Προς το περιεχόμενο

Ηχεια-Καρτα ηχου Υψηλες απαιτησεις!

Jim@kiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδια και ειμαι καινουριος εδω οποτε καλως σας βρηκα και καλη χρονια και χρονια πολλα...Ψαχνω να παρω ηχεια και καρτα ηχου για το σπιτι μου αλλα θελω κατι πολυ δυνατο και καλο!!!Εχω ακουσει για τα Ζ5500 ηχεια και για καρτα ηχου την Fatality και την Xonar...Εσεις τι λετε???:-)Η καρτα 8α χρησιμοποιηται για games(ffs)για μουσικη και ταινιες τα ηχεια μονο για μουσικη και ταινιες...Συγνωμη που εκανα εδω το post αλλα δεν ηξερα που...

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Tα Z 5500 ειναι μακραν τα καλυτερα και ποιοτικοτερα pc speakers που υπαρχουν και κοστιζουν 235 ευρο(παλια κοστιζαν 400+ ευρο). H asus ειναι καλη ,αλλα εχω ακουσει οτι εχει καποια προβληματα με τους drivers στα vista.

Παντως εγω αν ειχα 500 ευρο για ξοδεμα θα αγοραζα το denon M37 dab και 2 ηχεια wharfedale diamond 9.1 ή κατι αντιστοιχο. Σιγουρα θα εχεις ποιοτικοτερο ηχο(αλλα οχι δυνατοτερο)

Δημοσ.
To Budget ?

Mεταφραση :

Τα λεφτα , το μπαγιοκο ,το παραδακι , το μαμαλο ...κλπ κλπ :lol:

@Jim@kiS

Ποσα τελικα διαθετεις για ολο το συνολο ? :rolleyes:

Δημοσ.

θελω να παρω ετοιμο πακετο στα ηχεια...επειδη ειμαι φοιτητης τα καλα τα εχω σπιτι μου που τα εχω φτιαξει μονος μου...αυτα ομως χανουν αλλου...Γι αυτο 8ελω ετοιμα ηχεια οποτε λεω να παραγκειλω τα Ζ5500 οποτε τωρα ψαχνω καρτα ηχου...Διαφονειται για τα Ζ5500???στα 500 ευρω λεω να παω και για τα 2 μαζι...

Δημοσ.

Στα 500 και για τα δυο παρε τα Z5500 και την X-Fi Fatal1ty Pro PCIex, αυτη που ειναι κλειστη απεξω οχι ανοιχτη οπως ολες οι αλλες καρτες.

Αν διεθετες καλα χιλιαρικακι θα σου ελεγα την λυση που εκανα εγω, εκει ομως ξεφευγεις για 5.1 μονο για PC.

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν διεθετες καλα χιλιαρικακι

3 euro? serious man, στραγάλια έχουν καταντήσει τα euro έτσι όπως προτείνετε :P

Δημοσ.

Εάν σε ενδιαφέρει γενικά η ποιότητα του stereo ήχου και ημι-επαγγελματικά features ρίξε και μια ματιά στις emu και maudio

Δημοσ.
Εσυ δλδ λες να παω στην fatality???

Αν θελεις την καλυτερη δυνατη λυση για παιχνιδια, μουσικη και ταινιες ναι.

Αν θελεις απλα ταινιες πηγαινε στην Xonar.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...