p0z3r Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Καλσπέρα, Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να φαίνομαι offline στο msn αλλά μόνο σέ κάποια μέλη? Είναι μερικοί :φίλοι" μου που με <<Πρήζουν>> και δεν θέλω να βλέπουν ότι είμαι online αλλά θέλω άλλοι να με βλέπουν online! ευχαριστώ
XPHSTOS_ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Όχι... Κάνε άλλο account και δώστο σε αυτούς που θέλεις... Αλλιώς είσαι busy όλη την ώρα...
Praetorianos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 block them Σωστός, μπλόκαρε τους προσωρινά και όποτε σου έρθει όρεξη να τους μιλήσεις unblock και είσαι οκ
parsifal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 block them Προσοχή στους κοινούς γνωστούς όμως!
Vatos_locos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 και τι έγινε δλδ με τους κοινούς γνωστούς αν εγώ δεν θέλω κάποιος να μου πρήζει τα @@ πρέπει να τον έχω συνέχεια unblocked για να μην παρεξηγηθεί ? προσωπικά εγώ όποιος με τρελάνει στο msn τρώει block και αν δεν στρώνει έτσι μέσω των "κοινών γνωστών" να καταλάβει οτι τον άλλον τον πρήζει τότε σβήσημο και τελειώνει η ιστοριά
disqualified Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Καλσπέρα, Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να φαίνομαι offline στο msn αλλά μόνο σέ κάποια μέλη? Είναι μερικοί :φίλοι" μου που με <<Πρήζουν>> και δεν θέλω να βλέπουν ότι είμαι online αλλά θέλω άλλοι να με βλέπουν online! ευχαριστώ για ποιο λογο δε σε βολευει το Block?
p0z3r Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Όχι δίκιο έχεται! Θα κάνω block απο δώ και πέρα! Όχι που θα με πρήζουν!! Α, και κάτι άλλο ρε παιδιά, πολλές επαφές λένε σάν comment "no pervs"! Τι είναι αυτό ακριβώς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.