Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αυτα που πινεις εξω ειναι καλυτερα?

ουτε καν οινοπνευμα δεν βαζουν...αλλα μεθυλική αλκοόλη (ξυλοπνευμα)...

παντως σε μεγαλες ποσοτητες μπορουν να προκαλεσουν περα απο δηλητηριαση κτλ μεχρι κ θανατο...

http://www.diatrofi.gr/docs/articles/3f6a7cad2142c82d66fc9adf920ea9b6.htm

το ξυλοπνευμα προκαλη στειρωση στους αντρες εχω ακουσει

μην βαρετε ρε αν δεν ειναι σωστο

Δημοσ.

δε παθαινει τιποτα το ουισκυ. εχω ενα dimple του 70 (δηλ 50 χρονια) και ειναι μια χαρα. βεβαια εχω πιει μονο ενα ποτηρακι, αλλα ηταν πολυ καλο..επισης δεν ωριμαζουν στο μπουκαλι οσα χρονια κ αν περασουν και γιαυτο κ δεν εχουν και καμια ιδιαιτερη αξια σε ebay κλπ που ανεφερε πιο πανω ο aledjo..αντε να παρεις κανα 20ευρο παραπανω καθαρα κ μονο για το μπουκαλι και οχι για το περιεχομενο..καλυτερα να το πιεις :)

• Super Moderators
Δημοσ.

και εγώ βρήκα τις προάλες στο υπόγειο δυο 12αρια Chivas Regal και άλλα 3 JW Black Label σφραγισμένα από το 1968 και αναρωτιόμουν σε τι κατάσταση ήταν...

Δημοσ.
Πριν κανα μήνα είπα ν ανοίξω ένα Baileys που μας κάναν δώρο μιας και δεν υπήρχε τίποτα άλλο ενδιαφέρον στην κάβα. Ξεβιδώνω καπάκι, το γέρνω προς το ποτήρι, περιμένω, περιμένω, περιμένω αλλά δεν έλεγε να κατέβει. Είχε γίνει παχύρρευστο σαν μέλι. Κοιτάω ημερομηνία λήξης, είχε περάσει πριν 3 χρόνια...

Μπορεί να πω χοντρή μαλακία αλλά ΝΟΜΙΖΩ ότι το Μπέιλις έχει μέσα και γάλα. Για αυτό και η ημερομηνία λήξης... Σε περίπτωση βλακείας αγνοήστε με...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μπορεί να πω χοντρή μαλακία αλλά ΝΟΜΙΖΩ ότι το Μπέιλις έχει μέσα και γάλα. Για αυτό και η ημερομηνία λήξης... Σε περίπτωση βλακείας αγνοήστε με...

Όχι δίκιο πρέπει να χεις. Γι αυτό τόνισα πως δεν πρόκειται για ουΐσκι.

Απ ό,τι βλέπω τα ουΐσκι μάλλον δεν επηρεάζονται τόσο πολύ απ την πάροδο του χρόνου (θ ανακαλέσω αν δεν ξαναποστάρει ο freedubus*).

edit:

*: ΟΚ, καλά είναι.

Επεξ/σία από antonl
Δημοσ.

Ολα οκ, ζώ και είμαι γαμάτος, το κατεβάσαμε και ήταν μια χαρά.

Ούτε ξεθυμασμένο ούτε τίποτα, σαν καινούριο.

Και μετά, για να μου φύγει πάσα αμφιβολία, πήγα σε ένα μπάρ και χτύπησα και 2 ποτήρια "φρέσκο", έτσι για σύγκριση. Καμία διαφορά.

Η απορία μου όμως, σχετικά με την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης, παραμένει. Ποιός ο λόγος ύπαρξής της άραγε;

Τσίρς.

Δημοσ.

Eγω πάντως δεν εχω δει ποτε σε ουισκι ημερομηνια λήξης. Μήπως το ηπιες πρωτα και μετά την διαβασες;

Το οτι το ποτο του μπαρ ηταν ιδιο με αυτό που ηπιες δεν σε ανησυχεί;

Δημοσ.

κι εγώ από περιέργεια μόλις σηκώθηκα και τσέκαρα την κάβα μου. Ένα dimple, ένα johnnie, ένα μεταξά 5άρι και μια finlandia, ουδεμία ημερομηνία λήξης βρήκα...

Δημοσ.

Ούτε εγώ είχα δεί, μέχρι χτές, ρε κρίς. Αλλιώς δε θα άνοιγα ολόκληρο τόπικ να ρωτάω κοινότοπα πράγματα κλασμένος απο γουίσκι.

Και το περίεργο είναι οτι τα τωρινά μπουκάλια δε γράφουν ημερομηνία λήξης.

Και το μπάρ ήταν καταγώγι εδώ δίπλα, όχι μπαραόντα και σιδεράδικο, οπότε τους εκρηκτικούς μηχανισμούς τους ξεχνάμε.

και μια finlandia

Η παραγωγή της οποίας σταμάτησε ταυτόχρονα με την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού; Αυτό είναι καλτ.

Δημοσ.

Εχω την εντύπωση οτι η φινλάντια πρέπει να έχει σταματήσει να κυκλοφορεί εδώ και καμια 15ρια χρόνια στην Ελλάδα. Κάνω λάθος;

Δεν είναι αυτή με ανάγλυφο μπουκάλι, και μπλέ ετικέτα με 2 τάρανδους κάτω από τον midnight sun;

best before & best by

learn the difference it could save your life!

Απλά το μπουκάλι είχε μια ημερομηνία πάνω, 2007.01.15, υπέθεσα οτι ήταν ημερομηνία λήξης. Τι να είναι; Και best by να είναι, δεν εχει νόημα, εφόσον δεν αλλοιώνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...