BaLsAmoMenos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 μέχρι να διακινεί ναρκωτικά. Οι μπατσοι που τα πουλανε και ο παπαΒαβυλης το κανουν εκτος Πανεπιστημιων.
Chris_85 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μπραβο βλεπω κατανοειτε πληρως τη λειτουργια των πανεπιστημιων στην Ελλαδα! Αντε ρε σεις τωρα που βρηκατε οτι το ασυλο ειναι η αιτια για ολα τα δεινα και ο λογος που χωλαίνει η τριτοβαθμια, στειλτε καμια ομαδικη επιστολη στον Υπουργο να μη βασανιζομαστε κ μεις να σπουδασουμε! Να λυθουν τα προβληματα με μιας! Α ρε κατι φωστηρες..
BaLsAmoMenos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Για τους υπουργους και την "παιδεια" τους ναι ειναι προβλημα το ασυλο.
liopyr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Και για εμάς το άσυλο είναι το πρόβλημα. Το βουλευτικό.
liapinio Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μια απλη παρατηρηση λιγο offtopic, στην σχολη μου στο τμημα πληροφορικης ΑΠΘ πριν 10 μερες αρχισε η διανομη ενος μερους των συγγραματων.Kανονικα σε 15 μερες θα επρεπε να ξεκιναει η εξεταστικη.Bγαλτε συμπερασματα....
BaLsAmoMenos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Και το βουλευτικο ασυλο ειναι το μεγαλο θεμα. Κατα τα αλλα υπαρχει ισοτητα, ετσι?
Chris_85 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μια απλη παρατηρηση λιγο offtopic, στην σχολη μου στο τμημα πληροφορικης ΑΠΘ πριν 10 μερες αρχισε η διανομη ενος μερους των συγγραματων.Kανονικα σε 15 μερες θα επρεπε να ξεκιναει η εξεταστικη.Bγαλτε συμπερασματα.... Eμ τι περιμενες και συ..οσο υπαρχει το ασυλο στα πανεπιστημια τετοια θα συμβαινουν..Μολις καταργηθει, να δεις πως θα φτιαξουν τα παντα εν μια νυκτι..
LL_NEO Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μετα τη χουντα. Λέγοντας αυτό εννοείς κάπου στο 1974-1975 να υποθέσω; Και μια ερώτηση ακόμα. Chris μιας και είσαι 23 χρονών απο περιέργεια μου λες σε ποια σχολή+έτος είσαι;
BaLsAmoMenos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μια απλη παρατηρηση λιγο offtopic, στην σχολη μου στο τμημα πληροφορικης ΑΠΘ πριν 10 μερες αρχισε η διανομη ενος μερους των συγγραματων.Kανονικα σε 15 μερες θα επρεπε να ξεκιναει η εξεταστικη.Bγαλτε συμπερασματα.... Οχι ρε φιλε το ασυλο φταιει και οι καταληψεις που ειναι ετσι η παιδεια. Οχι πως κανουν κταληψεις, ανεξαρτητα αν ειναι σωστο η οχι, επειδη ειναι ετσι οπως ειναι η παιδεια.
vastravoud Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δε νομίζω πως είπε κανείς ότι το άσυλο είναι το Α και το Ω των προβλημάτων της εκπαίδευσης σημερα. Απλώς αρκετοί προβληματιζόμαστε και λέμε πως ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ δεν προσφέρει και τίποτα.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 μεγαλος απμελωνας τα πνεπιστημιακαι για να σε προλαβω περασα το 1998 με μεσα στους 10 πρωτους στους ηλεκτρολογους μηχανικους σε πιο πανεπιστημια δε θα σου πω για ευνοητους λογους το αφησα ομως γιατι καποιοι μαγκες με τους δημοκρατικους αγωνες (καταληψεις) ειχαν φροντισει απο πριν το χαρτι του ελληνικου δημοσιου πανεπιστημιου να ειναι της πλακας (το κλαινε και οι ρεγγες) οχι βεβαια κανεις δεν το λεει αυτο.
adi32 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 # adi32 περνα την εσυ πρωτος και γραψε κ κανα επιχειρημα αντι για ανεξοδους κ ευκολους αφορισμους την εχω περασει φιλε εδω και 38 χρονια + 1 που εχασα επειδη καμια 20αρια τεμπελχαναδες κοματαρχηδες γουσταραν να κλεισουν τη σχολη που πηγαινα το αποτελεσμα αυτων ξερεις ποιο ειναι ? να ενισχυονται τα ιδιωτικα σχολεια και τα πανεπιστημια του εξωτερικου οπου εκει δε γινονται καταληψεις ουτε γιατι οι τυροπιτες ειναι τριγωνες ουτε γιατι δεν εχει ροζ χαρτι στους καμπινεδες
BaLsAmoMenos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 την εχω περασει φιλε εδω και 38 χρονια + 1 που εχασα επειδη καμια 20αρια τεμπελχαναδες κοματαρχηδες γουσταραν να κλεισουν τη σχολη που πηγαινα το αποτελεσμα αυτων ξερεις ποιο ειναι ? να ενισχυονται τα ιδιωτικα σχολεια και τα πανεπιστημια του εξωτερικου οπου εκει δε γινονται καταληψεις ουτε γιατι οι τυροπιτες ειναι τριγωνες ουτε γιατι δεν εχει ροζ χαρτι στους καμπινεδες Βαγγέλη και αλλος ενας που νομιζει οτι φταινε οι καταληψεις που ειναι χαλια η παιδεια. Α, adi32 να ξερες ποσο υποκριτικα ειναι αυτα που λες!
Chris_85 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 την εχω περασει φιλε εδω και 38 χρονια + 1 που εχασα επειδη καμια 20αρια τεμπελχαναδες κοματαρχηδες γουσταραν να κλεισουν τη σχολη που πηγαινα το αποτελεσμα αυτων ξερεις ποιο ειναι ? να ενισχυονται τα ιδιωτικα σχολεια και τα πανεπιστημια του εξωτερικου οπου εκει δε γινονται καταληψεις ουτε γιατι οι τυροπιτες ειναι τριγωνες ουτε γιατι δεν εχει ροζ χαρτι στους καμπινεδες Σ αυτα που λες θα με βρεις μαζι σου, οταν οι καταληψεις γινονται αναιτια. Αλλα δε γινεται να τις απορριπτουμε στο συνολο τους. Νουμερο ενα προβλημα για μενα ειναι η κομματικοποιηση των πανεπιστημιων. (εχεις δει α-χ-ρ-η-σ-τ-ο-υ-ς να περνουν μαθηματα μονο κ μονο επειδη ανηκουν σε παραταξη κ θα υποστηριξουν τον ταδε καθηγητη στις εκλογες?) -----Προστέθηκε 7/1/2009 στις 07 : 25 : 18----- Λέγοντας αυτό εννοείς κάπου στο 1974-1975 να υποθέσω;Και μια ερώτηση ακόμα. Chris μιας και είσαι 23 χρονών απο περιέργεια μου λες σε ποια σχολή+έτος είσαι; Οχι. γιατι στα χρωσταω?
adi32 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 δε σου ειπα οτι φταινε οι καταληψεις Οι καταληψεις δεν οφελουν πουθενα και κανουν τα πραγματα χειροτερα για την ηδη κατεστραμμενη παιδεια εξυπηρετωντας μονο αλητεια και κομματικα συμφεροντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.