Tsolia Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Έχω το παλιό iphone εδώ και ένα χρόνο περίπου, δυστυχώς δεν είμαι και πολύ καλός με τους υπολογιστές και σε γενικές γραμμές έχω αρκετά προβλήματα! Μέχρι πριν από λίγες μέρες είχα το 1.1.4 firmware αλλά από χαζομάρα μου και από το γεγονός ότι είχε αρχίσει να κολλάει πολύ, είπα να κάνω update. Οπότε έβαλα το 2.0.2. και τι μεγάλη βλακεία που έκανα εκείνη την ώρα! Τελικά με πολύ βοήθεια από διάφορα forum ξένα το ξεκλείδωσα για άλλη μια φορά. Το νέο πρόβλημα έρχεται να κολλήσει με το γεγονός ότι τώρα έχει κάποια ρύθμιση λάθος προφανώς και δε μπορώ να σε καμία περίπτωση να μπω στο internet και να κάνω όλα τα υπόλοιπα updates που θέλω. Αν ξέρει κάποιος τις ρυθμίσεις για το internet παρακαλώ πολύ ας μου τις πει γιατί έχω βελάξει. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ. -----Προστέθηκε 5/1/2009 στις 09 : 10 : 57----- Τελικά το περασμένο post μου νομίζω ότι εν μέρει λύθηκε. Τελικά μάλλον το πρόβλημα έχει να κάνει με το modem μου, που είναι το Philips από το Connex. Έχω κάνει όλες τις απαραίτητες αλλαγές σε encryptions, αλλά και πάλι τίποτα. Παρακαλείστε όπως έχετε την καλοσύνη, αν έχετε το ίδιο modem να μου πείτε αν δουλεύει με το iphone σας και αν ναι, με τι ρυθμίσεις. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση πείτε μου ένα modem που σίγουρα δουλεύει με iphone 2G. To firmware νομίζω ότι δε παίζει ρόλο, καθώς το δικό μου το iphone δε δούλευε και πριν το update που έκανα. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
georgeadams Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Έχω το παλιό iphone εδώ και ένα χρόνο περίπου, δυστυχώς δεν είμαι και πολύ καλός με τους υπολογιστές και σε γενικές γραμμές έχω αρκετά προβλήματα!Μέχρι πριν από λίγες μέρες είχα το 1.1.4 firmware αλλά από χαζομάρα μου και από το γεγονός ότι είχε αρχίσει να κολλάει πολύ, είπα να κάνω update. Οπότε έβαλα το 2.0.2. και τι μεγάλη βλακεία που έκανα εκείνη την ώρα! Αφού το έκανες που το έκανες το upgrade, βάλε τουλάχιστον το 2.2 firmware. Είναι ΠΟΛΥ καλύτερο από το 2.0.2. Το"ξεκλείδωμα" του 2.2 είναι παρόμοιο με αυτό του 2.0.2 (με QuickPwn ή Pwnage Tool ή WinPwn)...
Tsolia Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μαζί σου αγαπητέ, αλλά όπως έχω προαναφέρει, είμαι υπολογιστικά αγράμματος. Το itunes μου έβγαλε μόνο του το 2.0.2 και update έχω κάνει σε όλα κανονικά. Αν έχεις κάτι στο μυαλό σου παρακαλώ μοιράσου το! Επίσης μια μικρή παρατήρηση που έκανα. Το σήμα στο κινητό μου με το νέο (τελικά όχι τόσο νέο!!!) δίνει την εντύπωση ότι είναι πεσμένο. Είναι απλά η εντύπωση μου (?) ή απλά το τηλέφωνο έχει καλύτερη γραφική απεικόνιση του σήματος και είχα το ίδιο και πριν?
georgeadams Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μαζί σου αγαπητέ, αλλά όπως έχω προαναφέρει, είμαι υπολογιστικά αγράμματος.Το itunes μου έβγαλε μόνο του το 2.0.2 και update έχω κάνει σε όλα κανονικά. Αν έχεις κάτι στο μυαλό σου παρακαλώ μοιράσου το! Επίσης μια μικρή παρατήρηση που έκανα. Το σήμα στο κινητό μου με το νέο (τελικά όχι τόσο νέο!!!) δίνει την εντύπωση ότι είναι πεσμένο. Είναι απλά η εντύπωση μου (?) ή απλά το τηλέφωνο έχει καλύτερη γραφική απεικόνιση του σήματος και είχα το ίδιο και πριν? Η πιο πρόσφατη έκδοση του iTunes είναι η 8.0.2. Αν έχεις παλιότερη έκδοση, δε σου δείχνει τα πιο πρόφατα firmware updates για το iPhone. Αναβάθμισε πρώτα το iTunes και θα δεις και την 2.2 για το iPhone...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.