telegamesvg Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Ολοι οσοι αγοραζουν φορητους Η/Υ , θα μπορεσουν οταν βγουν τα Windows 7 να τα περασουν στα συστηματα τους ? Και τι γινεται με τα recovery partitions ? Εννοειται ολη η διαδικασια να γινεται απλα και χωρις αλχημειες ...
panos2000gr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Ολοι οσοι αγοραζουν φορητους Η/Υ , θα μπορεσουν οταν βγουν τα Windows 7 να τα περασουν στα συστηματα τους ? Και τι γινεται με τα recovery partitions ? Εννοειται ολη η διαδικασια να γινεται απλα και χωρις αλχημειες ... Φαντάζομαι ότι 1-2 μήνες πριν την μετάβαση από το ένα λειτουργικό στο άλλο οι εταιρείες θα κυκλοφορούν τα μηχανήματα τους με δυνατότητα upgrade όπως συνέβει και παλαιότερα λίγο πριν την κυκλοφορία των Vista. Διαφορετικά θα πρέπει να βρείς μόνος σου κάποιο dvd των win7 και να το περάσεις στον φορητό σου (στην περίπτωση αυτή εννοείται ότι to licence των vista δεν θα ισχύει και για τα windows7). Από εκεί και πέρα από αυτά που έχω διαβάσει οι απαιτήσεις σε hardware θα είναι ίδιες με αυτές των Vista και το λειτουργικό ελαφρώς γρηγορότερο. Γενικά τα windows 7 έχoυν κερδίσει θετικές εντυπώσεις από τα reviews των beta εκδόσεων που έχω δει. Παρόλο αυτά νομίζω ότι είναι αρκετά νωρίς για να αρχίζεις να αγχώνεσαι με αυτό το θέμα...
gdp77 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Ολοι οσοι αγοραζουν φορητους Η/Υ , θα μπορεσουν οταν βγουν τα Windows 7 να τα περασουν στα συστηματα τους ? Ναι, αν πληροίς τα hardware requirements. Και τι γινεται με τα recovery partitions ? Το recovery partition θα εξακολουθήσει να υπάρχει, μόνο που όταν χρησιμοποιήσεις θα σου κάνει recovery στα vista. Θα πρέπει να "στήσεις" εκ νέου το recovery ώστε να σου κάνει recovery στα win 7 που θα έχεις εγκαταστήσει. Εννοειται ολη η διαδικασια να γινεται απλα και χωρις αλχημειες ... Όπως γίνεται πάντα η εγκατάσταση ενός λειτουργικού win: Format και εγκατάσταση (Δεν ξέρω αν θα υπάρχει επιλογή upgrade, την οποία δε συνιστώ ούτως ή άλλως).
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Ναι, αν πληροίς τα hardware requirements. Τα οποια θα ειναι χαμηλοτερα απο αυτα των Vista...
telegamesvg Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Θα πρέπει να "στήσεις" εκ νέου το recovery ώστε να σου κάνει recovery στα win 7 που θα έχεις εγκαταστήσει. Aυτο ειναι ευκολο να γινει ? Παρεχεται ως επιλογη κατα την εγκατασταση των νεων Windows ?
gdp77 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Τα οποια θα ειναι χαμηλοτερα απο αυτα των Vista... Όταν θα βγουν το 2010 (στην καλύτερη τέλη 2009) θα έχουν χαμηλότερα requirements από τα vista; Δεν ξέρω πώς δημιουργείται σε μερικούς αυτή η ψευδαίσθηση... Επειδή τρέχουν κάποιοι τις beta χωρίς μισό service; -----Προστέθηκε 6/1/2009 στις 02 : 09 : 05----- Aυτο ειναι ευκολο να γινει ?Παρεχεται ως επιλογη κατα την εγκατασταση των νεων Windows ? Από τα XP υπάρχει η επιλογή για recovery. Από κει και πέρα αν σε ενδιαφέρει το recovery να περιλαμβάνει και το λογισμικό σου, τότε α) εγκαθιστάς win β) εγκαθιστάς λογισμικό γ) φτιάχνεις ένα revcovery disk με κάποια κατάλληλη εφαρμογή.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Όταν θα βγουν το 2010 (στην καλύτερη τέλη 2009) θα έχουν χαμηλότερα requirements από τα vista; Δεν ξέρω πώς δημιουργείται σε μερικούς αυτή η ψευδαίσθηση... Επειδή τρέχουν κάποιοι τις beta χωρίς μισό service; Nαι αλλα και μονο οτι θα μπουν και σε netbooks λεει κατι. Τι ειναι αυτο το κατι? Καλυτερη διαχειριση πορων.
gdp77 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Σε ποια netbooks? Μήπως τα διπύρηνα που αναμένονται; Μακάρι να είναι πιο ελαφριά και γρήγορα από XP - προσωπικά δεν το βλέπω...
kirimis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Σε ποια netbooks? Μήπως τα διπύρηνα που αναμένονται; Μακάρι να είναι πιο ελαφριά και γρήγορα από XP - προσωπικά δεν το βλέπω... Δεν θα το δεις ποτε αμα δεν δοκιμασεις!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Τα beta εχει δικαιο οτι ειναι πιο ελαφρυα, αφου δεν εχουν πολλα services ενεργοποιημενα. Αλλα απο beta μεχρι το τελικο προϊον εχουμε πολλα ακομα να δουμε...
freak27 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδια, αυριο θα παρω λαπτοπ, θα μπορω με ενα απολο φορματ να περασω τα XP h θελει χιλιες δυο πατεντες?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Αν εχει drivers για ολες τις συσκευες για τα XP ναι, αν οχι οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.