Crazy killer123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα μέλοι του Insomnia έχω ένα πρόβλημα με ένα Pc game. Tον σκληρό δίσκο του υπολογιστή τον έχω χωρίσει σε δύο μέρη τον c δίσκο όπου έχω τα windows και τα προγράματα του υπολογιστη και στον d όπου έχω δικα μου πράγματα ο c έχει γεμίσει και δεν μπορώ να βάλω άλλα πράγματα μέσα ένω ο d έιναι σχεδόν άδειος .Οταν κάνω intsal το παιχνίδι μεταφέρετε στον c δίσκο που δεν έχει χώρο υπάρχει τρόπος να τον μεταφέρω στον d δίσκο?
askorp Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Απλα οταν κανεις install ενα παιχνιδι θα το κανεις στον d δισκο σου. Προφανος κανεις install με τις default ρυθμισεις και ολα σου τα προγραμματα/παιγνιδια γραφονται στο c:/program files/(ονομα τιτλου). Οταν ξεκινας να κανεις install συνηθως υπαρχει επιλογη για typical και custom install.... θα επιλεγεις custom και απο εκει μπορεις να διαλεξεις το δισκο και το path που θελεις
tYrAnOs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 κανε πρωτα απεγκατασταση το game σου και μετα αυτο π λεει ο φιλος ασκορπ
Crazy killer123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 ευχαριστώ παιδια τα καταφερα.
agorgo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Ωραία αφου τα κατάφερες. Και τώρα καλό κάψιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.