paks Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας και χρονια πολλα θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας και να μου προτεινετε για το τι 8α περιεχει μεσα το κουτι το εχω 4 χρονια και τωρα πρεπει να καηκε η μητρικη...το θελω για γενικη χρηση αλλα και για games..καρτα γραφικων αγορασα προσφατα μια ati radeon 2600 pro..μεχρι 600ευρω παιδια..ευχαριστω..απο e-shop αμα μπορειτε..
giorgos147 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μας λες λίγο όλο σου το σύστημα;Και πως κατάλαβες οτι κάηκε η μητρική;Τι σου κάνει δηλαδή;Μπας και σε άφησε το τροφοδοτικό;
paks Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μας λες λίγο όλο σου το σύστημα;Και πως κατάλαβες οτι κάηκε η μητρική;Τι σου κάνει δηλαδή;Μπας και σε άφησε το τροφοδοτικό; αναβω το πσ και ακουω κατι τσαφ και φτανει μεχρι το Loading για τα windows και μετα ξανασβηνει...και μετα παλι τα ιδια...παλια το εκανα 3-4 φορες και μετα δουλευε..τωρα δν δουλευει...χθες εκανε 20 restart...
paks Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 πολυ πιθανο να ειναι το τροφοδοτικο ισως..δεν ξερω βσκ τωρα το πσ χρειαζεται ετσι και αλλιως αναβαθμιση..γιαυτο πιστευω ειναι μια καλη στιγμη για να γινει..
antonl Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Η κάρτα είναι AGP ή PCIe; Αν ενδιαφέρεσαι για gaming pc, καλό είναι να την αλλάξεις κι αυτήν.
paks Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 η καρτα οπως ειπα και πιο πανω ειναι σχετικα καινουργια..pcie..
Chris_85 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Η καρτα αλλαγη οπωςδηποτε. Αλλιως δεν ξερω τι νοημα θα εχει μια αναβαθμιση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.