filarhos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Έχω διαβάσει πολλές παρουσιάσεις και γνώμες χρηστών αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω. Πρόσφατα κατέληξα στην Logitech και στα συγκεκριμένα δυο μοντέλα της. Το Logitech Ηχεία X-530 και το Logitech Ηχεία G51. Το κακό σε όλα είναι η τιμή (66-104€) αλλά δεν ξέρω αν αξίζει αυτά τα 38€ είναι σαφώς δυνατότερο αλλά για ένα δωμάτιο μήπως είναι υπερβολή;;; Ακόμα, δεν ξέρω κάποιον που να έχει δοκιμάσει και τα δυο, μόνο κάποιους που απλώς έχουν το ένα ή το άλλο. Σε αυτή την τιμή υπάρχει κάποιο άλλο;;; Τι λέτε;;; Προορίζεται κυρίως για παιχνίδια (δεν θέλω να με ακούν οι γύρω πολυκατοικίες) και ταινίες γιατί μέχρι στιγμής έχω συνδέσει το ηχοσύστημα που έχω με τα 2χ40(10high+30low)watt το οποίο θεωρώ αρκετά δυνατό αλλά δεν έχει sub και τα ηχεία είναι τοποθετημένα αρκετά ψηλά στο δωμάτιο το οποίο μου αρέσει για μουσική αλλά όχι για fps όπου δεν καταλαβαίνω που βρίσκομαι. Το X-530 είναι κοντά σε απόδοση με το ηχοσύστημα μου (ως προς την ένταση που έχει) ή όχι;;; Ευχαριστώ πολύ!!!
giorgos147 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Εγώ πήγαινα να πάρω τα g51,αλλά δεν ταίριαζαν με το δωμάτιο μου(είχαν αυτό το καφέ νίκελ)και πήρα τα χ540 και είμαι υπερυχαριστημένος
filarhos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Τα 540 δεν μου αρέσουν προτιμώ τα 530 αλλά με ενδιαφέρει περισσότερο η απόδοση σε σχέση με τα χρήματα που κάνουν!!! Μήπως τα άκουσες πριν τα αγοράσεις;;; Η διαφορά σε βατ είναι απλώς η διπλάσια αλλά δεν ξέρω από συνολικά βατ δεν είχα ποτέ πριν μεγαλύτερο από 2.0 (ούτε καν 2.1) και τώρα σκέφομαι για 5.1 χωρίς να έχω ιδέα πόσα βατ μου είναι αρκετά.
antonl Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Έχουμε πει ότι τα x-530 έχουν γνωστό πρόβλημα με popping sound. Γι αυτό αντικαταστάθηκαν απ τα x-540 πριν 2 χρόνια.
filarhos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Παρόλο που το έχω ψάξει δεν βρήκα τίποτα για αυτό αλλά αφού το λες δίκιο θα έχεις άρα μονόδρομος τα g51;;;
koulouri Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Εχω τα G51 εδω και κανα 2 μηνες.. Πολυ καλος ηχος, απλα δεν ξερω τι εχω κανει λαθος και σε πολλα τραγουδια ακουγεται λες και τραγουδαει μεσα απο τον μπιτε.. Παντως παρα πολυ καλη ποιοτητα ηχου.. Οσο για τα αλλα τα X-530 εχει ενας φιλος μου τα 2.1 και εχουν ακριβως την ιδια ποιοτητα ηχου..Μην σου πω και καλυτερη ): Αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη!
red7genius Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Εχω τα G51 εδω και κανα 2 μηνες..Πολυ καλος ηχος, απλα δεν ξερω τι εχω κανει λαθος και σε πολλα τραγουδια ακουγεται λες και τραγουδαει μεσα απο τον μπιτε.. Παντως παρα πολυ καλη ποιοτητα ηχου.. Οσο για τα αλλα τα X-530 εχει ενας φιλος μου τα 2.1 και εχουν ακριβως την ιδια ποιοτητα ηχου..Μην σου πω και καλυτερη ): Αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη! Ποια ακριβως ειναι η γνωμη σου? Εμενα με μπερδεψες προσωπικα...Και τα δυο λες οτι εχουν καλη ποιοτητα ηχου...Ποια προτεινεις ειναι το θεμα...
filarhos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Εχω τα G51 εδω και κανα 2 μηνες..Πολυ καλος ηχος, απλα δεν ξερω τι εχω κανει λαθος και σε πολλα τραγουδια ακουγεται λες και τραγουδαει μεσα απο τον μπιτε.. Παντως παρα πολυ καλη ποιοτητα ηχου.. Οσο για τα αλλα τα X-530 εχει ενας φιλος μου τα 2.1 και εχουν ακριβως την ιδια ποιοτητα ηχου..Μην σου πω και καλυτερη ): Αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη! Άρα εσύ τι λές αξίζουν τα επιπλέον χρήματα;;; 35€ είναι δεν είναι και λίγα!!! Το μετάνιωσες που δεν πήρες τα 530;;;
antonl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Οσο για τα αλλα τα X-530 εχει ενας φιλος μου τα 2.1 και εχουν ακριβως την ιδια ποιοτητα ηχου Τα X-530 είναι 5.1 πάντως. Και ναι από πλευράς ποιότητας ήχου ήμουν υπερευχαριστημένος. Αλλά τα popping sounds δεν παλεύονταν.
koulouri Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 τα popping sounds που λετε δεν ξερω τι ειναι.. τα δικα μου κανουν κατι ακυρους ηχους συχνα πυκνα παντως.. Προσωπικα τα πηρα πιο πολυ για θεμα design.. Αν δεν με ενοιαζε θα επαιρνα τα 530.. Επισης οι επιλογες matrix ειναι λιγο σημαντικες γιατι μπορεις να κανεις οτι ρυθμισεις θελεις απο το ac3filter καλυτερα να παρεις τα 530 αν δεν σε νοιαζει το design και φαε τα ρεστα σε μπουγατσες :Ρ
filarhos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Κοίτα τα χρήματα δεν είναι πολλά απλώς θέλω να πάρω κάτι που να με καλύπτει 100% και επειδή δεν μπορώ να βρω να τα ακούσω μάλλον θα πάρω απλώς αυτά με τα καλύτερα χαρακτηριστικά. Είναι διαφορά τα 70βατ με τα 155βατ ειδικά το sub είναι πολυ δυνατότερο. Μέχρι να φέρει το Πλαίσιο και να το παραγγείλω μέσω internet ώστε να τα πάρω 104€ έχουμε καιρό, δεν βιάζομαι άλλωστε έχω ηχεία απλώς θέλω κατι φτιαγμένο για η/υ όχι για ηχοσύστημα όπως αυτο που έχω.
antonl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Γενικά το sub βαράει πολύ σε σχεδόν όλα τα συστήματα που χω ακούσει, συνήθως ενοχλητικά δυνατά αν σ ενδιαφέρει κάποια "καθαρότητα" στην ποιότητα του ήχου. Μην ενθουσιάζεται μόνο απ τα watt, δες πόσα RMS είναι αυτά που χεις τώρα και σκέψου πόσο συχνά τα χεις τερματίσει. Κάποια 5.1 που πήρα είναι λιγότερο από 100 αν θυμάμαι καλά και πάνω απ το 50% δε θυμάμαι αν τα χω πάει ποτέ. Βέβαια εξαρτάται απ το πού μένεις και πόσο σε φτιάχνει η (πολύ) δυνατή μουσική...
@topos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Εγω παλι λεω τα g51.Για 31 ευρω δεν αξιζει να τοσκεφτεσαι.
koulouri Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Α δεν ειπες οτι περιμενεις να τα φερει το πλαισιο... 1 μηνα περιμενα να τα παρω απο το πλαισιο... Περιμεναν ειπαν το βαπορι ( οχι αυτο απο την Περσια.. ) και τελικα τα πηρα απο το e-shop μεσα σε 2 μερες.. Αν και ειναι φανατικος του πλαισιου και αντιπαθο το e-shop.. Αλλα στη συγκεκριμενη δεν μπορουσα να κανω κι αλλιως!
Yperaspisths Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Αν θες ποιοτητα ηχου θα πας σε 2.0 ή 2.1. Τα G51 για παραδειγμα ειναι καλα για να σου δωσουν surround ηχο και ειναι πολυ δυνατα,αλλα δεν εχουν καθαροτητα. Τα creatice T40 και τα Ζ 2300 εχουν πολυ καθαρο ηχο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.