apostolisd Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Έχω έναν imac core duo του οποίου η οθόνη εδώ και 3 σχεδόν χρόνια λειτοθργούσε υποδειγματικά. Σήμερα όμως, ενώ ήταν σε sleep mode με το που τον "κούνησα" εμφανίστηκε μια λεπτή άσπρη κατακόρυφη γραμμή στη μέση σχεδόν της οθόνης που δε φεύγει με τίποτα. Ακόμα και κατά την εκκίνηση όταν δείχνει το μήλο, είναι σαν κομμένο στα δυο μέσα στο άσπρο φόντο. Αν ξέρει κανείς κάτι να κάνω (δεδομένου και ότι είμαι εκτός εγγύησης) θα με βοηθήσει αφάνταστα... -----Προστέθηκε 4/1/2009 στις 09 : 21 : 32----- Τελικά η γραμμή δεν είναι συνέχεια άσπρη, γιατί μερικές φορές γίνεται και πράσινη..:cry:
SpyrosR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Εμένα απ' την περιγραφή σου μου μοιάζει με artifacts από προβληματική GPU πιο πολύ, παρά με πρόβλημα στην οθόνη. Για δοκίμασε να τη συνδέσεις σε άλλο σύστημα, να μας πεις αν κάνει το ίδιο. <edit> Άκυρο, για iMac έλεγες; Κατάλαβα κουτί Mac με οθόνη εγώ. Ignore my post.
aquasonic Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Οθονη ειναι... Η καποιο καλωδιο στα σωθηκα κουνηθηκε η εκαψε καποιον controller... Καλη τυχη με την rainbow... (αν δεν εχεις εγγυηση δεν χανεις κατι να το κανεις βιδες να δεις τι εχει..)
apostolisd Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 και βίδες να το κάνω νομιζεις θα καταλάβω τίποτα;; Μάλλον στη rainbow με βλέπω...
carib Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μόνο την οθόνη χρειάζεται να λύσεις. Η μόνη περίπτωση επισκευής είναι να έχει ξεκουμπώσει η καλωδιοταινία οπότε την ξεκουμπώνεις και την ξανακουμπώνεις.Το πιο πιθανό είναι να έχει ξεκολίσει κάποια καλωδιοταινία που βρίσκεται περιμετρικά του panel οπότε πρέπει να αντικατασταθεί ολόκληρο το panel.Ακόμη και να την ξανακολίσει κάποιος δεν θα κρατήσει.... Πόσες ίντσες είναι η οθόνη σου?
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Πλέον υπάρχει και η systemgraph, δεν είναι μονόδρομος η Rainbow (αν δεν έχεις εγγύηση). Νομίζω κάνουν επισκεύες.
apostolisd Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 17 ίντσες..Ίσως το πάω systemgraph, αλλά αν πρέπει να αλλάξει όλο το panel (που φαντάζομαι θα κοστίζει κάμποσο), μάλλον θα το αφήσω έτσι..Άλλωστε έχω ήδη αρχίσει να τη συνηθίζω τη λεπτή γραμμή... Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον σας και σε τυχόν εξελίξεις θα επανέλθω... Εμφανίστηκε και άλλη μια παρόμοια αλλά γαλάζια κάθετη γραμμή..Θεός φυλάξοι...Στάνταρ σέρβις λοιπόν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.