Προς το περιεχόμενο

Ηχεια-Καρτα ηχου Υψηλες απαιτησεις!

Jim@kiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω αγορασει την ASUS XONAR D2X/XDT/A με ηχεία Logitech G51 (5.1) εχω vista ultimate 64 bit και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα,κυκλοφορουν καποιοι beta οδηγοί για vista αλλά αν τελικά παρεις asus προτίμησε τους οδηγούς της μαμας του στο cd, δεν εχω κανενα παραπονο ουτε στις ταινίες ούτε στην μουσική ούτε στα παιχνίδια.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα παραπονων, δεν ειπε κανεις πως δεν παιζει παιχνιδια, ταινιες και ηχο. Απλα ακομα και η ακριβη Xonar υπολειπεται της Creative στα παιχνιδια ενω σε ταινιες και μουσικη ειναι παρομοιες. Θεωρω ασκοπο να δωσει καποιος τα ιδια και περισσοτερα λεφτα για την Xonar και να μην εχει 3 στα 3.

Δημοσ.

Φίλε Hellas Vagabond.

Ούτε καν θα κάτσω να ασχοληθώ να αποδείξω σε εσένα πόσα χρόνια και με τι ασχολούμαι και έχω ασχοληθεί διότι δεν σε κρίνω σοβαρό άτομο για το πράξω.

Τα υπόλοιπα σχόλια σου τα αφήνω ασχολίαστα όχι γιατί δεν μπορώ να τα καταρρίψω ένα προς ένα με επιχειρήματα, αλλά διότι δεν έχω χρόνο να αναλώνομαι με fanboys που νομίζουν ότι ξέρουν κάτι και λόγω της άγνοιας και του εγωισμού τους δεν το παραδέχονται και στην τελική είναι και μάταιο παντελώς. Εύχομαι καλή ανάρρωση απο την παιδική αρρώστια του τυφλού ελιτισμού στους υπολογιστές που σε κατέχει και με τον καιρό να ενηλικιωθείς πλήρως.

Φιλικά.

Α) Θελεις να μου πεις ποσα χρονια ασχολεισαι και πως ασχολεισαι με τους υπολογιστες ? Απλα ετσι για να μην κερδιζονται οι εντυπωσεις με απλες αερολογιες.

Β) Η CL εχει κατεχει τουλαχιστον το 70% της αγορας οποτε αυτο που λες περι του οσοι θελουν καλο ηχο τα αποφευγουν ειναι......Ασε μην σχολιασω καλυτερα.

Γ) Οι σχιζοφρενεις σε θεματα ηχου ειναι κατα κορον ασχετοι με ολα τα αλλα και με το παραμικρο προβλημα drivers το βαζουν στα ποδια και στελνουν το PC τους στο Tech Support του Πλαισιου. Μην προσπαθησεις να το σωσεις αυτο γιατι δεν σωνεται. ( Τυχαινει να εχω δουλεψει με αρκετους που το σπιτι τους το εχουν κανει στουντιο με πολλους υπολογιστες )

Δ) Οσο για την Auzentech γιατι φαινεται ποσο λιγο κατεχεις το θεμα καλο θα ηταν να ηξερες πως οι Drivers τους ερχονται απο την ιδια την Creative και πως οι διαφορες στις X-Fi υλοποιησεις της Auzentech περιοριζονται στις εξοδους και στους πυκνωτες.

Αν εχεις και αλλες αποριες εδω ειμαστε.

Δημοσ.

Ρε παιδια δεν ειμαστε εδω για να τσακο8ουμε και να πηγαινει ο ενας κοντρα στον αλλον αλλα για να λυσουμε απορειες και προβληματα σωστα???

Εκανα το post για να δουμε ολοι μαζι ποια ειναι η καλυτερη καρτα ηχου αυτην την περιοδο οχι μονο για μενα αλλα για ολους οσους 8ελουν να ξερουν...

Ειναι ματαιο να τσακονομαστε γιατι δεν βγαζουμε ακρι....

Δημοσ.

Δλδ μία καλή κάρτα ήχου και οικονομική (value for money δλδ) ποια θα πέρνατε; Αλλά να έχει και οπτική ίνα επάνω μιας και τα Logitech τα έχω με οπτική......; Εγώ έχω την onboard κάρτα ήχου που είναι 7.1 κι έχει και optical πάνω.

Δημοσ.
Φίλε Hellas Vagabond.

Ούτε καν θα κάτσω να ασχοληθώ να αποδείξω σε εσένα πόσα χρόνια και με τι ασχολούμαι και έχω ασχοληθεί διότι δεν σε κρίνω σοβαρό άτομο για το πράξω.

Τα υπόλοιπα σχόλια σου τα αφήνω ασχολίαστα όχι γιατί δεν μπορώ να τα καταρρίψω ένα προς ένα με επιχειρήματα, αλλά διότι δεν έχω χρόνο να αναλώνομαι με fanboys που νομίζουν ότι ξέρουν κάτι και λόγω της άγνοιας και του εγωισμού τους δεν το παραδέχονται και στην τελική είναι και μάταιο παντελώς. Εύχομαι καλή ανάρρωση απο την παιδική αρρώστια του τυφλού ελιτισμού στους υπολογιστές που σε κατέχει και με τον καιρό να ενηλικιωθείς πλήρως.

Φιλικά.

Fanboy ? Ασε δεν το σωνεις με αερολογιες. Οταν μπορεσεις να απαντησεις με επιχειρηματα σε οσα ειπα εδω ειμαστε, ως τοτε καλυτερα να μασας παρα να μιλας οπως λεει και η ομορφη αυτη διαφημιση.

Οσο για τα υπολοιπα μαλλον ιδεα δεν εχεις για το περι τι κανω τα τελευταια χρονια και με ποιους συνεργαζομαι οποτε αστο και αυτο στην ακρη.

Εγω δεν εχω κατι αλλο να πω, ο φιλος ακουσε επιχειρηματα και οχι οποτε απο εκει και περα η αποφαση ειναι δικια του.

Δημοσ.

Το οτι "συνεργάζεσαι" δηλώνει ξεκάθαρα οτι έχεις biased άποψη και εξυπηρετείς το χεράκι που σε πληρώνει (μαγαζιά,eshops,εταιρείες,περιοδικά). Τα σχόλια σου έχουν ήδη καεί όπως και το υποτιθέμενο "σοβαρό" προφίλ σου. Άλλα σχόλια απλά περιττεύουν.

Δημοσ.

Δεν συνεργαζομαι με μαγαζια, περιοδικα οποτε για μια ακομα φορα εισαι ακυρος. Παντως τα επιχειρηματα σου ειναι πολυ σοβαρα...Παρακαλω συνεχισε :)

Δημοσ.
Ρε παιδια δεν ειμαστε εδω για να τσακο8ουμε και να πηγαινει ο ενας κοντρα στον αλλον αλλα για να λυσουμε απορειες και προβληματα σωστα???

Εκανα το post για να δουμε ολοι μαζι ποια ειναι η καλυτερη καρτα ηχου αυτην την περιοδο οχι μονο για μενα αλλα για ολους οσους 8ελουν να ξερουν...

Ειναι ματαιο να τσακονομαστε γιατι δεν βγαζουμε ακρι....

η λυση ειναι μια,ψαξε στα foreign forums για απαντησεις,οπως αλλωστε σου παρεθεσα και το κειμενο αλλά εξακολουθεις να το αγνοεις,σου λεει ξεκαθαρα τεχνολογικα τι υφισταται και οχι τι νομιζει του καθενος το αυτι.....

η απαντηση που ψαχνεις εχει ηδη δωθει

Δημοσ.

Παιδιά ήρεμα... Μια παρέα είμαστε! :-)

Για πείτε μία εσείς οι πιο έμπειροι..

Δλδ μία καλή κάρτα ήχου και οικονομική (value for money δλδ) ποια θα πέρνατε; Αλλά να έχει και οπτική ίνα επάνω μιας και τα Logitech τα έχω με οπτική......; Εγώ έχω την onboard κάρτα ήχου που είναι 7.1 κι έχει και optical πάνω.

Δημοσ.

Η απαντηση δω8ηκε οπως λες και εγω απο αυτα που ειδα εκλεισα την Asus...Το 8εμα λυθηκε αλλα εξακολου8ω να λεω δεν χρειαζεται να τσακονομαστε....

Σας ευχαριστω ολους γιατι τον χρονο σας και τις απαντησεις σας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...