Προς το περιεχόμενο

Δίλημμα σε αγορά ηχείων 5.1 για το pc

filarhos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν θες ποιοτητα ηχου θα πας σε 2.0 ή 2.1. Τα G51 για παραδειγμα ειναι καλα για να σου δωσουν surround ηχο και ειναι πολυ δυνατα,αλλα δεν εχουν καθαροτητα.

Τα creatice T40 και τα Ζ 2300 εχουν πολυ καθαρο ηχο

Με ενδιαφέρει η ποιότητα στον surround ήχο γιατί για μουσική, άρα δυο ηχεία, έχω ηχοσύστημα μέσα στο δωμάτιο μου με 2x40 watt.

Απλώς ο τρόπος που είναι τοποθετημένο δεν μου δίνει καθόλου surround αίσθηση για αυτό θέλω 5.1.

Α δεν ειπες οτι περιμενεις να τα φερει το πλαισιο...

1 μηνα περιμενα να τα παρω απο το πλαισιο...

Δυστυχώς είμαι αναγκασμένος να περιμένω (εκτός αν βρω κάτι αντίστοιχο) γιατί από το e-shop δεν ξανααγοράζω τίποτα πάνω από 20€.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είχα τα Χ-540 και τώρα είμαι με τα G51.

Μπορώ να πω ότι τα G51 έχουν πιο καθαρό ήχο,φυσικά είναι πιο δυνατά,άλλα όπως και τα Χ-540 δεν θυμάμαι ποτέ να τα τερμάτισα στην ένταση.

Άμα διαθέτεις τα λεφτά σου προτείνω G51,στον surround ήχο είναι φοβερά.

Δημοσ.

Ρε παιδια ειναι δυνατον να μην εχετε τερματισει τα ηχεια?

Εγω τις μισες φορες που αναπαραγω ηχο ειναι τσιτα ..

Και μενω σε διαμερισμα με γειτονες διπλα και ολα μια χαρα..

Αν δεν ειναι ωρα κοινης ησυχιας πιο το προβλημα?

Δημοσ.

[offtopic]

Ρε παιδια ειναι δυνατον να μην εχετε τερματισει τα ηχεια?

Εγω τις μισες φορες που αναπαραγω ηχο ειναι τσιτα ..

Και μενω σε διαμερισμα με γειτονες διπλα και ολα μια χαρα..

Αν δεν ειναι ωρα κοινης ησυχιας πιο το προβλημα?

Ότι ενοχλούμε τους γείτονες ή/και εμάς.

[/offtopic]

Δημοσ.
Με ενδιαφέρει η ποιότητα στον surround ήχο γιατί για μουσική, άρα δυο ηχεία, έχω ηχοσύστημα μέσα στο δωμάτιο μου με 2x40 watt.

Απλώς ο τρόπος που είναι τοποθετημένο δεν μου δίνει καθόλου surround αίσθηση για αυτό θέλω 5.1.

Δυστυχώς είμαι αναγκασμένος να περιμένω (εκτός αν βρω κάτι αντίστοιχο) γιατί από το e-shop δεν ξανααγοράζω τίποτα πάνω από 20€.

Με μπέρδεψες!

Γενικά αν ενδιαφέρει η ποιότητα, ειδικά στην μουσική καλό είναι να πάς για 2 ή 2.1 ηχεία. Αν θές και ταινίες (που όλοι θέλουμε φυσικά το θέμα είναι τι βαρύτητα δίνεις εσύ) πάς για 5.1.

Κάποιες παρατηρήσεις.

- Αν είναι να πάρεις 5.1 και να μην τα στήσεις σωστά, άστο καλύτερα.

- Αναφορικά με την ένταση παραβλέπετε το εξής. Δεν έχει σημασία αν παίζει πολύ δυνατά για την ένταση καθεαυτή. Μπορεί να πεί κάποιος εγώ έχω αυτό 30watt RMS και δεν το ανέβαζω πάνω απο 70% ακόμα και στα πάρτυ, άρα γιατί να πάρω δυνατότερο? Η απάντηση είναι γιατί το δυνατότερο θα παίζει συνήθως στο 50% πχ, όπου οι παραμορφώσεις θα είναι πολύ λιγότερες, η απόκριση στις συχνότητες πιο γραμμική, γενικά θα παίζει χωρίς να ζορίζεται, θα παίζει πιο φυσικά, λιγότερο κουραστικά κτλ.

Δημοσ.
Με μπέρδεψες!

:-D Γενικά για μουσική έχω ποιοτικό ηχοσύστημα οπότε θέλω ένα 5.1 για ταινίες και παιχνίδια όπου ποτέ στο παρελθόν δεν είχα. Δοκίμασα ένα home cinema (όχι πολύ ακριβό) σε σπίτι φίλου και μου άρεσε πολύ η εμπειρία.

Τώρα για το αν θα τα τοποθετησω σωστά χώρος υπάρχει στο δωμάτιο μου το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι θα χρειαστώ συμβουλές τοποθέτησης :o ώστε να αποδόσει.

Δημοσ.

έ εντάξει. Όχι σαν μερικούς που πέρνουν 5.1, και τα έχουν όλα μπροστά στο γραφείο! :=P. Αυτό εννοούσα να μην τα στήσεις σωστά, όχι τίποτα "ορθογραφίες"

Δημοσ.

Ναι και εγώ τα z5500 θέλω αλλά δεν μπορώ να τα βρω κάτω από 250€ και δεν θέλω να διαθέσω πάνω από 100€ άντε 130€ (να θυμήσω ότι ξεκίνησα από τα 60€). Από την άλλη θα τα συνδέσω στην onboard κάρτα ήχου άρα θα πάνε χαμένα.

Για κάρτα ήχουν υπάρχουν οικονομικές που να είναι καλύτερες από την onboard;;; Αυτή έχω asus

Δημοσ.

είχα το 530 τα οποία έβαλα πλεον στον παλιο υπολογιστή, με την αγορά καινουριου αγόρασα και τα G51, η διαφορά πολύ μεγάλη, προτίμησε τα g51 είναι πολυ καλύτερα και φυσικά logitec

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...