναι. Και καλά εμείς τα συζητάμε εδώ. Αυτοί που απλά βλέπουν τα επεισόδια σπίτι τους;

Ίσως εδώ μπαίνει το θέμα ότι πλέον οι σειρές τέτοιου τύπου, "χρειάζονται" και ίντερνετ για να τις παρακολουθήσεις.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Και νομίζω πως οι δημιουργοί γνωρίζοντας το hype του Lost στο ιντερνετ, άφησαν τη φαντασία τους ελεύθερη και γράφουν και γυρίζουν χωρίς να έχουν τον "μέσο θεατή" ως τροχοπέδη στην εξέλιξη της σειράς. Με λίγα λόγια σκέφτονται πως όποιος δεν το πιάσει θα το συζητήσει στο ιντερνετ και θα το καταλάβει. Πάντως σειρά-σταυρόλεξο τέτοιου τύπου δεν έχει ξαναγίνει (όχι ούτε το twin peaks) και το βλέπω χλωμό να επαναληφθεί χωρίς να φανεί επιτηδευμένο.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια...

σας ανακαλυψα λιγο αργα βεβαια αλλα καλλιο αργα παρα ποτε.

παντα ηθελα καποιον να σχολιαζουμε lost γιατι οι φιλοι μου δεν το βλεπουν!! καθισα λοιπον και διαβασα σε ενα απογευμα ολα τα σχολια σας για την 5 σεζον(καηκα λιγο)

πολλα απο αυτα που λετε απο προηγουμενεσ σεζον δεν τα θυμαμαι και ξενερωνω λιγο,αλλα κατεβασα να δω το επεισοδιο με τον ben στην ερημο μπας και θυμηθω τιποτα.Διαβασα καπου ισως και σε αυτο το blog(δεν θυμαμαι) μια εκδοχη οτι η ιστορια εξελισσεται αναποδα. οτι δηλαδη το πρωτο επεισοδιο της πρωτης σεζον ειναι το τελος της ιστοριας. Δεν το εχω αναλυσει πολυ, ομως θα μπορουσε κι αυτο να ειναι μια εκδοχη..ειμαι κι εγω lost addict τι να κανω.. ελπιζω το τελος να μας ανταμοιψει για τοσα χρονια χασιματος στο νησι του παραλογισμου...εγω παντως κραταω μικρο καλαθι για να μην ξενερωσω με καμμια μουφα για επιλογο.......

Δημοσ.

Ειναι διαφορετικες περιπτωσεις.Ο διαλογος αυτος μεταξυ αλλων μας απεδειξε για αλλη μια φορα το πως χειριζονται το time travel, κατι που -μεταξυ μας- το κανουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

Ο Γουιντμορ ειπε πως συναντησε τον Λοκ οταν ηταν 17, στο νησι.Οντως εγινε, οπως ακριβως το ειδαμε πριν μερικα επεισοδια.Για τον Τσαρλς, αυτο εγινε 50 χρονια πριν, οταν ο Λοκ, ερχομενος απο το (τοτε)μελλον πηγε και μιλησε στον Ριτσαρντ.Για τον Λοκ ομως, περασαν μοναχα μερικες μερες.

Ο Τσαρλς γνωρισε τον 60αρη Λοκ και γι'αυτο του φαινεται ιδιος.

Δημοσ.

Ειναι διαφορετικες περιπτωσεις.Ο διαλογος αυτος μεταξυ αλλων μας απεδειξε για αλλη μια φορα το πως χειριζονται το time travel, κατι που -μεταξυ μας- το κανουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

Ο Γουιντμορ ειπε πως συναντησε τον Λοκ οταν ηταν 17, στο νησι.Οντως εγινε, οπως ακριβως το ειδαμε πριν μερικα επεισοδια.Για τον Τσαρλς, αυτο εγινε 50 χρονια πριν, οταν ο Λοκ, ερχομενος απο το (τοτε)μελλον πηγε και μιλησε στον Ριτσαρντ.Για τον Λοκ ομως, περασαν μοναχα μερικες μερες.

Ο Τσαρλς γνωρισε τον 60αρη Λοκ και γι'αυτο του φαινεται ιδιος.

Αν δε κάνω λάθος, ο Sellers εννοεί ότι και ο Ρίτσαρντ κάνει συνεχώς ταξίδια στο χρόνο.

Ετσι όπως μας τον έχουν παρουσιάσει, πιστεύω ότι για κάποιο λόγο δε γερνάει, αλλά δεν αποκλείεται τελικά να ισχύει το πρώτο.

edit:

Με το πρώτο συμφωνώ απόλυτα.

Όσο για την ανάσταση του Λοκ δε ξαφνιάστηκα καθόλου και ίσα ίσα αυτόν περίμενα να μας δείξουν όταν ο Ceasar και η Ilana λέγαν στην αρχή ότι βρήκαν κάποιον ο οποίος δε βρισκόταν στο αεροπλάνο. Εξάλλου μας είχαν προετοιμάσει τόσο καιρό για αυτό. Θυμήσου πχ τη συζήτηση μεταξύ Μπεν και Τζακ στην εκκλησία (πριν 2-3 επεισόδια ήταν). Νομίζω ο Μπεν ρωτάει τον Τζακ αν πιστεύει στην ανάσταση και κάτι τέτοια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...