Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Χαιρετω! Μηπως γνωριζει κανεις να μου πει καποιο προγραμμα το οποιο να μπορει να κανει μαζικη, τυχαια μετονομασια αρχειων. Δε με απασχολει καθολου το ονομα των αρχειων που θα δωσει, ας ειναι και του τυπου "xhygkhgg" κτλ, αρκει να κανει τυχαια μετονομασια των αρχειων που θα του δωθουν. Υπαρχει κατι τετοιο ή ειμαι καταδικασμενος στη μοιρα μου? PS: Αναζητηση δεν εκανα γιατι δεν γνωριζω πώς να αναζητησω κατι τετοιο.
Αδμιν Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Ισως να εγραφες εσυ καποιο script... Αν επιτρεπεται γιατι θες να κανεις κατι τετοιο;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Γιατι εχω μια ψηφιακη κορνιζα που κανει παπαδες, εκτος απο το να παιζει random τις φωτογραφιες/βιντεο/μουσικη Αρα αν μετονομαστουν τυχαια οι εικονες/βιντεο κτλ θα τις παιζει με την ιδια-τυχαια ομως σειρα Μωρε να γραψω κι εγω σκριπτακι, αλλα πως?
parsifal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Ant Renamer This program can rename large amounts of files and folders in few clicks. It only modifies files/folders names: * Changing extension * ... * Random names creation * ... * Regular expressions
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Done! Πιο ευκολο δε θα μπορουσε να ειναι! A million thanks @ parsi Παρτε κι ενα screenie απο το επιμαχο μενου... [ναι εχει και επιλογη για ελληνικα το προγραμμα!]
gfilippas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 ναι εχει και επιλογη για ελληνικα το προγραμμα!] Μόνο που αυτός που έκανε την μετάφραση θα πρέπει να ξαναπάει στο δημοτικό.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Εκτος απο ελλειψη τονων βλεπεις κατι αλλο στραβο?
parsifal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Έχει και μερικές ανορθόγραφες λέξεις, καθώς και αδόκιμες μεταφράσεις γενικότερα...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μπαααμ ναι τωρα προσεξα κι εγω μερικα... Αλλα νταξει τη δουλεια του την εκανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.